terima ksih kepada lelaki kerana mengmbil kesempatan ke atas sorang gadis mcm saia

February 1, 2011

haiiyook !
apa pnya tajuk daa , we. maap sebab e2 bukan cerita sebenar yang nak di postkan taw, tapi ade la sikit2 kan , but not mngambil kesempatan , tapi mngambil hati , dush ! 
ok ini cuma anys na bg tahu dekat sorang budak jew ,sorang budak ? ok sorang budak yang telah mencuri hati anys selama 6bulan sekian2 , wekk ! baru 6 enam bulan jew,  jangan BELAGAK sgt .so blogger2 semue , PEJAMKAN mata korang cepat , jgn baca isi hati anys , ta baek taw , hoho , tapi kalo mata tuh kelip2  nak bace,tangan pn gatal2 na scroll down jugak tuh , bace laah , peace-


ok lets start 
::
:
dye , kite sebenarnya kn na mnx maap kat dye , kite bukan ada niat pn na sakitkan aty dye , kita tahu dye da cuba sbar byk kan dgn kite , kite neh asyek buad prangai jew kan , sikit2 e2 ta kena , etun ta kena , pendek kata semue ta kena kan. kite pn ta phm npa kite jadik cmtuh , kite geram sgt dgn prngai kite neh , sellalu bikin pasal , kite neh ta pndai mghargai kan , jahat la perangai kite neh , perangai kite yang uat kite jadik cmni taw , tapi apa bule buad prngai kite da sebati dlm diri kite , prngai kite selalu perang dgn aty kite , sbb aty kite nak yang lain , tapi perangai kite lak yang annoyng giler nyebok bikin hal. kite na mnx kat dye dari ujong rmbut smpai ujong kuku kaki k , kite selalu mnx maap kan . tapi selalu2 kite , dye lg S.E.L.A.L.U seeking 4 apologise rite ? tapi sebenarnya , e2 mmg slh kite , kite tahu slh kite ,kite TAU ! tapi kite nafi kan jugak , dan akhir nye dye jugak yang mnx maap kan , dye ckap dye taknak gdohh , tapi kitew selalu carik gdoh , kalo tengah epy2 , golek2 atas katel pn kite maseh cari point na gdoh kan ? kenapa eh dgn kite neh ? kitew pn ta phm , kite benci la diri kite neh , benci sgt, sbb kite rajin saketkan dye .kita rjen susahkan dye , kite rjen serabut kan dye , kta ta phm la,, kte ta tao nak ckap apa lg taw , kite mnyesal dgn apa yang kite dah buad kat dye , kite mnyesal ary ny . tapi besok kite buad jugak kan ? KIte nehh ! cmne na ubah sikap kite nehh , kite ta suka ,tapi mcm ada sumthx dlm diri kite yang xnak buang prgai kite tuhh , OK STRAIGHT to da point , 
sumthx tuh EGO kite ,

 yee ego kite mmg tinggi , ta tao knapa , parents kite pn pnah ckap KITE NEH EGO ! ego ? knpe kite ego ? kite ta pham laa , knpe kite ta bule jadik cum perempuan laen , yang ta kesah kalo kalo dipujuk , memujuk n anythx else , kite pn na perangai cum pmpn2 laen , senang mngalah , but
 JANGAN SAMPAI PIJAK KEPALA . ok , fullstop , 
then kite mnx maap lagik kalo pasney pn kite trus menerus saketkan aty dye , kite tahu , dye xkan bce apa yang kite ckap nehh . cz kite ta bg buka blog kite kan ? ok , kite tarek balek apa yang kite ckp tuh k , kite xkan block dye dekat fb ,lg satu , blog nyh pn  bile2 pn dye bule bukak , xpyh mnx duluw ,
 brg kite brg dye jugak ,  



14 comments

  1. ego?

    ermm sumtime mmg kne ade feel cm tu.tp x bole slalu la

    ReplyDelete
  2. yee , anys taw , tapi , adess , susah laa,,

    ReplyDelete
  3. peace!!! loike yor style la...eppy with yor bf kayh!! no gdoh2 anymore..hehe..maw tgk kaw bhagia...

    ReplyDelete
  4. aen ,ohe ? mmg eden na bhgia ma ! tapi kebahagiaan uh ta my2 ag , aq sdg mnggu nehh , hehxxhh , BILA DYE NA PUJOK AKU LG ???? errggghh , as an extraordinarry gurl ., i m juz waiting ~ cewaah ! hehe

    ReplyDelete
  5. anys nak tanya boleh? mcm mana nak letak icon kat tepi2 yang mcm anis buat kat owner of da land tu? tolong ajar :)

    ReplyDelete
  6. marfieyra , ouh yang e2 , search dekat photobucket jew , ade manyak , try la cari .
    -peace-

    ReplyDelete
  7. owh yaehh , insyallah anys try , hiii

    ReplyDelete
  8. blog ni cun tapi shout box dye mana ek?

    ReplyDelete
  9. ade dekat sidebar tuh , gadis pkai tudung hitam beriben pink , heee

    ReplyDelete
  10. sorry banyak tanya lak ni . kte tanya macam mana nak letak ikon2 tu kat situ ? hee .

    ReplyDelete
  11. ow,, miera pegi photobucket , ok da jumpa small icon ? then copy html kod dye , and paste dekat add gadjet-html . phm ?

    ReplyDelete
  12. thnx..try mula2 takleh buat pastu godek2 lagi baru boleh :)

    ReplyDelete
  13. welcme , huxhux , haa , kan da pndai :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.