jom makan gulai KATAK nak ?

February 9, 2011

gulai katak ?
sedap kew ?
mesti la sedap . tengok neh .
amacam ? agak2 sedap ta ? hehe
jom pakat belajaq wat froggie curry , huhuuuuu
heh !
actually kami kena OPERTE KATAK La .
KATAK PURUU kwn2! eiiiyakss !
buuu ~ kena bedah katak puru ,. org laen smue bedah katak y kulitnye licin uh , ee jelezz arrh *aeek bedah ktk pn nak jelez , haha
 at first mmg xmw taw bedah katak puru uhh , tapi terpksa laa cz kumpulan kmi ja xwak ktak . tudia la spa soh xwak , punya pEMAlas , heheheee . oppss bukan mls larw , tapi ee geli arhh na p tgkp ktak , tgk pn da tkot , menjerit2 lagii,*ee dediwk tol . hoho . WTE .  
 oleh krana kami kena bedah katak puru , so kami mnx tlg cikgu kami y mula kn .mula apa ? mula rasa ,*tteeet . hee .  angkat tgn semue ! eh eh , bkan agkat tinggi2 tuh ,, tadah tgn laa, na bca doa sedekah nehh . nak mintak keberkatan na uat gulai katak ,sapa nak , BOLE ORDER . ala , jgn malu2 , bila lg kan , tapi ta dijamin bersih ,hakhak



bismillahirhmanrhim .

tup tup tup , ok !da siap ! .aiiya ! kecyan katak nehh , kami potong ekot dan ja kulit dye , kecyan wokk, eee , after tgk balek geli pn ada , antara tgk real dgn tgk lam pic , i think tgk y real pnya lbeh uat aq selera na mkn nasi  kowt, hehe . tgk peha dya ,, kurus kedinkk ! katak kami pling kecik qsa nya , jantung dye besaq kuku ja , after cungkil abeh2 organ dlmn dyee , his heart still pumping ,u know , (his ?) dah2 DIAM !




now
 , POSE TYME ! ^^,





HABESS cerite , bye2.
nnty nak bedah tikus lak !
tunggu taw , !
ta tgu anys na merajuk ! hwa2.

18 comments

  1. wowww best nya! tak sbr nak naik form 5.

    ReplyDelete
  2. sbar2 m sbar e2 spruh drpd iman , hehehehe

    ReplyDelete
  3. Katak? *geli dah lama tk belah katak ;p skang asyik tgk mayat je huhuhu btw tikus is better than katak I dulu tk dtg lab sebab kena belah katak hihi berani eh you:)

    ReplyDelete
  4. eeeuww. berani nye dia bedah katak. tp bila bedah tikus, sgt2 x sampai ati. dia sgt comel. huk3.

    *singgah sini*

    ReplyDelete
  5. comot ! anyss lgf geli taw , tp berjya hadapi geli , hehe

    ReplyDelete
  6. adeeya , wahh , adeya , why u says mouse btter than frog ya ? so different la u . hehe . i hate rat u know :) hee

    ReplyDelete
  7. mrs farhan , tikus so comel ? oh no , u make me fainted, haha

    ReplyDelete
  8. best kan bedah2 katak?
    teringat taon lpas, best :)
    btw, follow u hunn, hit me back k :D

    ReplyDelete
  9. rindu plak zaman sekolah dulu...huuu...

    ReplyDelete
  10. anyss . hee mmg bez taw , haha , done following u.

    ReplyDelete
  11. hendra , haha . cyan kn budak2 lepasan skowla nehh , smoa pkt windu ~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.