keciwaawa

January 19, 2011


adess ? yea r kcwa ? hee , xlarh , sajer2 gtay na type kcwa , haha .wawawawawawaw ,
emm yup kcewa , kcewa sgt , tah , asa cm aku ta ptot arh pcya spa2 kan , mcm ta pcya jew ,
selalu kalo kite on fb , org y kita chat sbelom kita of9 ary uh , da ta bule bca da kn  pa y kta chat ? xtao la, tapi selalu nya aku on9 jadik cum tuh rh , tapi myb mg tuhan na tnjuk kowt , aku da terhmpir na picit x , or abaikn jew , cz button bulat y tnjuk org uh on9 kew ta, kaler grey , its mean ta guna mnyemak dekat bwh uh , na tekan y laen , yang laen yang terkena . bila da terkena , KANTOY SUDA . 
aku suda baca . haha . lawak ~ 

nyh post GILA ka apa . 








*japg i kasik k

*ow ykew? mmg pn .


*luv u too ^_^






You should've just told me the truth

That I wasn't the girl for you
Still, I didn't have a clue
So my heart depended on you, whoa
You hurt me so
I just can't let you go
You took advantage of my willingness
To do anything for love
Now I'm the only one in pain
Will you please take it all away?

8 comments

  1. ermm yeah cik sakura was here for dropping some comment on ur latest entry, aha . act, i tak paham ape yg u tulis lh, sorry yew, hihi or u wanna say that we have a same quotation on the blog ? weee

    ReplyDelete
  2. haha . only da person pham . wee ,

    ReplyDelete
  3. Tak bape paham gak cite kat atas.
    Huhuhu!!!

    ReplyDelete
  4. yes . mmg larw , org dalam ja pham , haha

    ReplyDelete
  5. ejulz lg laa x paham.. heHe
    siap luv u luv u too lg.. haHa

    ReplyDelete
  6. jangan kecewa keciwa...
    kalau bab berpasangan, masih ramai lagi kat luar sana sdg menanti kehadiranmu..
    kalau bab lain, sya tak reti nak cakap..tetete

    ReplyDelete
  7. ejulz,haha .xpe2, jgn wisaw kalo ta pham, kan da ckp org atsan jew yang phm , hihihihi,

    ReplyDelete
  8. kata hati

    kalau bab berpasangan, masih ramai lagi kat luar sana sdg menanti kehadiranmu..

    LIKE UR STATEMENT, tq yaw ^^,

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.