Promotion Cosmoderm khas untuk kulit berjerawat

Assalamualaikuum , lama tak menaip . rindunyaaa jadi blogger tegar .. ;D
hari ni saya nak share benda baik untuk semua ,. kalau benda ada promotion mesti punya , kalau dah ada promotion tunggu apa lagi ha ? hehe ..

Promotion apa ni anys?
ok , saya dok promote2 ni tapi tak bagitahu pulok harga . harga produk cosmoderm tea tree oil series ni sangat lah berpatutan .. 
produk cosmoderm untuk kulit berjerawat ni ada empat yang sangat-sangatlah digalakkan .. iaitu 


1.Facial Cleanser
2. Toning Lotion
3. Daily/Night moisturiser
4.Anti Blemish Express 

Ok kat bawah ni details sikit ,.
facial cleanser ni untuk mencuci ,.cuci kotor-kotor di muka ..selain itu facial cleanser ni untuk membuka pori-pori  yang tersumbat supaya kita dapat mencegah jerawat .. kalau pori-pori tu terbuka terlalu lama pon tak elok ,
 so next step kita guna toner , which kita perlulah sedia cotton muka tu ,. jangan main hentam ja guna tangan , hihi , letak cuma beberapa titik di atas kapas muka dan sapu ke seluruh wajah dengan gerakan memusing...
and last step mestilah letak krim pelembab tu ,untuk melembabkan wajah lah apa lagi .. hihi ..
Anti Blemish Express pula untuk menghapuskan jerawat dengan segera ..
hanya letakkan di tempat berjerawat .. sapu dengan tipis sahaja ..

ok habis , ;D

dari nak cerita harga melalut sampai ke cara mengguna , rajin sungguh saya ni  ,hehe , eh wow !


Tadaa ! seperti yang anda lihat diatas (klik untuk tumbesaran) harga promosinya hanyalah RM54 untuk satu set ,.. murah murah kan , RM54 bukan untuk satu tapi untuk 3, lepas tu free Anti Blemish Express pulak ! big clap please ...
ini kerana harga biasa adalah RM73.60 (tanpa ABE)..


kalau tak mahu beli satu set terus , boleh beli sikit ..

Harga as state below

1.Facial Cleanser 15.90

2. Toning Lotion 19.90
3. Daily/Night moisturiser 18.90
4.Anti Blemish Express  18.90


Belasan ja kan ? ok lah tu , affordable .. apa-apa pon , boleh beli sendiri di website cosmoderm atau hanya ke Guardian berdekatan .. ;D

Have a nice day without acne ! Kisses ;)

Thanks for Lending Your Sweet Eyes!

0 honest and lovely comment {s}: