CPUV masih 'on going' since April

May 21, 2014




Alhamdulillah . seronok tak terhingga , tiap - tiap hari buka laman web nuffnang .
hehe . tengok bila la dia nak credited , bertambah sikit weng dalam akaun tu .
tapi lama gila dia on going kali ni ,rasanya mesti korang pon sama kan .
sebab aku tengok iklan libresse ke darlie expert ke merata-rata sekarang ni .

good luck u olls ,
kumpul traffic as much as possible as long as that little lovely ads ready to sponsor you extra money.
fuhh tiba-tiba diri sendiri pon semangat nak tingkatkan traffic .
sebab lepas ni tak leh fokus traffic dah .

lepas ni da start belajar so tak mungkin akanku aktif blogging lagi ,
maybe sebulan dua kali je update tu pon kalau ada story mory nak diceritakanlah :D


walaupun on going dah hampir sebulan tapi earning ciput je . jangan gelakkan kite tau .
ni tabung baru beli . 

kalau klik iklan saya, jangan segan-segan bagitahu ye si manis : )

11 comments

  1. wah byknye ongoing..sronoknyeeee
    tahniah
    selamat menjana pendapatan dgn nuffnang

    ReplyDelete
  2. wahhh syoknya masyukkkk hehe

    ReplyDelete
  3. wahh beznya dear..ayu skt ja..hehe xaktif sgr skrg..thniah ya,

    ReplyDelete
  4. wahh beznya dear..ayu skt ja..hehe xaktif sgr skrg..thniah ya,

    ReplyDelete
  5. wahh beznya dear..ayu skt ja..hehe xaktif sgr skrg..thniah ya,

    ReplyDelete
  6. salam. waa..lama cpuv menari+ dekat blog tu..tahniah dear..rezeki tu :)

    ReplyDelete
  7. Bestnyer... sy dah lama tak dapat yg mcm ni. Tahniah ya.. keep blogging :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.