Assalamualaikum and Hello Lovelies  (≧◡≦) . So today i would to review my new skin care product which is ♥ Hada Labo Arbutin Whitening Series . I've heard about hada labo for quite long time before they features in television . I saw a  lot of satisfied users in you tube and i feel like just wanna give a try one day .

I still remember how i start to try Hado Labo . I found the gokujyun lotion miniature at Watson . and the price is quite cheaper than I thought . If mistaken it just around RM7 . so ! without wasting more time I just bought it as fast as lightning  ^_^ . First try , i notice some small acne at my face . but I am not sure what causes the acne . Maybe the cleanser or maybe it is my skin problem or maybe I have allergy . not really sure and I am still not figure it out yet .But it is gokujyun .


Back to my review (shirojyun) ;p , I am actually just bought the trial pack.few days ago.. Well, I am running out of my face cleanser and I just try my luck looking for face cleanser that would not give me any break out and whiten my face at the same time so my face doesnt look dull . 
And obviously , ♥ Hada Labo Arbutin Whitening Series does win my heart . 
 I cant wait to try it . 

 What It claims ?
Arbutin fights dark spots and even your skin
Hyaluronic Acid moist your skin all day long
and Vit. C heal your skin, gives the natural radiance from the within.
NO colorant, fragrance, mineral oil and alcohol



And I just try it few days ago(of course) .Right after bought it.At the evening.
Bad news! It break me out !! I have many big acne at Day 3 . OUCH ! Eid is getting nearer . I cannot celebrating my Eid with big acne at my nose and forehead ! T_T
I've read many reviews before, and some people having break out after using the lotion and it is difference for some people which they said that Hado Labo Lotion is amazing .!

How can this happened ?
 I read a lot to figure this thing out . 
and these are what I was found .

  • she is having breakout . maybe because it is not suitable with the weather . 
  • she said , after applying the lotion , please do not stay under the sun because the arbutin content would outbreak your skin . she recommended to use the lotion at night with right amount and right application :D
Well , I accept both thought . And now I am trying to just use the Arbutin Whitening Lotion just at night :D
But basically , most people said the whitening is barely seen . 
For me , I think Hado Labo best to keep your skin moisturize,supple and smooth . 
♔ Like ♔
moisturize the face
easily to apply espcially for muslim after the prayers
simple step require just pat
simple but nice packaging
the miniature is super handy 

♔ Dislike ♔ 
break out my skin
whitening effect barely seen
✫✫✫2.5/5
Repurchase :  NO
Where to : Guardian, Watson or any retails pharmacy
The trial pack , I only bought it for RM19.90 at Watson :D



 

♥ Hada Labo Arbutin Whitening Series Review ☆

August 5, 2013

Assalamualaikum and Hello Lovelies  (≧◡≦) . So today i would to review my new skin care product which is ♥ Hada Labo Arbutin Whitening Series . I've heard about hada labo for quite long time before they features in television . I saw a  lot of satisfied users in you tube and i feel like just wanna give a try one day .

I still remember how i start to try Hado Labo . I found the gokujyun lotion miniature at Watson . and the price is quite cheaper than I thought . If mistaken it just around RM7 . so ! without wasting more time I just bought it as fast as lightning  ^_^ . First try , i notice some small acne at my face . but I am not sure what causes the acne . Maybe the cleanser or maybe it is my skin problem or maybe I have allergy . not really sure and I am still not figure it out yet .But it is gokujyun .


Back to my review (shirojyun) ;p , I am actually just bought the trial pack.few days ago.. Well, I am running out of my face cleanser and I just try my luck looking for face cleanser that would not give me any break out and whiten my face at the same time so my face doesnt look dull . 
And obviously , ♥ Hada Labo Arbutin Whitening Series does win my heart . 
 I cant wait to try it . 

 What It claims ?
Arbutin fights dark spots and even your skin
Hyaluronic Acid moist your skin all day long
and Vit. C heal your skin, gives the natural radiance from the within.
NO colorant, fragrance, mineral oil and alcohol



And I just try it few days ago(of course) .Right after bought it.At the evening.
Bad news! It break me out !! I have many big acne at Day 3 . OUCH ! Eid is getting nearer . I cannot celebrating my Eid with big acne at my nose and forehead ! T_T
I've read many reviews before, and some people having break out after using the lotion and it is difference for some people which they said that Hado Labo Lotion is amazing .!

How can this happened ?
 I read a lot to figure this thing out . 
and these are what I was found .

  • she is having breakout . maybe because it is not suitable with the weather . 
  • she said , after applying the lotion , please do not stay under the sun because the arbutin content would outbreak your skin . she recommended to use the lotion at night with right amount and right application :D
Well , I accept both thought . And now I am trying to just use the Arbutin Whitening Lotion just at night :D
But basically , most people said the whitening is barely seen . 
For me , I think Hado Labo best to keep your skin moisturize,supple and smooth . 
♔ Like ♔
moisturize the face
easily to apply espcially for muslim after the prayers
simple step require just pat
simple but nice packaging
the miniature is super handy 

♔ Dislike ♔ 
break out my skin
whitening effect barely seen
✫✫✫2.5/5
Repurchase :  NO
Where to : Guardian, Watson or any retails pharmacy
The trial pack , I only bought it for RM19.90 at Watson :D



 

tak tahu apa motip . view at Langkawi Cable Car

Assalamualaikum ... lagi beberapa hari dah nak raya ! yeayy . bestnyaa rasa .. apa macam kawan kawan ? baju raya , kasut raya semua dah belii ?? Time time raya ni , apa yang aku perasan kalau dekat supermarket barang barang semua ada sale 10% 50% 70% . waahhh . riang gitu hati ku .. ada sale pon duit kena jimat jugak sebab elaun tak dapat lagi T_T tapi kalau bahagian baju kurung.. semua memang tak sah kalau tak Rm150 ke atas . kalau dulu rasa macam tak apa lah bukan selalu .. tapi sejak dua menjak ni banyak benda berlaku . kalau boleh tak nak membazir . tapi kadang kadang terbuat jugak -_- haih .

Currently , I am at my hometown . Baru balik rumah sendiri setelah 24 hari berpuasa di tempat belajar , Ipoh.  .
Ipoh - Kedah tak ada jauh mana . tapi jauh la jugak dari tempat menuntut sebelum which is hanya di Kuala Nerang Kedah . haha# tapi at least lagi dekat daripd yang sebelumnya which is dekat KL .

Sebenarnya tak tahu pon tujuan menaip kali ni .. cuma rasa nak menaip sebab dah lama tak menaip . redundancy . muahehe .

diri dah rasa macam bukan blogger . fikiran ni sempit je . sebab ingat kalau update blog mesti update pasal life sendiri T_T sedangkan banyak benda yang boleh kita bicarakan dalam blog ni . cuma diri ni tak pandai nak bagi pendapat dalam masyarakat . konfiden diri dan knowledge sebesar zarah ni jelas sekali tidak cukup .

atau mungkin diriku jenis sukar menerima NO from others. maybe ? who know ? atau diri ini sememangnya malas untuk menaip lagi . bukannya malas sebenarnya .. cuma passion dah tak sama macam dulu .. *kot*

Baiklah . mungkin sampai disini sahaja post kali ini . dan mungkin juga akan disusuli oleh post seterusnya which is perkembangan kittyqueeny(my little jewels shop) ^_^

Just random

August 4, 2013


tak tahu apa motip . view at Langkawi Cable Car

Assalamualaikum ... lagi beberapa hari dah nak raya ! yeayy . bestnyaa rasa .. apa macam kawan kawan ? baju raya , kasut raya semua dah belii ?? Time time raya ni , apa yang aku perasan kalau dekat supermarket barang barang semua ada sale 10% 50% 70% . waahhh . riang gitu hati ku .. ada sale pon duit kena jimat jugak sebab elaun tak dapat lagi T_T tapi kalau bahagian baju kurung.. semua memang tak sah kalau tak Rm150 ke atas . kalau dulu rasa macam tak apa lah bukan selalu .. tapi sejak dua menjak ni banyak benda berlaku . kalau boleh tak nak membazir . tapi kadang kadang terbuat jugak -_- haih .

Currently , I am at my hometown . Baru balik rumah sendiri setelah 24 hari berpuasa di tempat belajar , Ipoh.  .
Ipoh - Kedah tak ada jauh mana . tapi jauh la jugak dari tempat menuntut sebelum which is hanya di Kuala Nerang Kedah . haha# tapi at least lagi dekat daripd yang sebelumnya which is dekat KL .

Sebenarnya tak tahu pon tujuan menaip kali ni .. cuma rasa nak menaip sebab dah lama tak menaip . redundancy . muahehe .

diri dah rasa macam bukan blogger . fikiran ni sempit je . sebab ingat kalau update blog mesti update pasal life sendiri T_T sedangkan banyak benda yang boleh kita bicarakan dalam blog ni . cuma diri ni tak pandai nak bagi pendapat dalam masyarakat . konfiden diri dan knowledge sebesar zarah ni jelas sekali tidak cukup .

atau mungkin diriku jenis sukar menerima NO from others. maybe ? who know ? atau diri ini sememangnya malas untuk menaip lagi . bukannya malas sebenarnya .. cuma passion dah tak sama macam dulu .. *kot*

Baiklah . mungkin sampai disini sahaja post kali ini . dan mungkin juga akan disusuli oleh post seterusnya which is perkembangan kittyqueeny(my little jewels shop) ^_^

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.