Just random

August 4, 2013


tak tahu apa motip . view at Langkawi Cable Car

Assalamualaikum ... lagi beberapa hari dah nak raya ! yeayy . bestnyaa rasa .. apa macam kawan kawan ? baju raya , kasut raya semua dah belii ?? Time time raya ni , apa yang aku perasan kalau dekat supermarket barang barang semua ada sale 10% 50% 70% . waahhh . riang gitu hati ku .. ada sale pon duit kena jimat jugak sebab elaun tak dapat lagi T_T tapi kalau bahagian baju kurung.. semua memang tak sah kalau tak Rm150 ke atas . kalau dulu rasa macam tak apa lah bukan selalu .. tapi sejak dua menjak ni banyak benda berlaku . kalau boleh tak nak membazir . tapi kadang kadang terbuat jugak -_- haih .

Currently , I am at my hometown . Baru balik rumah sendiri setelah 24 hari berpuasa di tempat belajar , Ipoh.  .
Ipoh - Kedah tak ada jauh mana . tapi jauh la jugak dari tempat menuntut sebelum which is hanya di Kuala Nerang Kedah . haha# tapi at least lagi dekat daripd yang sebelumnya which is dekat KL .

Sebenarnya tak tahu pon tujuan menaip kali ni .. cuma rasa nak menaip sebab dah lama tak menaip . redundancy . muahehe .

diri dah rasa macam bukan blogger . fikiran ni sempit je . sebab ingat kalau update blog mesti update pasal life sendiri T_T sedangkan banyak benda yang boleh kita bicarakan dalam blog ni . cuma diri ni tak pandai nak bagi pendapat dalam masyarakat . konfiden diri dan knowledge sebesar zarah ni jelas sekali tidak cukup .

atau mungkin diriku jenis sukar menerima NO from others. maybe ? who know ? atau diri ini sememangnya malas untuk menaip lagi . bukannya malas sebenarnya .. cuma passion dah tak sama macam dulu .. *kot*

Baiklah . mungkin sampai disini sahaja post kali ini . dan mungkin juga akan disusuli oleh post seterusnya which is perkembangan kittyqueeny(my little jewels shop) ^_^

4 comments

  1. Situation kita sama.. 1bln skali update hahaha virus M menyerang gamaknya

    ReplyDelete
  2. anyss cantek!! aku rindu hang.. ^^

    ReplyDelete
  3. beznya lama xpg lgkawi..slmt hari raya maaf zahir batin dear

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.