Premade Blog Template yang cute untuk dijual :D RM15 sahaja !

January 4, 2013

Assalamualaikum peep. I have a good news to share :D
Well as you know this template only cost RM10 . Cheap aite with unlimited effort to create all this things.
This template is very simple . but i do thing it is enough to make you blog even more cute *kot.
Just choose any of them if you like . Then purchase them by contact me at my fan page . I hope it is clear enough.. :P
 Payment method is by using Cimb bank or Cimbclicks . That's all ! :D


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 READY !










Details
1. Vintage Blog Template
Theme colour : Soft Blue
Template ni simple je . Ada vintage frame yang boleh diisi dengan gambar peribadi anda sendiri . Perkataan  'Vintage Blog' akan diganti dengan perkataan yang anda mahu !
Blogshop boleh menggunakan theme ini dengan menampilkan ciri-ciri unik blogshop anda !
Jom beli ! Net price : RM15

Extras
Free Theme Banner akan diberikan upon request:)
Free Simple Tab Menu akan diberikan upon request :)
Free Custom Social Icon juga akan diberikan upon request ! :)
Free Custom Tab Menu  upon request :)
Add ons
Post signature ! :) Add RM2
Custom Banner ! :) RM3
Custom sidebar title ! :) RM3




Details
2. Bride to Be Template
Theme colour : Sexy Purple
Feminine :D plus simple template . Designed for girls who love exclusive purple blog ! :)
Perkataan 'Bride to be' dan sebagainya akan diganti dengan perkataan yang anda mahu !
Jom beli ! Net price : RM15

Extras
Free Theme Banner akan diberikan upon request:)
Free Simple Tab Menu akan diberikan upon request :)
Free Custom Social Icon as display juga akan diberikan upon request ! :)
Free Custom Tab Menu  upon request :)
Add ons
Post signature ! :) Add RM2
Custom Banner ! :) RM3
Custom sidebar title ! :) RM3



 
Details
3. Cute and Elegant template
Theme colour : Soft pink + Turqoise
The pastel colours used in this blog make it look so adorable .Aren't you adore cute stuffs? The header features vintage frame  and do make this blog does not looks too childish . Unique social icons also enhance this cute blog appearance !
Blogshop boleh menggunakan theme ini dengan menampilkan ciri-ciri unik blogshop anda !
Jom beli ! Net price : RM15

Extras
Free Theme Banner akan diberikan upon request:)
Free Simple Tab Menu akan diberikan upon request:)
Free Custom Social Icon as display akan diberikan upon request:)
Free Custom Tab Menu  upon request :)
Add ons
Post signature ! :) Add RM2
Custom Banner ! :) RM3
Custom sidebar title ! :) RM3



Details
1. Cute and Elegant template
Theme colour : Soft pink + Turqoise
The pastel colours used in this blog make it look so adorable .Aren't you adore cute stuffs? The header features vintage frame  and do make this blog does not looks too childish . Unique social icons also enhance this cute blog appearance !
Blogshop boleh menggunakan theme ini dengan menampilkan ciri-ciri unik blogshop anda !
Jom beli ! Net price : RM15

Extras
Free Theme Blog Button akan diberikan upon request:)
Free Simple Tab Menu akan diberikan upon request:)
Free Custom Social Icon akan diberikan upon request:)
Free Custom Tab Menu  upon request :)
Add ons
Post signature ! :) Add RM2
Custom Banner ! :) RM3
Custom sidebar title ! :) RM3 










Details

3. Made for you template
Theme colour : Soft pink + soft blue
Blog yang mementingkan ciri-ciri comel dan kemas .Made for you with lots of ove boleh diganti dengan perkataan yang anda mahu ! Frame itu juga boleh memuatkan apa-apa gambar yang anda suka ! Just imagine it !
Blogshop boleh menggunakan theme ini dengan menampilkan ciri-ciri unik blogshop anda !
Jom beli ! Net price : RM15

Extras

Free Theme Banner akan diberikan upon request:)
Free Simple Tab Menu akan diberikan upon request:)
Free Custom Social Icon as display akan diberikan upon request:)
Free Custom Tab Menu  upon request :)
Add ons
Post signature ! :) Add RM2
Custom Banner ! :) RM3
Custom sidebar title ! :) RM3
SOLD






Eeyyyyahhh , penatnye ..penat kan tengok banyak2 .. hehe
Oh ye yang bahagian Add ons tu penambahan ja ye.. mengikut keperluan masing2.
yang penting with RM10 will get all the things in the image and in extras section :P
Till here je taw. Insyallah kalau dapat sambutan , saya update banyak2 lagi lepas ni ..
Lastly , Jommmmm Beliiii : >
First pay , first serve :D
Jangan lupa kalau nak beli contact saya di fan page ini




15 comments

  1. saya berminat dgn yang elegent me...bleh ubah tajukkan? mcm mna nak bli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh .. semua perkataan yang ditulis boleh ubah mengikut kehendak masing2 :D

      pm saya dekat fan page ni
      https://www.facebook.com/pages/Blurrr4evablurr-dot-blogspot/180842238598590
      maceh ..

      Delete
  2. semuernyer comel !!!!!!! aww3 !! ^^

    ReplyDelete
  3. Comel! Nak Tanya Mak Dulu.Akak Boleh Ubah Warna Kan? :) Kalau Boleh Nak Simple And Soft Je ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ubah yang bukan di header je .. contoh , sidebar .. background :)

      Delete
  4. wahh . yang bride to be tu dah okayy . kena sangat . hik3 . tapi tengah ikat perut so ta boleh beli lagi (;_;) student lah sangat kata kann :D

    ReplyDelete
  5. Cantik desainnya.. Harap ada sudah diupgrade supaya sesuai dengan aplikasi mobile.. Maklumlah ketika ini pemilik blog sangat concern on responsive web designs..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.