gambar lama ,


Emm Assalamualaikum .. (*^^)/ yeah ! my blog  have changed into new layout a.k.a new skin , yeayy , i'm so happy because lastly i have time to reedit my blog , not redesign hokeh , because i just coding my new templte , no photoshop, no illustrator like i'm do it for my customer . this template i prefer to look more kawaii ,. haha . it's time to change taste . . but i really love my old templte ..still can't forget my ex skin (-_-;) . hehe
Ok dah speaking .. hehe .. 


very cun this facebook skin , i want it one !!! (^o^)/ 






sebenarnya saya tak tahu nak hupdate apa . hihi .. so nak tanya sikit lah kan , macam mana dengan template baru ni ? do you like it ? or not ? just share your feeling . saya tak akan marah .. sebab saya nak kemas rumah ni , hehe . tata ! ━o(●´∀`)o━hehe , bye //



Layout baru ('-')♪ yeayy

February 26, 2012

gambar lama ,


Emm Assalamualaikum .. (*^^)/ yeah ! my blog  have changed into new layout a.k.a new skin , yeayy , i'm so happy because lastly i have time to reedit my blog , not redesign hokeh , because i just coding my new templte , no photoshop, no illustrator like i'm do it for my customer . this template i prefer to look more kawaii ,. haha . it's time to change taste . . but i really love my old templte ..still can't forget my ex skin (-_-;) . hehe
Ok dah speaking .. hehe .. 


very cun this facebook skin , i want it one !!! (^o^)/ 






sebenarnya saya tak tahu nak hupdate apa . hihi .. so nak tanya sikit lah kan , macam mana dengan template baru ni ? do you like it ? or not ? just share your feeling . saya tak akan marah .. sebab saya nak kemas rumah ni , hehe . tata ! ━o(●´∀`)o━hehe , bye //



Assalamualaikum .. 
Hello Sweetie weety semua . Hari ni saya nak kongsi banyak sangat benda baik  untuk anda semua terutamanya buat gadis2 di luar sana yang sentiasa menjaga penampilan diri . apa yang anys nak share hari ni pasti bakal mengagumkan anda .. seperti quote yang anys pegang sebelum ni  'never try , never know' .


So  pernah dengar Mistine BB WonderCream
Kalau tak pernah dengar , meh sini anys dengarkan .. hihi , anys suka sangat dengan Mistine BB Cream ni sebab kualitinya memang dijamin ,. ramai yang dah cuba , dan hasilnya memang oooohhhsemm ,,tak tipu .sampai ada yang cakap nak guna produk ni buat selama-lamanya . Hebat kan ?

Mistine BB Wonder Cream,diperbuat daripada Korea diperkaya dengan Vitamin C dan P dan diformulasikan khas untuk mencantikkan,mencerahkan serta melicinkan kulit anda dengan hanya 30 saat.. 

BB Wonder Cream adalah krim muka ajaib yang berasal dari Korea dan telah digunakan dengan meluas di seluruh Asia.Produk yang sangat-sangat terkenal,dengan jumlah pengguna dan testimoni yang sudah tidak terkira banyaknya!


Sebelum anys menceritakan keistimewaan produk ni dengan lebih details , anys rasa anys nak bagi anda semua lihat testimoni terlebih dahulu :) 




 sebelum menggunakan BB cream , muka kelihatan pucat , after lebih berseri dan kurang berminyak

kulit ternyata lebih cerah !
menutup cela,parut jerawat,jeragat !
 
memutihkan wajah , dan memberikan kesan yang lebih kemas

 testimoni fb


"yup saya pon da cuba bb cream nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Memang saya suka dan berkesan krim ni...sebab tu saya order lagi ..."
-Mariani (Likas, Sabah)
"Sangat OK. Rasa macam ringan, so selesa utk dipakai "
-Junn (Seri Kembangan, Selangor)
"yup saya pon da cuba bbc nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Sy ske r bb cream"
- Syuhada (dari Facebook)
"opps baru trbaca post2 yg kat bawah owh mmg jual mistine BB WONDER CREAM..ya sy puas hati mmg tu la cream yg sy cari...sy nak beli 2 unit" trus..."
- Nurul (dari Facebook)
"I think it works really well to cover the bare minimum. It'll cover bags, blemishes and any imperfections lightly. It's good for a natural look. I liked it and if I had the chance I would buy again!"
-Anonymous


memang banyak sangat testimoni daripada pengguna Mistine BB Wonder Cream , kalau nak tengok lagi , tunggu anys update di fan page ye ^_^


Akhir sekali , produk ini dijamin berkualiti dan berkesan untuk menutup cela di kulit di samping menjadikan kulit anda glow dan flawless seolah2 tanpa sebarang make up  :) 
Beli satu + free one rice milk soap
Beli TIGA 
 Sebarang pertanyaan tentang Mistine BB Wonder Cream ni, boleh diajukan di fan page anys atau blog ini ;) pembayaran melalui CIMB BANK .tentang harga dan nak beli la kan ,boleh ajukan di sini.

Cream Ajaib : Mistine BB Wonder Cream produk hot ! dari korea !

Assalamualaikum .. 
Hello Sweetie weety semua . Hari ni saya nak kongsi banyak sangat benda baik  untuk anda semua terutamanya buat gadis2 di luar sana yang sentiasa menjaga penampilan diri . apa yang anys nak share hari ni pasti bakal mengagumkan anda .. seperti quote yang anys pegang sebelum ni  'never try , never know' .


So  pernah dengar Mistine BB WonderCream
Kalau tak pernah dengar , meh sini anys dengarkan .. hihi , anys suka sangat dengan Mistine BB Cream ni sebab kualitinya memang dijamin ,. ramai yang dah cuba , dan hasilnya memang oooohhhsemm ,,tak tipu .sampai ada yang cakap nak guna produk ni buat selama-lamanya . Hebat kan ?

Mistine BB Wonder Cream,diperbuat daripada Korea diperkaya dengan Vitamin C dan P dan diformulasikan khas untuk mencantikkan,mencerahkan serta melicinkan kulit anda dengan hanya 30 saat.. 

BB Wonder Cream adalah krim muka ajaib yang berasal dari Korea dan telah digunakan dengan meluas di seluruh Asia.Produk yang sangat-sangat terkenal,dengan jumlah pengguna dan testimoni yang sudah tidak terkira banyaknya!


Sebelum anys menceritakan keistimewaan produk ni dengan lebih details , anys rasa anys nak bagi anda semua lihat testimoni terlebih dahulu :) 




 sebelum menggunakan BB cream , muka kelihatan pucat , after lebih berseri dan kurang berminyak

kulit ternyata lebih cerah !
menutup cela,parut jerawat,jeragat !
 
memutihkan wajah , dan memberikan kesan yang lebih kemas

 testimoni fb


"yup saya pon da cuba bb cream nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Memang saya suka dan berkesan krim ni...sebab tu saya order lagi ..."
-Mariani (Likas, Sabah)
"Sangat OK. Rasa macam ringan, so selesa utk dipakai "
-Junn (Seri Kembangan, Selangor)
"yup saya pon da cuba bbc nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Sy ske r bb cream"
- Syuhada (dari Facebook)
"opps baru trbaca post2 yg kat bawah owh mmg jual mistine BB WONDER CREAM..ya sy puas hati mmg tu la cream yg sy cari...sy nak beli 2 unit" trus..."
- Nurul (dari Facebook)
"I think it works really well to cover the bare minimum. It'll cover bags, blemishes and any imperfections lightly. It's good for a natural look. I liked it and if I had the chance I would buy again!"
-Anonymous


memang banyak sangat testimoni daripada pengguna Mistine BB Wonder Cream , kalau nak tengok lagi , tunggu anys update di fan page ye ^_^


Akhir sekali , produk ini dijamin berkualiti dan berkesan untuk menutup cela di kulit di samping menjadikan kulit anda glow dan flawless seolah2 tanpa sebarang make up  :) 
Beli satu + free one rice milk soap
Beli TIGA 
 Sebarang pertanyaan tentang Mistine BB Wonder Cream ni, boleh diajukan di fan page anys atau blog ini ;) pembayaran melalui CIMB BANK .tentang harga dan nak beli la kan ,boleh ajukan di sini.

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.