I'M BACK !

September 19, 2012


Assalamualaikum .heyyo ! I’m back !ahhh seronoknyaa ,, banyak sngat benda nak cerita .. berhimpun2 sampai tak tahu nak keluarkan yang mana dulu .. rumah sekarang dah tak ada internet.. sob2sedihnyaa . 

ni pon pinjam broadband my sista.. tengkiu2 sis ,… boleh lepas kerinduan yang membahak bahak ni  .. hak2 ..
Sekarang nitengahcuti mid sem ..cuti seminggu jee ,.. happy gila . serius happy sangat2 ..boleh rehat...boleh bermalas malasan sepanjangmasa .. kerja sekolah tetap berlambak2.. walaupun dah keluar sekolah , masuk kolej kononnya, dah biasa panggil ‘kerja sekolah’ .. apa boleh buat .. or should I change it to ‘kerjakolej ‘.. eh tapi serius tak ubah macam sekolah sejak aku masuk kolej mara ni .. huehue ..apa2 pon its for our own good .. fighting anys !


Muet aku lagi 3 minggu ..aku takut, gementar, .. serius ..band 4 sudah memadai…. Apakah usaha aku untuk mendapat band 4 or above ?Apakah apakah ?masa yang ditunggu2  selama seminggu ni aku bazirkan dengn tidur lena yang tak berapa nak lena .. sumpah sebelum cuti bajet seminggu tua ku nak bermati matian study grammar sekolah rendah balik and then try speaking depan cermin bagai .. tapi satu pon tak jadi .. dengan kerja bionya , math nya , bi nyaa .. fiuhhh ,,. Macam tak cutilah ! :D

Lama dah aku berusaha nak online ni ,haha , jakunnya aku sejak dua menjak masuk kolej ni .. nak online pon susah … bila nak online tengok kawan2 aku sibuk study , . remang bulu  romaaku .. tiba tiba jadi loya pulak nak online ..macam2 dalam kepala hotak ni , nak update blog yang usang ni la .. nak buka blog2 kegemaran , nak download lagu , nak tukar design blog , etc ..  cakap pasal design blog , teringin sangat nak tukar design blog ni , naktukarnaktukar !!  namunbegitu , kelajuan internet manjadipenghalangnombor 1 … XD what should I do !! ok stuck je lahdengan template ni ..

Sementaraadabroadband  niingatnak update ceritasebanyak yang mungkin ! banyakbanyak yang mungkin ,.. perlukeulang banyak2 kali …hoyeaahhh .. wlaupuntaktahu what to write, what to tell, what to story , hentam je la labu.. beginilahaku , time takada internet , banyakjabendanakcerita  . timeada internet … KOSONG .. KOSONG .. (ok najwalatifatau sesiapa, silalahsambung ) :P papai .. gud9 ..



10 comments

  1. lebih kurang sekaki la kita :P . time takda intenet, bkn main lagi cerita..mcm nak tulis filem pun ada. sya baru dtg sini. balas balik ur Blogwalking. jemput singgah balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tahu xpe .. alahttp://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/09/im-back.html#comment-formhai .. huk2 , thanks singgah ..:D

      Delete
  2. You are born in 1994? wooww so young :) all the best for your muet exam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ! am i look too old ? haha ,,. tq ! :D

      Delete
  3. hehehe.. blog saya termasuk tak dalam kategori blog kegemaran awak tu??hehe.. takpe.. dahulukan mana yang penting dulu.. belajar tu lebih penting daripada online.. saya doakan awak berjaya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk2 .. huhuhu ..
      ya betol..belajar penting lagi kan . huhu
      thanks aw.boni pon moga sucess selalu . XD

      Delete
  4. Hee untunglah cuti, good luck for muet nanti :)

    ReplyDelete
  5. hehehe .. thank youu .. will try my best ..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.