Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

25 comments
wahh , macam best ja , hihi ,,. cuba nasib ja ,, mana tahu kan kalau2 ada rezeki dan tuah , aminn ..;D
klik banner untuk join yeaa !
syaratnya cukup mudah ,as easy as ABC :D

satu trafik ke blog http://www.bloggerwanita.com bernilai RM 0.05 , kalau dapat rm50 pon dah ok dah , hihi , hih berangan .LOL , 10 blogger tertinggi ja yang terpilih nanti sampai dapat RM5000 .lumayan gila bloggerwanita tawarkan ..fiuuhh .. tak pe tak pe .. nanti 1 April saya cerita lain , hahaha ! bai bai .. tinggal satu contest lagi saya nak join bulan ni ..  

dan apa yang paling gemuruh , besok dah nak ambil result SPM !!!! wa takut wa tamaw wat lek wa gemuluh..


25 comments

  1. Replies
    1. all the best ^___^

      share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....
      google 8 sebab kena join Rakan Blog .k

      Delete
  2. hewhew , gud luck besok ! :D

    ReplyDelete
  3. ah!apesal link die sgt bersifat perjantinaan?

    oho,eh?serius amik result esok?gud luck.semoge dapat ke luar negare!nak g mane?thailand ke singapore?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , sebab dia mmg wanita , hehe
      ya , esok , ok sebenarnya masa reply ni kelmarin ;)
      tq2 !! ek eleh , i wish to united kingdom !!!! ;D

      Delete
  4. wah menarik nie..gud luck...dah nak result ea harinie?moga result gempak..

    ReplyDelete
  5. Anysssss...good luck fr ur result...all the best ya.. :-)

    ReplyDelete
  6. spe yg berusaha betul2 ni konpem dpt. gud luck taw anyss.

    ReplyDelete
  7. salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  8. bapak ! 5k kot ? Fyqa pun nak , kahkah. Btw good luck. fyqa taw anys boleh :)

    ReplyDelete
  9. wah bnyk nye duet nak menang. hehe anys amek result? cmene oke dop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha;ah , byk kan3 ? yaa , mek result ! alhamdulillah ok ;D hehe 9a ..

      Delete
  10. pergh... rmai sgt join ni.. mmg xdpt la den. hahaah

    ReplyDelete