Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

March 20, 2012

wahh , macam best ja , hihi ,,. cuba nasib ja ,, mana tahu kan kalau2 ada rezeki dan tuah , aminn ..;D
klik banner untuk join yeaa !
syaratnya cukup mudah ,as easy as ABC :D

satu trafik ke blog http://www.bloggerwanita.com bernilai RM 0.05 , kalau dapat rm50 pon dah ok dah , hihi , hih berangan .LOL , 10 blogger tertinggi ja yang terpilih nanti sampai dapat RM5000 .lumayan gila bloggerwanita tawarkan ..fiuuhh .. tak pe tak pe .. nanti 1 April saya cerita lain , hahaha ! bai bai .. tinggal satu contest lagi saya nak join bulan ni ..  

dan apa yang paling gemuruh , besok dah nak ambil result SPM !!!! wa takut wa tamaw wat lek wa gemuluh..


25 comments

  1. Replies
    1. all the best ^___^

      share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....
      google 8 sebab kena join Rakan Blog .k

      Delete
  2. hewhew , gud luck besok ! :D

    ReplyDelete
  3. ah!apesal link die sgt bersifat perjantinaan?

    oho,eh?serius amik result esok?gud luck.semoge dapat ke luar negare!nak g mane?thailand ke singapore?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , sebab dia mmg wanita , hehe
      ya , esok , ok sebenarnya masa reply ni kelmarin ;)
      tq2 !! ek eleh , i wish to united kingdom !!!! ;D

      Delete
  4. wah menarik nie..gud luck...dah nak result ea harinie?moga result gempak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kan3 , hehe .. ya , amin , tq !

      Delete
  5. Anysssss...good luck fr ur result...all the best ya.. :-)

    ReplyDelete
  6. spe yg berusaha betul2 ni konpem dpt. gud luck taw anyss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mia , dah jadi kenyataan dah ! yeayy ;D

      Delete
  7. salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  8. bapak ! 5k kot ? Fyqa pun nak , kahkah. Btw good luck. fyqa taw anys boleh :)

    ReplyDelete
  9. wah bnyk nye duet nak menang. hehe anys amek result? cmene oke dop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha;ah , byk kan3 ? yaa , mek result ! alhamdulillah ok ;D hehe 9a ..

      Delete
  10. pergh... rmai sgt join ni.. mmg xdpt la den. hahaah

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.