Mari bebaskan wajah anda daripada jerawat dengan Cosmodern Tea Tree Series

March 25, 2012



Assalamualaikum ,..
Haallo hallo , wassup babes , lamo tak terupdate rasanya , malu pon ada .. maceh banyak-banyak buat yang wish congrate di post yang lepas .. tengkiu2 .. tak ter-reply saya semua komen .. sayang hampa semuaa sebab bagi semangat, choices,pujian espcially , ngeh3 .....flying kisses... ;)

Jom bebaskan kulit wajah anda daripada berjerawat,nak tak, nak tak ! ?
~sambil senyum dan buka mata luas-luas ..~

Pernah dengar tentang produk khas untuk kulit berjerawat daripada Cosmoderm ?
Buat yang tak pernah tahu menahu tentang produk bagus gila ni , meh sini saya nak ceritakan ..

Lihat poster ni ,.Cosmoderm Tea Tree Series for oily skin , the ultimate solution for acne ..
sebelum tu saya nak tanya  ,kulit anda berjerawat tak?anda suka tak dengan kehadiran jerawat tu ? sapa suka jerawat angkat tangan !! saya rasa semua orang yang mempunyai atau pernah mempunyai masalah jerawat akan membari jawapan yang sama iaitu tidak ! tidak suka ,indeed ! ini kerana jerawat adalah suatu penyakit .. in case kalau nak tahu lebih lanjut boleh google la eh .. hehe ,.

so sekarang ni saya nak bagi solution ja dengan kulit yang mengalami masalah jerawat .. Cubalah Cosmoderm Tea Tree Series .. Lihat masalah ni ..

Saya rasa jijik , maaf~~~












Saya cuba enter banyak2 supaya saya tak nampak gambar di atas lagi ..

Amacam feel anda lepas zoom in zoom out gambar di atas ? 
Kesian kan orang yang mengalami masalah di atas , saya bukan nak merendahkan sesiapa , kerana saya juga megalami masalah jerawat tetapi tidak seserius kulit di atas ..tapi walaupun saya tidak mengalami masalah serius seperti di atas , namun jerawat tetap memberi impak yang besar di muka dan personaliti saya .. bila ada jerawat ja , saya mesti nak picit , bila picit ja ,puas , lepas tu tinggal parut, parut berbulan nak hilang , lagi malang kalau kesan jerawat tu meninggalkan lubang ... memang semua tu kita boleh tutup dengan make up ,.. tapi nak ler jugak cantik berseri dari dalam ... innerr shineeee .. :P

Kalau time kulit saya ada jerawat , serius mati keyakinan saya ,sakit pon sakit, anda tak gitu ? ok fine .copp ,.. saya nak ajak awak guna cosmoderm jugak ;)


mengapa timbul jerawat ? rawatlah dengan betul .. maka disini saya memperkenalkan set tea tree from cosmoderm .. produk yang berkualiti dengan harga yang sangat murah dan berpatutan ! 
try it now ! boleh didapati di farmasi berdekatan atau di guardian atau di online sajaa .. iaitu di website http://www.mycosmoderm.com/

Jom raikan bulan bebas jerawat ,.


Jangan lupa kunjungi kami di Guardian Mid Valley dan Guardian Bandar Puteri Puchong pada 26 Mac hingga 1 April 2012 serta Vitacare Taman Melawati pada 31 Mac 2012. Dapatkan potongan harga yang berpatutan serta konsultasi dari pakar kecantikan kami Ima Zara pada 30 Mac (hanya di Guardian Mid Vally) dan 31 Mac (Vitacare Taman Melawati).


sebarang pertanyaan tentang produk ini boleh diajukan di ruangan komen,atau fan page saya atau fan page cosmoderm dan lain2 yang sewaktu dengannya ;) ^__blink___^
bai bai !

36 comments

  1. menyeramkan pulak tgk gambar yg di zoom tu...hee..

    > kalau jerawat timbul...mmg rasa mcm nak picit je kan..haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa haa , kan .. seram , bukan setakat jerawat timbul , tengok gmbar tu pon rasa macam nak picit . tak boleh tengok ...

      Delete
    2. haha...nak picit2..mesti penuh je parut nanti...hee~

      Delete
    3. haha , haaa taw xpa .. bila lekat parut , gadoh la nak make up tebal2 , hehehe .. ezad x la , lelaki , hehe

      Delete
  2. Replies
    1. anys pon tengah cuba sekarang ni , setakat ni mmg best !

      Delete
  3. kulit cik tikah memang x sesuai langsung guna tea tree taw :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke .. jadi macam mana cik tikah ? mungkin certain subtances kot yang buat jadi tak sesuai , cer try this product , highly recommended ;) hehe

      Delete
  4. Teringin plak nk try! Kat mana2 cawangan guardian ada jual dah produk ni erk? Eksaited nak p cari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. ha try2 ,. ya sayang .. in case nak lebih murah beli online ja dekat website cosmoderm , tmbah2 sekarang ada promotion ! ;)

      Delete
  5. hoho tu la rahsia ier eh..kehkhekeh
    ohhh cik anyss pergi mana lepas ni...9 A kot..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . haaa haa rahsia , hehe ..
      insyallah g oversea kalau dapat biasiswa apa , huhu .
      kalau xdpt , insyallah dlam malaysia akan ke asasi um je .. heehe

      Delete
  6. cik mama cri kat kota kemuning ni tak derlaa.. tnya staff guardian diaorg tak kenal pun brg ni.. ermm aptb

    http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin belom sampai kot dekat guardian sana , sebab pernah cosmoderm pernah masuk sale dalam katelog guardian , hehe .
      beli online la cik mama .. postage rm4.5 ja .;D
      lawat website mereka k ..

      Delete
  7. hehehe mcm best je nak try ni..tp zuan ad prob kulit muka brminyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ..haaa , bagus sangat la nak try ni , boleh dapatkan sample percuma di watson terpilih di atas ! huhu ,

      Delete
    2. alloo , yeke .. beli online beli online , huhuuhu

      Delete
  8. mmg agak geli lah anys nk tgk gmbr tue.huhu ngeri rase~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan3 , anys pon , hehehehe.. nyah la kau jerawat !!! hehe , kan emy kan? hehe

      Delete
  9. Err dah baca rasa nak cuba plak. Suma nak try last muka jd makin teruk :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ,.. laa pulakk , hehe , try r cosmoderm ni , rasa macam best jugak ni , anys tgk cuba , hehe

      Delete
  10. aIK mna pergi komen fyqa? hmm :(

    Fyqa pun nak try. Suma nak try. last muka jadi mkin teruk plak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIK . mana pergi ??? hehe ..
      fyqa ni scroll ke atas cepaat sgt kot .. sebelum komen fyqa yang ni , ada la komen fqa yang dulu , haha ,

      try2 jgn tak try .. tak teruk pon la fyqa , ok ja anys tgk..huhu

      Delete
  11. Cop nak muntah dulu tengok gmbar jerawat tu . kihkihkih . Alhamdullilah muka kita langsung tkde msalah jerawat :) jdi xyh risau2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh , seronok la dalila !!
      jeles2 , sebab anys bermasalah gak g jerawat ni walaupun tak serius . huhu

      Delete
  12. serius nk try sbb muke skrg bnyk sngt jerawat ! hahahah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. haa cuba try ! anys juga , ok jugak nieh ..

      Delete
  13. hi cik adik manis!hahaha XD
    apa langkah seterusnya dalam perjalanan hidup ni?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ,eh manis eh ? *perasan sekejab*
      hehe .
      langkah seterusnya belum decide lagi , baru bgn tido , hehehe

      Delete
    2. oi oi oi...jangan lambat bangun...apaa mau jadi ni...kehkehkehkeh XD

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.