Review : Unique and kawaii Pen Drive, It can be yours (^o^)/

March 1, 2012

Hello Ladiesヽ(・∀・)ノ  i have somethings cute to be shared today ..hoorayy, did you use pendrive ?  how it look ? elegance ? modern ? or just an old design ( iдi )?
 


 


guess what i showed you above ?
member card ?kawaii wallpaper ? the real look gonna be like this
Hoorayy , Its P.E.N.D.R.I.VE girls ! repeat , P.E.N.D.R.I.VE ! yang cucuk2 tu ,

Apa yang best dengan pendrive  ni , kita boleh letak gambar beloved kita lagi ,hihi. atau pendek kata boleh buat trademark untuk collection gambar2 peribadi kita , seronok bukan ?  how sweet kenangan manis la katakan .. apa yang best lagi , pendrive ni kita boleh letak dalam purse je, mudah dibawa kemana2 sahaja , dah tu pendrive ni mudah nampak , tak ada la nak cari macam nenek kebayan kalau tersalah letak .macam saya selalu buat .. wuakaka (^ワ^)(

ok , tengok je ? harga promosi sekarang tersangatlah murah dan berpatutan ,kalau korang order dgn gambar korang sendiri , memang hanya ada satu ja dalam planet ni , so tak ada yang boleh curi senang2 ja .. or boleh ja order dengan gambar kartun,anime,dolly,pakwe,makwe,mama,mami monster atau doodle pilihan hati korang .. wahh , really2 adorable .
tunggu apa lagi .. grab it now sementara ada promosi !
HARGA ? here they are >,<
16GB - RM70
8GB - RM55
4GB - RM40
2GB - RM32

fuhh.. it was very2 reasonable..for your information , it is as slim as 2mm and doesn't get broken easily! Shopping yuk ヽ(・∀・)ノ


 For more extra details , you can visit and follow their blog,
and fill in the form there if you wanna buy (*^o^)/\(^-^*)yeahh
like their fan pages too  for more updates (^タ^)


48 comments

  1. rajen betul anyss wut review kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik2 .. my pleasure .. bosan2 ni boleh hilangkan , huhu

      Delete
  2. kawaii n cool~ :D

    blanje zuan satu plzz..hehe

    ReplyDelete
  3. @ayumi
    yeahh , ni nak bgtahu ni , g beli cepat, huhu

    ReplyDelete
  4. @zuan
    haha .. yes , so cool, zuan order leh letak gmbar sendiri ;) haha ,, gelak sekejap , zuan arh belanja satu please , hehe

    ReplyDelete
  5. alololorhhh comel comel la!heehehe...
    apa kabo arini? :)

    ReplyDelete
  6. @mr.clive
    haha , comel kan3 ? sihat alhamdullillah .. hehe .

    ReplyDelete
  7. wah, cantik lah pendrive macam tu..tapi tak mudah patah ke? hihi

    ReplyDelete
  8. comelnya pendrive tuh. kiut, hihi. rasa nak gigit gigit je. haha

    ReplyDelete
  9. canteqqqq ! eh eh domokun . haha <3

    ReplyDelete
  10. @erma
    ha'ah , cantik kan3 ? hehe .. tak mudah patah .. lgpon guaranty 1 tahun .. hehe

    ReplyDelete
  11. @amanina
    ye ye , kiutkan , hehe .. gigit2 jgn tak gigit , hhee

    ReplyDelete
  12. @zuan
    ZUAN ZUAN ZUAN ! zuan yang belanja , haha

    ReplyDelete
  13. ohsem...best gak klau de satu nie..huhu

    ReplyDelete
  14. @syafiqah
    a'ahh , lawa kan lwa kan ? hehe

    ReplyDelete
  15. @mr.clive
    ehh kesitu lak dia nih, tak lawa pon .. huhuk.. :D

    ReplyDelete
  16. @tiramisu
    ha'ah .. bestkan , cepat2 dptkan skrg , hehe

    ReplyDelete
  17. cutenya..cute lagi harga dia kn..kalau ada duit lebih teringin jugak buat koleksi pendrive..hehe

    ReplyDelete
  18. @bcj
    hhaha ,, yup , tp berpatutan .. huhu , boleh buat koleksi kawaii , huhuhi

    ReplyDelete
  19. hi awak! hari ni tadi berjalan mcm mana?lancar?baik? :D

    ReplyDelete
  20. hahaha .. hari ni g menjahit .. so far , yeahh , bagus baik n lancar , hehe

    ReplyDelete
  21. ohsemnya.. blh simpan dalam dompet kalau mcm tu hahahaha..

    ReplyDelete
  22. comey2

    *ptt nya kita yg mintak di review tau ;-)

    ReplyDelete
  23. @abu
    yeahh ,, mmg dia punya kelebihan simpan lam dompet , leh wak rata2

    ReplyDelete
  24. @mediha
    ha'ah , comel , kan2 , hhee

    ReplyDelete
  25. @ihiks , comey kan .. haha , eh apa pulak .. hhuuhu

    ReplyDelete
  26. comelnyerrr... dah pi usha dah huhu..
    kreatif betol lah

    blogwalking dr bloglist hiwhiw

    ReplyDelete
  27. peliknye.. tak patah ke kalau bentuk nipis cam kad camtu?

    ReplyDelete
  28. senang nak simpan kat mana2..dalam wallet pun boleh...hee~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.