Tutorial guna tulisan comel *google web font utk blog designer+blogskin

January 5, 2012

tulisan ni akan didisplay cantik bila view guna google chrome kot , mozilla rasanya x . sebab blog designer , not blogskin , err tak tahu lah kan ..

 lepas boleh pilih font mana anda suka dan klik Quick Use
Scroll bawah sikit dan nmpak macam gmbar di bawah
 ni contoh code yang di copy
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Love+Ya+Like+A+Sister'
 rel='stylesheet' type='text/css'/>

 copy code tu and paste di bawah kod  
<head>
now g dashboard-design-edit html , tekan ctrl f and search kod h3 atau post title
 paste kan kod yang anys bg ni di bawah kod tadi

font-family : NAMA FONT ;

good luck !

9 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.