Harga Termurah untuk Miracle Tab dan Virgin Coconut Oil

January 6, 2012

 Pernah dengar produk-produk diatas ?

Ni adalah senarai harga yang anys tawarkan kepada anda *free postage !
MIRACLE TAB EX RM177
MIRACLE TAB XY RM177
MIRACLE TAB SOAP RM69
MIRACLE TAB HD GLOW ESSENCE RM78
VCO SOFTGEL RM37
VCO PURE OIL RM37
COLLAGEN     RM58

MIRACLE TAB EX+TAB SOAP+HD GLOW ESSENCE=320


 semua ini adalah harga termasuk postage !
berminat ? sila isi form di bawah dengan lengkap :)*serious buyer only
Jangan lupa singgah di Sweet Ribbon, my Mini Blogshop.. boleh beli barang lens dan make up comel2 ^_^





Name:




Email Address:




Address:




Tel. Number:




CATALYST PRODUCT




Collagen :




Tab Soap :




Tab EX :




HD Glow Essence :




Miracle Set ( Soap + EX + HD ) :




Any note you want to tell me ?





Soalan yang sering kali ditanya
Lepas isi form apa perlu buat ?
Tunggu email anda dibalas . Jika anda mahu dihubungi melalui facebook, sila tinggalkan link facebook anda di bahagian NOTE .
Saya dah beli la . macam mana ?
tak pe . kalau anda suka dgn harga yang anys tawarkan, next time boleh beli di sini .
Lepas bank in apa perlu buat ?
Alert waktu dan tarikh anda bank in. Sila simpan resit pembayaran.*penting
Lepas bank in berapa hari barang akan sampai?
once anda bank, barang dijangka sampai 1-3 hari , tidak lebih dan tidak kurang.
Harga masih boleh dirunding jika anda membeli 5 items ke atas :)





Untuk menyemak barang anda sudah sampai atau belum di kawasan anda , sila klik POS LAJU TRACKING

13 comments

  1. saya serious berminat sangat2 beli tapi saya xada kat malaysia skrg. Kalau saya balik bln 7 nnt blh x dapat harga mcam ni lagi. Hehe. :D

    ReplyDelete
  2. haha . boleh je ..:) isi form ok ..

    ReplyDelete
  3. because i baru je beli and dapat khamis last week, huhu next time i try order kat u, i.Allah.

    *kenapa la i kenal u lambat =,='
    hoho

    ReplyDelete
  4. haha . its okeh lah dear . next time ada lagi :) ok !

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. utk apa ye ? vco or set miracle tab ..
      miracle tab out of stock .
      vco promotion is over , RM40 include postage

      Delete
  6. kak . macam mana nk bank in ? bg nombor akaun maybank :)

    ReplyDelete
  7. kak saya nk bank in tp no akaunnya mana ? heheh . maybank ea ?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.