SSD Portfolio :Dalam proses pembinaan !

January 22, 2012



guys guys ! ada cadangan ??? komen ? ok that's all :)

nota tangan 
semua tempahan adalah berbayar *ramai sangat yang tanya
cara nak menempah , pm me di fesbuk . di sana kita bertemu ramah la ye .
lepas tu , bagi yang dah menempah *tak termasuk yang booking sila tunggu giliran yaa .. sabar separuh daripada iman . hehe .. sekarang anys tengah mengerah usaha untuk create doll so mmg makan masa sangat . paling lewat seminggu la yayang semua ye ..ni pon nak renovate lagi template di atas ..
patience is a good habit !

20 comments

  1. anyss lukis dollu gune ape?.. sume hasil tgn anyss cantek! :)


    http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/bola-negeri-sembilan-vs-kl-felda-united.html

    ReplyDelete
  2. @hun
    thanks .. selalu memuji ye , hehe .. guna adobe illustrator je tapi tak cekap lagi .

    ReplyDelete
  3. cantek!
    nak tanye.selalu kalau tempah template bape eh? byr gune ape? topup?
    lagi satu,macam mane nak download adobe illustrator eik? sorry byk tanye ;D

    ReplyDelete
  4. canteklha =) awesome.. semua yang kak anyss buad cantekk

    ReplyDelete
  5. @encik axixou
    haha . mula2 rasa macam nak putus asa pon ada , lama2 rasa macam tak susah sangat melukis .. tapi anys belum jumpa cara mewarna yang sesuai ,,

    ReplyDelete
  6. @nabila
    thanks dear .. harga bergantung orang tu nak design macam mana .. hee , topup boleh , bank in pon boleh . but prefer bank in bagi yang boleh :) search google je download illustrator , ada download dekat situ , try k .

    ReplyDelete
  7. @syafa
    haha ... thanks ye sis .. anys ni budak baru belajar je , kalau salah tolong betulkan :)

    ReplyDelete
  8. cantik sangat and the doll look very cute ... what a creative person , u really good in this and talented . i love it

    ReplyDelete
  9. @mizzkeyna
    hehe ,, thanks , biasa2 je anys buat doll tu , tak mahir lagi .. not really talented actually . but i'm striving for that . haha :#

    ReplyDelete
  10. wahh ! lawanya....comel2 semua...teruskan usaha :))

    http://jiwarawk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. kawaii,, fiqa pun nak belajar jugak lah..hihi ;-)

    ReplyDelete
  12. @amiey
    heheh .thanks dear ..insyaalah ..<3

    ReplyDelete
  13. @fiqa
    haha . tq , belajar lah .. tak rugi ,,

    ReplyDelete
  14. wow tupperware ek? umi zuan dlu rajin jual :D

    ReplyDelete
  15. ur fb account plez...hehe..nk order jgk..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.