Unfollow saya , Annoyed ke ? *i need your help

December 28, 2011

Hello peep ! Assalamualaikum . Anya tak tahu sekarang ni kenapa followers anys makin berkurang .bukan sorang dua , tapi dah dekat sepuluh org dalam beberapa hari, masa anys private blog ri tu pon 5 orang unfollow anys , terpinga-pinga Anys sebab macam mana dorang unfollow sdgkan anys private ? *sya tak tahu _'' Eh ada something tak kena dengan blog anys ke ? Anys bukan nak create issue ,
tapi Anys nak tahu pendapat korang , kalau korang yang dah follow anys kan , korang ada sebab x nak unfollow anys ? Vote lah poll dibawah kalau malas nak komen kan , kalau rajin komen lah ! :)

Why do people unfollow my blog?
 content tak menarik
 blog berat
 blog tak kemas
 dengki
 cemburu
 annoyed
 benci
 saya tidak ada masalah dgn blog ini malah keep it up !
  
pollcode.com free polls 


Lepas tu nak tanya jugak , how my new blog design looks like ?
thanks awak semua !

Komen tentang blog anys
 cantik dan kemas
 kreatif dan comel
 doodle tu saya nak jugak
 saya suka semua content blog ini
 blog buruk
 blog out of date
 blog berat
 saya xsuka blog ini !!
  
pollcode.com free polls 

20 comments

  1. muja mmg dah follow blog ni,, dont wory,, muja tak de nye nak unfollow selagi blog tu tak de seks, tak de fitnah, tak de gossip berlebihan, :D

    ReplyDelete
  2. tengs nur , anys balas follow n komen ye . hee . a'ah , blog anys mmg xde bnda tu ..

    ReplyDelete
  3. Mungkin ada yang deleted blog dorang kot dear. Btw,tak ada apa yang tak OK pon dengan blog kamu nihh,semuanya OK dah :')

    ReplyDelete
  4. MTT , oh ya , logik jugak eh , kenapa la anys tak terpikir kan ,, thanks for helping mtt :)

    ReplyDelete
  5. done follow.. comel pe blog ni.. manis cam orgnya.. :)

    ReplyDelete
  6. nurulhanif , hehe , terima kasih bebanyak , huu , anys follow kembali ,dan komen sekli huu ..

    ReplyDelete
  7. yap mmg cci kecik ati..walaupon anys x crop, scan awat ape jerk...at least jgn la wat sama mcm cci...walaupon dolly tu anys lukis sendiri..at least anys kene la wat tuk trademark dolly anys sendiri....kalo blog cci ni jd sumber inspirasi anys cci x kisah...malah cci berbesar hati...tp jgn sampai sama rupa ngan dolly cci..sbb dolly tu cci lukis sedaya upaya supaya dolly tu x serupa ngan dolly orang lain..kita kene hargai hakcipta terpelihara orang lain....cci bukan nak berbangga atau bermegah diri...cuba kalo boleh anys cuba lukis cara anys sendiri....cipta trademark sendiri....sebelum ni pon da ade jugak org yg x bertangungjawap wat perkara yg sama....jd cci x nak perkara yang sama berulang....cci harap perkara seperti ni x kan berulang...jd cci pon x ske nak bermusuh-musuh..cuma 1 kalo ade ape2 pertanyaan anys boleh tanya direct pd cci...

    ReplyDelete
  8. cci, anys dah terangkan di blog :) hope sangat cci dapat betulkan keadaan, :)

    ReplyDelete
  9. anys...x pe...akak minta maaf jugak..maybe salah akak jugak..sbb akak ramai yg x ske pd anys...tp 1 jerk...setiap ape yg akak design adalah hakcipta terpelihara..walaupon anys x tekap, copy atau tidak..tiru lukis tu pon da salah...akak pon x nak bermusuh ngan sesapa dlm alam maya ni.. :.. lg 1 akak bkn kedekut ilmu atau nak menjatuhkan bangsa sendiri...malah berbangga bangsa kita sendiri maju dan ade semangat ingin mencuba seperti anys...cuma akak terkilan 1 tu jerk.. idea mmg x dinafikan kalo kita nak wat sesuatu design tu kita kene explore tp bkn cara kita tiru sama seperti design org tu.. :)

    ReplyDelete
  10. yup ,. sebab anys explore la jadi gini . tu first dolly guna illust, anys belom dapat ilham utk buat trademark sendiri, but akan difikirkan lepas ni. huuuhu .

    ReplyDelete
  11. ok dah settle... ^_^ kita senyum blik k...sennyyuummm... cuma kita berdua jerk yg tahu cerita yg sebenarnye k... dlm hal ni kita sama2 slh...sama2 slh faham....so kalo anys ade ape2 pertanyaan tetang Ai..just bg tau jer k...kalo boley bantu cci akan bantu...

    ReplyDelete
  12. yes cci , i lep you !! anys dah senyum , cci pulak , senyummmm .. hehe .. thanks utk tawaran tu ye , anys akan ambil kesempatan banyak2 utk tanya cci nanti , sekarang belom tiba mood utk lukis2 tu :( huhu , tapi xpe , lepas ni anys tnya , cci mesti ajar taw ..*gurau..huhu , ye la anys xpndai sgt AI ni ..but akan belajar setapak demi setapak .. cci , anys da maapkan la , cuma anys nak tahu jugak siapa anon tu n sapa hacker tu , tu jee .. mereka yang byk melukakan hati anys ,:)

    ReplyDelete
  13. kdg2 bukan sebab unfollow..mungkin blog die tak aktif atau diremoved..mungkin ^__^

    ReplyDelete
  14. sapa dia anon dan hacker serius cci mmg x tau..

    ReplyDelete
  15. yup , tu la .. anys tak tahu pon sebelum ni , hehe

    ReplyDelete
  16. cci , yeke .. xpe lah .. xd la anys nak tahu ja siapa gerangan tu , tapi xpe lahh . biarkan je .. . :)

    ReplyDelete
  17. takpe..ramai lg nk follow awak.jgn sedih2...chill:)

    ReplyDelete
  18. haha . sebab ramai follower tula , ramai haters :)

    ReplyDelete
  19. cool cik anys .. saye kan ada . hahaaha

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.