Azam baru di tahun baru ^_^

December 31, 2011

B-egin with
L-ove in ISLAM
E-xpect blessing
S-hare goodness
S-hine like the sun
l-nspire everybody
N-ever forget that
G-OD is with u always

Happy New Year 2012
 

Hello peep ..
Wahh , tup tup hari demi hari, bulan demi bintang , dah nak masuk tahun baru lah . yehh , hepy new year gais . ha , tahun baru ni tak de azam baru kah ? ni lah azam anys ..   
p/s da walaupun azam tu tak tercapai  tapi ada azam lebih baik daripd tak ada, tak gitu puan2 dan tuan2?


1. Dalam dunia blogging , anys harap anys akan lebih success , anys harap tak ada persengketaan antara blogger2 , anys harap dunia blogger jadi semakin happy , no karat2 issue , issue sensitive lah kan .. buat yang nak menegur, tegur secara baik , buat yang nak mengkritik, kritik secara baik , buat yang nak memberi pendapat,beri secara berhemah dan baik....wuu ,  peace no war  ye tuan2 puan2..


2.Dalam life anys pulak, anys harap, anys akan menjadi anak yang lebih solehah, semoga anys lebih taat kepada allah, semoga pandai memasak dan  menjahit , i eagerly hope i can menjahit tudung segera.. amin ,,.muahehe ..


3. Dan semoga nuffnang lebih murah hati dengan anys ye ..  semoga lepas ni anys lebih rajin utk blogwalking dan menjalinkan hubungan dgn blogger2 .. . ok tuan2 puan2 , last but not least .. selamat tahu baru ...semoga success selalu dan murah rezeki  J i heart all of you readers !


Oh ya . lagi satu , anys nak ucapkan terima kasih sangat2 buat semua yang join giveaway tu . anys start uar2 27 dis , now 31 dis , ada 333 penyertaan dari blog anys .. thanks for ur support ! lep u ..

35 comments

  1. omg..ramainye ur follower..meh sikit..hehe..
    happy new year kt awk gak

    ReplyDelete
  2. amin . amin . amin . semoga tercapai impian itu :)


    gud luck kakak :)

    ReplyDelete
  3. @spider
    happy new year too adek ..

    ReplyDelete
  4. @khairul
    haha . ambil lah , lepas tu kasi gula2 ye .. hepy new year too !

    ReplyDelete
  5. insyaallah ok ....doakan yg baik2 buat kita semua...

    ReplyDelete
  6. wahh ! nice azam kak ! semoga tercapai ! :)

    happy new year ! :)

    ReplyDelete
  7. happy new years, harap azam tahun ni tercapai

    ReplyDelete
  8. Mata sepet macam budak korea lah awak nie.. haha.. Ehh2.. Salam singgah yerr... Hepi niu year buat awak juga.... :D

    ReplyDelete
  9. amboii, ni blogger hebat, follower keliling pinggang...hehehe

    anyway, all the best for this year..;)

    ReplyDelete
  10. slmat thun bru taw anyss =)

    smoga azam trcapai..slm syg dri bolat.. hewhewhew

    ReplyDelete
  11. @amir
    whats ? korea ? amboi , bodek ye .. hehe ,, thanks !

    ReplyDelete
  12. @zull
    aissheman , mana ada hebat pon , biasa2 saja meh . hehe ..

    ReplyDelete
  13. iman
    aww , tq ya .. arap2 macam tu !

    ReplyDelete
  14. @cik bulat , hehe .. ye tu .. arap2 tercapai lahh .. cik bolat pon ! amin

    ReplyDelete
  15. harap harap azam tuu menjadi laa hehe Heppy new year to !

    ReplyDelete
  16. dah pandai jait tudung nanti, roger me ok. :-)

    ReplyDelete
  17. ana
    huhu , yes . harap2 gitu lah !

    ReplyDelete
  18. @blog-tips-kurus
    haha . boleh . after rojer kena beli . deal ? hehehe

    ReplyDelete
  19. xnk la..nak follower yg setia komen entry kite je..hehe..banyak pun x gne kan?.hehe

    ReplyDelete
  20. ain doakan anys berjaye dalam apa jua yang anys buat.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.