Percubaan KEDAH 2011 dah tamat

August 24, 2011

yeaaahhh ! tadi baru abis memerah saraf2 dan neuron2 yang ada dalam hotak aku nieeh , haduh gila susah fizik tadi , eerrmm takut .. sebab trial pun sedikit sebanyak penting doh untuk tentu kan dapat biasiswa ka x rite .. konklusi nya percubaan sangat susah dari exam2 sebelum nie untuk subjek tambahan shaja (killer subject lah kata kan) . eh kalau rajin belajar plus ulangkaji berbulan2 sebelum exam , pendek kata prepare well mesti xsusah punya , msalah nya aku kalau x exam , susah nak sentuh buku, kcuali homework , tu pun takut kena marah dgn cikgu ^_^ wahh . berapa lah pulak aku kutip A pecubaan nie.. target ? semoa A lah ! bhaha wlupun ada yang lintang pukang jwab , hehehh .. so kepada yang belum trial , lebih baik tekan ctrl f4 sekarng , p bukak buku p . semalam tytow pukul dua sebab study fizik , tapi x abis pun , wakaka , pastu bgun sahur , n teruskan study , alhmdullillah habis semua , tapi xsempat nak tengok essay2 fizik , jwab tadi redha ja , ilmu xcukup sangat di dada , tapi so far , rasa bolehkot kalau nak skor setakat b tu ,hehe , at least b >>>> wekk , nnty kite bgtahu eh result kite , wlaupun terok  kite xkesah , sebab tu diri kite . :)) eh eh pfstt. sudah2 la tu , skrg aku nak free kan aku punya cerebrum , thalamus n medulla  oblongata , haha , .(mengarut )

hey ! jom visit kawan kite ! hehe , blogger lama returned :) mish u punya story mory >>>> uhuuhuu

5 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.