Five blogger in RANK $$$$

August 5, 2011

assalamualaikum :)
bhabha . dalam nak trial dua tiga hari lagi boleh lagi aku mghadap efbee dan belog ni 24jam , sedangkan nak blogwalking tu malas bangat , sekarang ni aku suka usha blogshop . nak raya kan , mesti lah ,! pfft . 

Five blogger in RANK $$$$
ha ! boleh besar lagi tak ? sesibuk mana pun aku ,sempat lagi aku mengusha follower blogger2 kita , sedangkan korang xboleh pun nak usha follower aku , jelous lah sikit . dalam era blogging korang sekarang ni ,mesti korang ada adore beberapa bloggers yang entrinya tak sah kalau xlekat profile picture korang , kalau aku memang , setiap kali entrinya dikeluarkan mesti aku jatuhkan komen lah , wlaupun hnya 2 huruf , haha . brrr . nmpak sangat tak ikhlas ,. tak tak , namapun fan kan ? kan ADOREeeeee.....

kenapa aku nak sangat keluarkan post Five blogger in RANK $$$$ ni ? sebab saja bosan2 , orang lain buat entri aku pun nak jugak , haha . eh eh jangan salah paham , mna lah tahu kan , lepas aku link kan blogger tu , dapat jugak aku direview oleh mereka, hha , merepek. sakit saraf lah blogger tu kalau gitu , gamak nya 3087585 orang dia review . "^_^

ini hanya lah blogger yang aku memang hafal domain mereka , masih ada lagi yang lebih tinggi (kot) . aku pun tak tau , tapi kalau korang tahu , sesharekan lah ","

Members (30435


Members (28444)



Members (19424


Members (18730)


Ahli (17270)


hasil blogwalking blogshop , haha , hasilnya ambil gambar jek , bukan dapat beg !
whuaah ! tolong LIKE sat , ","

Guys ! I nak minta tolong ,:), kalau korang ada free time, da bosan sangat. boleh x LIKE this >PAGE< then Like >my picture< thank you

13 comments

  1. hehe, tlong anis..dh like pic toO..gUd laRk:)

    btw: contez brtudung tu sy dh mnang..hee, no 5..;p

    ReplyDelete
  2. nice blog dear.. n yuppa.. diorang ni memang ramai follower.. u can be like them too~ find ur own identities n be shining among the others.. hehehe.. gud luck..

    another blog yg ramai pengikot, beautifulnara, yuyu zulaikha.. saper ag yer?? tak tau dah.. :)

    ReplyDelete
  3. diaowg memg blogger famOus hehe..

    ReplyDelete
  4. @buih

    wahh ! tahniah ye ,mesti bez dapat hadiah :) thx coz like

    ReplyDelete
  5. @mazni
    yeep , skrg anys pun sedang mncari identiti tu , xjumpa2 , ilang , hee

    ReplyDelete
  6. selalu pegi kebun cik epal makan epal.
    :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.