sekarang blogger dah hilang matlamat asal

July 7, 2011

 Faraa Eiman's said...




saya senyum dulu , haha (:

agree ! sekarang nieyh most blogger just think about FOLLOWER
bkan make a good relationship dgn blogger lain
tu yg susah =='


29 comments

  1. i like the word "follower berkualiti". sesuatu yang menarik untuk dibincangkan. apa kah ciri-ciri follower berkualiti? heeeee

    ReplyDelete
  2. ain singgah sini .
    nak mintk tlg cument entry ni leh ?

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    tq .

    ReplyDelete
  3. hakikatnye hapii kalo ade yg follow, but xde yg nak baca or komen entri..tu yg sedey:(

    ReplyDelete
  4. Macam terase. Hehe. mmg pon Qay mengejar follower ramai.

    ReplyDelete
  5. tpkan.....wat about org yg buat contest...bukan ke 2 pn sa2 cara utk dptkn follower ramai....n kengkadang org x ske pn kt blog kite...tp die jdi follower sbb nk msk contest...

    jadi cane ek?blogger yg buat contest dikire sbg blogger yg mengejar follower gak la kn??

    ReplyDelete
  6. @tim

    haha , betul tu , kena search tenet nie , hehe

    ReplyDelete
  7. @buih
    tulah , sedeh jugak kan ><

    ReplyDelete
  8. @q'story
    x slah mngejar , tapi berpada2 , tu yang anys maksud kan :L

    ReplyDelete
  9. @frog

    yang contest tu berbaloi lah kot dorang wat contest. :P

    ReplyDelete
  10. ermm...betul gak ni...yg penting entry yg meninggalkan kesan pada readers...:P

    ReplyDelete
  11. pembaca akan hadir bila kita ada follower..
    jumlah follower tak penting yang penting siapa follower kita..;)
    dan jangan sesekali menilai satu2 blog itu melalui jumlah folower..

    ReplyDelete
  12. @diana , yes corrct ! suka statement kamu :P

    ReplyDelete
  13. i tak kejar followers tp i rasa ralat kalo org follow tp sbnrnye die tak follow pon kisah kite. tp ye la kan , mane bley paksa org suka kite.

    at least make a good relationship :)

    ReplyDelete
  14. @teyn , ya setuju gak tu , sedeh lah :P

    ReplyDelete
  15. setuju ! hek2! dulu aniyss yang suka and nakk sgt follower bermillion riban .. sekrang sudahh berubahh ? hehe :)

    ReplyDelete
  16. @lyssa , haha , yup , dulu mg suka lah law folowers byk , tpi cm sedeh je kalau xde readers so , berubah lah sikit , x terlalu mgejar follower , (mcm dulu kot ) heehe. penat doe :O

    ReplyDelete
  17. haha..suka ramai folower gak..tapi bila 0 komen, sedih weyh...
    tapi walaupun 0, tawu gak ada org baca sebab tengok kat feedjit ada gak orang yang dtg melawat..:)

    ReplyDelete
  18. @kino
    betul tu , yes ! very agree lah wlow xde feedjit , ngeh3 ,

    ReplyDelete
  19. yup , setuju ! ssh nk cari follower yg betul2 jd reader for entry kte . yg mngkin ad skrg nie , folo kte sbb nk suh kte folo dye balek . hee =)

    ReplyDelete
  20. hhaha ! yes ! hehe , tp dorang leh unfollow bile2 jek !

    ReplyDelete
  21. biasa le~~
    kita berpenat lelah buat entry~~
    diorang cuma singgah and follow je~~
    kot ye pon baca la 1 entry buat syarat~~
    T^T

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.