Header for the lucky commentor :O

July 27, 2011

hello ! okay ! anys ada buat contest n giveaway tue , sapa nak join , join lah , malas nak blogwalking , haha , for the cntest , >click here <

haa , egt lagi x masa anys mnx pendpt dulu n dah ada lucky commntor tu , anys jnjkan nak bg khidmat anys utk edit blog beliau tapi beliau xnak , sdeyh2 >sob sob< but but die just apply header , so okay babe . okay ! so here for u comel ! tak tahu lah u suke ke x . hope u like it !


width 800
height 300
type png 
OKAY ? suka ? hehe .. itu je yang anys boleh buat :P anys bagi eiffel tower tu sebab dah jadi trend skarang kan ? camera and love tu for maksud life ! doodle tu credit too >here< haha , okay lah ! hope hope u LIKE ! attatatattata :L


please2 jangan curi header orang !kalau korang nak, boleh order dekat i ! :)

11 comments

  1. tahniah to the lucky commentor... cantik ni, mesti dia suke, sebab kemas je ,tak sarat

    ReplyDelete
  2. :) sis, suka sgt tutorial yang u post, help me a lot. nak jugak header cute-cute tu..hee :D tak malu betul mintak dekat orang finaz ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. @mocha
    hehe , boleh aja , pm sis :P

    ReplyDelete
  4. anyss ! thank you so much.
    hehe. kitorang suka sgt2. sweet je.
    alahh..sorry sbb kitorg x nk anys edit blog. jgn la sedih..nnti kitorang pun sedih..heee. thanks again.

    ReplyDelete
  5. kakaa , buad kan lah adeq Header cam gtuh ? Cute sngat .. suka² , ngee .. :))

    ReplyDelete
  6. @khaira

    haha , boleh aja , huhuu , :P

    ReplyDelete
  7. coomel la header....ske neok belog anyss..anyway..byk y cute3...na jgk heder T_T

    ReplyDelete
  8. Owww,, Lawanyaa ! Jeless laa ngan org yang dapat nih <3 kalau nk mnta buatkan brapaaa ? ehehe

    ReplyDelete
  9. ada orang curikk kak . Nasib baik die tuka balikk

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.