Blogger friendly pilihan saya . *i rasa korang perlu kenal :O (itu pun kalau kau xkenal)

July 5, 2011

assalamualaikum n good nite evryone !

sejuk kan malam ni, rasa seronok pulak nak menaip , tetiba je rasa macam nak cakap pasal bloggie2 skarang ,oh tajuk nye agak melampau ke . oh i dont think so , sebab i wrote what i want here lah .dulu blogging saja2 , suka ubah ini ubah itu , lepas tu gila pakcik nuff , then pakcik heartbeat , tapi sekarang dah berapa bulan i x log in both account , tah , rasa mcam tak ada semangat , yeah , mungkin salah satu sebab nya adalah i masih lagi budak tingkatan 5 di sebuah sekolah ni Kedah . mungkin belum smpai masa nya nak fikir bab wang2 ni , not my responbilities yet , oke fullstop .. 

BLogger friendly. taraa !
kenal x ? kalau x , diperkenal kan D.I.E.R.A.. 
her header
her banner
sume comel2 kan ? 

blogger nie jadik pilihan i malam nie , basicly blogger nie friend i dekat facebook and kami selalu wall to wall ,even kitorg kenal2 dlm fb gitu2 je , dari first i kenal dia until now , kita masih lagi wall to wall . *ouch , yang paling penting , korang cuba lah jatuhkan satu komen di blog die . insyallah die akan blas komen korang di blog korang balik.. boleh x kalau i kata camni blogger friendly (boleh la kan . kenapa perlu mnx izin pulak)"^^., sebab apa ? sebab i suka , bila i komen blog org , blogger tersebut dtg mlwat blog i kembali ,  i mean melawat dan mber sdikit komen,bukan i komen semata2 mgharap blasan dorang , we look in positive side . apa korang rasa bila korang komen blog org , n owner tu balas setiap huruf korang . ? suka kan ??

moral di sini, cuba lah mmbalas komen pengkomen blog korang , bukan kerana terpaksa tapi sebagai tnda menghargai perbuatan mereka , u know what , from this habits , you can get a lots of benefits ! have sweet dream tonight !

15 comments

  1. saya senyum dulu , haha (:

    agree ! sekarang nieyh most blogger just think about FOLLOWER
    bkan make a good relationship dgn blogger lain
    tu yg susah =='

    ReplyDelete
  2. agree dgn org atas ni . hehe..

    btw, anys and diera cute lorh :)

    ReplyDelete
  3. saya dgn ini bersetuju dgn smua yang kat ats2 nie..have a sweet dream..gudnyte!! :)

    ReplyDelete
  4. kalau diera baca entry nie..mesti dia tersenyum..memg diera akan bls blik kalau kita komen,dia xsombong :)

    ReplyDelete
  5. sgt sker bace blog baby diera.. sweet sgt2! n die sgt baik okies..=)

    ReplyDelete
  6. @fara

    got to discuss this issue , hehe

    ReplyDelete
  7. @eykaa

    tq dior , diera comel lg :P

    ReplyDelete
  8. @blue
    hundred percent agreed wif youu , wah , terkenal lah kwan blogger kite tu kan , so nice ^^,

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Aww ~ I'm friendly ? Thank you so much , Anyss :)
    Yeaaa , I memang tak mengamalkan amalan sombong dlm hidup I .
    I tak suka sombong2 , lagipun sombong2 pun untuk apa ?
    Tak ada faedah pun kan ? Heee ^^
    Thanks again tau dear ! Sumpah I terharu . Wuuuuuu ~ Nak nangis boleh tak ? :P

    ReplyDelete
  11. diera , ala jgn nanges , hehe , yekew , welcem lah darling , i ckap bnda betul apa , huhuu , yup , betul tu xda faedah , hehe

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.