Semalam Blog Rosak , Cuba lah tengok kali ni ke x ? dibenarkan mmberi kritikan :))

June 11, 2011


oh ok , setakat ni ja kot usik2 blog ni , malas dah nak edit , cuma nak tahu ,
  ada x kecacatan dlm blog ni yang memang korang xsuka dan xmaw tgk dah pasny ?

hoho . . kamon lah ! i xmarah , sebelum tu hope korang suka dengan perubahan dalam blog aku , :)

12 comments

  1. blog ni purrfect! cantik serba serbi

    ReplyDelete
  2. blog u cantik je dear...
    dont worry.
    :))

    ReplyDelete
  3. hhoho , tq , tu pun penat mgedit kembali :)

    ReplyDelete
  4. Hihi , blog comel je . Tenang pulak tu , dengar piano tu , pandai awak edit blog (:

    ReplyDelete
  5. comel . tapi . bagi ade warne siket boleh ? sebab . tak berape nmpk . pape pon . cute . (:

    ReplyDelete
  6. cute..tp warna blockqoute kena tukar sikit jadi warna terang..biru ke?

    ReplyDelete
  7. yeke ? tq yup , anys try to :)

    ReplyDelete
  8. superb BS !. i nak code buat gambar macam u bole ?. yg bila letak cursor kat picture baru terang . i nak edit blog nie :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.