Memerlukan Like anda :P mungkin boleh luang masa baca entri nie sikit ^_^ some free gift to give

June 19, 2011

hyep selamat malam ! tahniah kepada blogger2 yang join bloglist i , ALL listed already . bloglist tu akan stay till i remove it , bhaha . tq support me , hope korang pn list aku dlm ur bloglist ><

ok back to the main point,. siyesly kali ni perlu like anda blogger2 semua,

1. like this


2.Please Like this wall post

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=112090575549014&id=100000720052524

3. The person who already like the wallpost .
-leave your fb name and
-request something ,
contoh nak request tuto kew . cursor ke , background kew . apa2 aja lah , dan yang pasti pengelike first three people(pastinya yang komen die telah like ) boleh mintak header percuma pape buatan i , yang lain , i juz akan tolong cari yang bagus2 buat korang , icon comel nak letak kat sidebar ke apa ka yang korang gali kat photobucket xnah jumpa , ok ? kira i balas budi korang k . korang bg i byk like , i bg u freebies :)
but kalau xnak request pn xpe , hoho

4. Done and much grasias for da like,

  really appreciate it :)

19 comments

  1. nk3 ! header percuma hehehe :D

    ReplyDelete
  2. fb sy yumika hyunnie nak req tutor boley, hehe tlong ajarkan cmne nk taw org view page source kte :)

    ReplyDelete
  3. dah like. and kena tag :)
    http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/06/i-love-shawl-contest.html

    ReplyDelete
  4. dah like. hehe. nak request ape ek??

    ReplyDelete
  5. @nurul atiqah
    tq ! okay , gotta join :P

    ReplyDelete
  6. @aimi
    request la pa2 pn , ok jep , heee

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Nak request buat banner boleh tak? ke demand sgt?? hehe ><

    ReplyDelete
  9. banner ? ok ja darla . contact anys dekat fb k ?

    ReplyDelete
  10. awk?cm ne nk coopy?xleh right klik pon?
    heee..sorry kte buta it sket. ;)

    ReplyDelete
  11. @raja

    cmne syg , highlight . pastu tekan ctrl + f dekat keyboard tu :P

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.