i nak beli n tgh mencari blogshop catalyst VCO *sapa jual ?

June 6, 2011

assalamualaikum n hye
hye apa kabo ? sihat ? tetiba asa nak mengarang cerita pagi2 buta nie , wlowpn xde yang membaca bagai , aku tak kesah , yang penting aku nak menaip jugak , practise mengarang cerita lah katakan , cewaahh , pagi2 tadi lagi kau blogwalking  , eh eh , asa nya bukan blogwalking kot , blogstalking , hee , cz aku juz stalk blog org , bca entry , tak leave tag footprint ka apa ka , cuma baca , tmbh ilmu , seriously blog if kite manfaatkan , byk bwak faedah , i'm realize this when im offline , kehkeh ,secara kbetulan jek aku offline , bukan aku saja xmo online, if boleh online , tiap msa aku online , kehidupan mencemburui aku n blog . so ? oh yeah , da mkn ? skunk tgh srapan serunding daging(kalau xsilap) *mkn apa pn xtau . bile mkn jek benda alah nie , trsa minyak yang xelok utk kesihatan , so apa aku kesah , asal aku mkn , n kenyang , hehe , kebelakangan nie , pemakanan aku tak sihat lnsg , dah beberapa hari tak rasa air kosong , asyik minum air manis jek , :(

alahai pnjg pulak mukadimah , Catalyst VCO . korang taw apa tu ? kalau xtahu tu , nmpk benor nipu nye . ngehh , JOKe , aku pon xtaw jugak mende ni  at first , tgk berkapsul2 ,mcm tak sesuai ja dgn umo aku sbgai sorang pelajar lg , yala , ubat2 sekarang mmg xboleh di percayai ,first aku kenal VCO dekat blog sis Irine , blog famous , msty aku update selalu , nak tgk whats up , aku bca jugak kebaikan2 pa , tp tah , asa tak berminat , but after stalk blog VCO nie , baru lah terbuka sikit jiwa nak bca betul2 tentang VCO nieh , eh , korang tahu x VCO nie apa ? kunk aku taip berjela2 satu korang xpaham , CATALYST VCO stand for catalyst virgin coconut oil , nak tahu lagi ? petikan dari sis irine



apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil

yoyo , muka sis irine pun licin ,sis pun guna eh ? kantoi suda , tgk muka sis irine tu , korang tak jelez ke ? knpa xcya ? ala di make up plus bb cream lagi , xpe2 , sbar . tgk bwah lg ,
nie wajah testimoni VCO , sebelum guna apa2 produk ,
dan
v
v
v
v
v
 wajah selepas ? how ? ok ? terkejut x ? ala terkejut sikit , dari semalam aku usha produk nie , search fb , google tweet , huu . byk da sgt org guna , da yabg turun berat bdn , wahh ! suka ! 
boleh tgk snie ,

ase da byk sgt bukti , skunk kite tgk kebaikan Vco 
KEBAIKAN VCO
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur

Kurangkan rasa senggugut 
thats why aku obses dekat bnda nie :P

14 comments

  1. cuba chek blog neyh...die ngh uat sale skunk neyh sal vco..hee~

    http://zatiecatalyst.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. yup , anys da , rm44 include postage kan ? but anys dpt lg murah dari org lain ,

    ReplyDelete
  3. owhhh..okeh la tuh dpt murah..hee, slamat mencuba..zaty xbrani nak cuba ag..kiki:)

    ReplyDelete
  4. jom ke blog zatie :)

    http://zatiecatalyst.blogspot.com

    itu kakak zatie, wanie. thanks 4 the entry :)

    ReplyDelete
  5. buih2 , huhu , yup , anys dpt rm42 for soft gel . :P nty cuba la , huu

    ReplyDelete
  6. ok zatie , welcem , kakak zatie uat sis lebih yakin taw :)

    ReplyDelete
  7. ingtkan VCO ni utk org yg dah kawen je.. haHa

    ReplyDelete
  8. hhaha , xla , budak umo 8tahun pn da mkn taw :)

    ReplyDelete
  9. Kita pun rasa nak beli vco :)
    btw , you're my 100th followers right? dapat kan banner dari fara :)

    Thanks :)

    ReplyDelete
  10. beli lah , hee , ok dear , thx :P

    ReplyDelete
  11. vco halagel ok je untuk masalah yg lain2 tu, but utk muka ambik masa sikit arr coz akak msalah resdung, tak pantang makan mmg naik jerawat arr.. halagel murah sikit rm27 utk 60 kapsul.

    ReplyDelete
  12. saya jual rm35 je :)
    http://gurlzfieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. WAHH ,, NEXT time boleh beli dekat u ,

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.