BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

June 5, 2011

19 comments

  1. dah cantik dah tapi tulisan kecik sangat ... no.43

    tq..jom singgah... =)

    http ://salimharmanain.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cute! pink. :)

    lagu tu tenang je. tp kadang2 terkejot gak la....

    http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. hai..singgah sini...font kecik sgt la
    no.53

    ReplyDelete
  4. nice blog..pink pulak tu..suka!..cuma tulisan kecik laa..besar kan cket ek..~cian utk org rabun macam saya ni..hhuhu~

    ReplyDelete
  5. forn kecik sgt la....
    y laen da oke da.. hehe

    http://eynalollipop.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. font sgt kecik, besarkan la ek kalau boleh, baru tenang jiwa nak baca..suggest kat awak takyah letak lagu..cam ganggu kat reader..tQ~ :) saya no 175 sila bertandang :)

    ReplyDelete
  7. miss qaseh , huhuh , anys pn rabun2 , ok2 , t anys tuka k :P

    ReplyDelete
  8. loading > laju
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  9. dari 153... =)

    simpe .. cute .. tapi font kecik la dear,,, ke rabun ai yg dh teruk..hihihi

    ReplyDelete
  10. cakk cakk ! alya dtg nieeee..hehe blog nie sejuk je mata memandang, btw kaler pink la..hehe happy blogging dear ! :)

    jom kritik blog alya, no.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. blog awak comel... mungkin warna tulisan boleh diterangkan dan dibesarkan sedikit..

    adjust saiz blog untuk biar dia nampak center dan tak ketepi..

    serius.. blog awak comel..

    lagu nice..
    185

    Kenapa Gurl Susah Nak Tinggalkan Kekasih Dia walaupun kekasih dia menyakitkan hati

    ReplyDelete
  12. blog smart,, header oke.. penulisan oke..

    no 200

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. blog yang nice dan cepat loading cuma font kecik sikit.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.