Ada orang Benci Aku tapi Follow Aku *mak ai

May 3, 2011



firstly , aku tak paksa korang nak follow aku ke tidak , kalau aku follow maka aku follow lah , aku follow kerana aku ikhlas ,.aku tak minta di follow semula , malah aku yang diminta follow blog orang lain semula , aku tak kesah dan tak pernah kesah kerana *follow bukan kena duit pun mana datangnya followers aku yang angka empat tu kalau bukan daripada mereka ,, aku xpernah paksa seseorang follow blog aku , aku sekadar mengajak mereka .SEKADAR mengajak ! bukan , i folo u , plez folo mine too , eurgghh , not my taste dear .

second, semasa blog walking , kadang2 tengok blog tu macam hebat je , aku pun ajak lah owner tu follow aku ,aku mengajak . bukan memaksa , aku tak kesah owner tu setakat jalan jalan dekat blog aku , tak follow pun aku tak kesah , bukan nya aku nak sangat follower yang bertimbun-timbun , daripada aku dapat followers yang melambung2 lebih baik aku dapat markah fizik tinggi2 , lebih baik aku study untuk spm aku , lebih baik aku tumpukan kepada kehidupan aku daripada layan AKU di shoutbox itu ,

sory entry repeat ,

11 comments

  1. nape emo ni dear?

    Chill la.. :-)

    Dah, gi belajar lagi bagus dari fikir dunia blog yg mcm2 hal ni..

    ReplyDelete
  2. hye ? dtg singgah .. :)
    BTW nk bgtw , sy tag awk ye

    http://diebazaty.blogspot.com/2011/05/giveaway-aregya.html

    ReplyDelete
  3. maaf , slh dear ...

    http://diebazaty.blogspot.com/2011/05/misz-h0neyz-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. sha , tq syam , yup , chill :)

    ReplyDelete
  5. anyss , saba ea (: bia ja budak hebat tuu eh .

    ReplyDelete
  6. Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
    Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete
  7. heyy , eyra sokongg yunk :))

    saboo je lah kan kan , ish !
    manusia , manusia :)

    ReplyDelete
  8. eyraa tq yup , etu lah ,, da cukop sabo ni , huu

    ReplyDelete
  9. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete
  10. Yeahh ! Betul cakap anys tuwh ! Saya setuju ! :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.