Tempahan FULL design blog Rm10 sahaja :)

March 15, 2011

assalamualaikum & hi

taknak cakap pnjg :)

anys akan design full templte untuk korang dgn harga meletup RM10 . maap kalau harga ini anda tidak berkemampuan , :) 

 oh  anys mengamal sistem bayar dahulu . sebab sebelum ni anys design header n blog cantik2 tapi senang2 jew org tu , melenyapkan diri . terasa hambek la kao . tapi aku HALAL aje la "^,


perkara yang anda perlu buat adalah


1)tinggalkan LINK blog anda dlm entri ni :)

2)sila beri   email dan password blog di inbox facebook anys . klik SINI
& jgn lupa kod topup RM10 CELCOM
(maksud nye korang kena msg la)
(hanya yang ada kod topup akan dilayan)

3)cakap nak kaler apa . mcm mna . mgikut kreativiti anda.:) atau pun nak mnjadikan blog anda ala2 blog kegemaran .
kalau nak anys design mngikut kreativiti anys pn boleh :)


p/s hanya terhad kepada 5 orang .siapa cepat inbox anys, dia dpt

24 comments

  1. haha..x de org komen lg ke?? seyes???

    ReplyDelete
  2. salam anis..saya memang dah lama nak design blog sy..x lawa la..hurm,ada cara nak contact?fb atau ym?tq ya..

    ReplyDelete
  3. hehehe , u terawal la farid :)

    ReplyDelete
  4. iz , fb anys , hehe http://www.facebook.com/profile.php?id=100000720052524

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sy nk jugak ...
    tlg wt kan k ...
    cmne nk cntc n nk tempah ?
    http://diebazaty.com/

    ReplyDelete
  7. boleh lah ikut step ke dua :)

    ReplyDelete
  8. nak jugak tempah cmner caranya?
    nk klik xley pown!

    ReplyDelete
  9. kalo boleh nak jugak.. tpi rse da lambat apply. haha.. x pew la. nak tanye.. sy berminat lagu opening profile awak.. ^^ boleh tahu title song tu?

    ReplyDelete
  10. sepatu , belum lg , maseh terbuka untuk 3 org y terpantas mghantar kod topup , bcz saya akan lyn itu dhulu :) title ? lupe :) singer , argaki yui :)

    ReplyDelete
  11. : kaq , boleyh wad kan bloggie amoy jadi canteq x ? tpi duit mcm mane nak bgi kad akaq ?

    ReplyDelete
  12. melalui topup rm10 :) tapi da penuh . sory ya . next time k :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.