sapa ta taw pasal HEARTBEAT rugi kau ! cik EPAL pun da SIGN UP :p.

March 5, 2011

assalamualaikum :P







eh2 minah neh , asek2 citer heartbeat jek . ehehe. bukan hape. excited gara2 abg HEARTbeat uh asek kasik aku duit jek . so beria-ria la na sebarkan kat korang :D


sapa ta taw pasal HEARTBEAT angkat jari cepat ?
kalau sesape yang da ta tahu and ta berminat, sila stop bce entry ini dgn segera .

STOP SEKARANG :(


ouhh , nampak nya maseh ada ye ?
 bgos2 , nanti anys kasik gula2 yew . x x . nnty anys klik HB korang lepas korang sign up k .? :O


SIGN UP SEKARANG kawan2 . sign up cepat sebelum makin ramai org sign up. ta rugi satu sen pun taw , lepas korang sign up . letak kat blog . then tinggal je , duit tetap masyuk kalo ade kawan2 kite klik.


 satu klik rm0.04..sikit kew ? mmg sikit tapi kalo ramai . caya la . ta sia2 korang blogging siang malam , cukup RM50 bole cash out , beli dress,lens . wahh (anys tengah berangan2 na beli).  OH ! bukan e2 jew kite buleh dapat , kalau org klik banner korang n sign UP, dapat RM2 . cube cari 50 org , dapat RM100 :p mudah kan nak cari DUIT part time sekarang ?!


yang bez nyew lg laju dari NUFFnang . n HB neh ta effect NUFF pun , caya la seh . coz HB neh mcm jual2 souvenir gitu . bukan IKLAN . macam CIK EPAL kite .*bukan iklan macam cik epal . earning NUFF da RM 1000+ . die pn sign up HB juga taw . terjah die la kalo agak kurang percaya :P


 ha ! amacam ? SUDAH jatuh hati ? KLIK Sini untuk cara2 sign up : kalau ta reti la kan , uhuhuu

23 comments

  1. dah buat dah .tapi tak reti nak letak mcm mane ?sebab baru lagi berbloggig ni .hehe .pastu tgok ade banyak gila code nye .tak tao nak amik yg mane .dah try , tapi tak jadi .aiyokkk .

    ReplyDelete
  2. wyna , serius ly , i pn da dapat taw .

    ReplyDelete
  3. chaie , u cuba tgk cara2 penuh HB dekat sidebar . situ ade ajar u A till Z , huu . berusaha ya :P

    ReplyDelete
  4. wuaaaaa , saya tak retiiiiii .tarak faham .hehe

    ReplyDelete
  5. dah sign up melalui link awak dear.
    click la heartbeat saya plak ek. moga murah rezeki semua! amin..
    ^_^

    ReplyDelete
  6. chaie , ala , kamu ta pham kat mne ? cuba bg tahu :P

    ReplyDelete
  7. hani , tq dear . anys klik sekarang :O

    ReplyDelete
  8. sye pun dah klik awk pnya.. n thanks sbb mmprknalkan kat sye..

    ReplyDelete
  9. anyss, kte da join da..so anys da blh klik kte punya HB!~thnx anys (:

    ReplyDelete
  10. hawa , heeh , anys pergi klik sekarang :)

    ReplyDelete
  11. macam best ni...aku lom lagi try...hehehe

    ReplyDelete
  12. ntah la . tak reti nak letak mcm mane .hehe ,aigoo .

    ReplyDelete
  13. ala , hehe ,. rujuk tuto jek senang :P

    ReplyDelete
  14. shomel la blog ni. lagu pun comel ;)

    jemput-jemput ke blogshop saya

    http://myuniquependrive.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hehe , sudah sudah .eh , click saya punye pulak okay ? sorry la , sebab banyak tanye .n sorry jugak sebab copy paste ayat anyss. malas nak buat ayat sendiri .hehe .

    ReplyDelete
  16. chaie , hehe , ok2 . no hal jew lalinx , ta kesah , sma2 la kan :P

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.