JOIN CONTEST AKU KAYA

March 6, 2011





my contest...syarat2nya...


1.jd kawan aku...hehehe macam paksa plak (klu nak jd ble, xnk jd pun ak tak paksa)
2.pas tu letak aku di dlm bloglist mu...hahahaa lg kejam  (mudah nak rujuk siapa pemenang)
3. letak header aku
4. buat entry tajuk JOIN CONTEST AKU KAYA
5.aku nak 1 sebab dari ko, kenapa ko baca @ TERbaca blog aku?
6.tag satu kawan yg lain..
7.jgn lupa paste url kat entri ini

HADIAH FULUS...TUNAI RM300
TARIKH TUTUP: 31 MARCH (11.59 MALAM)


5.aku nak 1 sebab dari ko, kenapa ko baca @ TERbaca blog aku?


oh eh .  sebab baca or terbaca ? ok first masa tgh blogwalking . anys terserempak dgn contest . wuu tajuk bukan maen , contest aku kaya . eh . wondering agak2 cmne eh contest uh , the sponsor y kaya or kite kena cerita knpa kita nak kya . ok lebih baek anys terjah . terjah3 . smpai la kat blog bobie . simple ! ta saket mata baca entry2 , hee .tertarik entry y nak bg 30comment dlm 5minit , ehem , tengok2 diperkena , cehh . but nice , u mke me laugh , haha . keep blogging ya guys . HOPE menang2 menang2 , hehehe :) dats ALL >,<


anys tag

n

2 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.