dalam 5 hari ANYSS dapat rm40 dari HEARTBEAT !!!! sign up sekarang guys !

March 8, 2011




 yeahhh !! HEARTBEAT !!!! TENGKIU3 !! t
engkiu cz bg aq shopping tnpa ragu2 t . 
cz aq xyah brusaha keras dpat EARNING neh . baru sign up HB 
5HARI ! da dapat RM40
suke nye . lalalala :



oh ! sapa belum sign up . jom laa ! bezz taw ,. kite ta payah kluar satu sen pun , diorg yang support kite smpai mati . yeaahh ! suke3 . 

untuk maklumat lnjut .




REZEKI JGN DITOLAK !! ! 

LAGI SATU , tell me if u want me to ur HB ><:, 

27 comments

  1. best ya.rasa macam nak join.
    anyss,ads HB tak kisah ye kita nak ltak mna2?

    bls dekat smix yanie boleh?
    http://yaniej.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jlez lorh . hahaha . hb aq ta jlan2 . touching nyh . huhuhu . ^^

    ReplyDelete
  3. yanie , join larh ! ok , dah blas , wee

    ReplyDelete
  4. miera . chillex arhh , t mzty jln , kau klik aq , aku klik kau alek, wee

    ReplyDelete
  5. katak pink , ade anys link dlm entry

    ReplyDelete
  6. cmne dpt byk?maknenya kena beli brg dia bru cpt naik earning ek? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. BILE org register :) beli brg pn cepat naek , tp anys , bukan anys beli , tpi org y register bwh anys y beli :)

    ReplyDelete
  8. GEMINI , anys pergi klik ye :)

    ReplyDelete
  9. err , tak paham sgt macam mane nak guna benda neh ? T,T

    ReplyDelete
  10. wah...tahniah2....
    t blg belanja akak la yer...kehkehkeh..
    akak suda folo kamu dear

    ReplyDelete
  11. Kenapa akak tak dapat2 ya...dah lama daftar...huhuhu..

    ReplyDelete
  12. cunadaa . ngeh3 , gtw je sis na apa , haha

    ReplyDelete
  13. baru lepas sign up. cuba nasib. hee :)

    ReplyDelete
  14. kesian nye.nice song!
    come to my blog.
    http://sabenazakey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. macam mana nak join HB anys ekh ? =)

    ReplyDelete
  16. buat mcm anys suruh tuh , bile klik banner , mean join hb anys la :)

    ReplyDelete
  17. drop by and follow yr blog...oso klik yr HB...=)

    ReplyDelete
  18. follow ur blog..come sgt2....plus...oredy hit ur HB..hehe..hit mine too..ea...

    ReplyDelete
  19. helo,.amcm plak nak dpt duit bnyak cm tue?
    sy lm ada join,.tp bru sen2,..
    hope to help mee,.:))
    blas kat shoutmix sy,.tq..^^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.