music dumper yang comel

February 26, 2011

tutorial direquest oleh fyqa  !
promote blog dye , hehe

cmne na letak lagu dalam blog guna music dumper yang kecil , 
untung nye music dumper neh cz ada pause button , supaya ta memekak 24jam ,

Tak perlu lagi nak tambah code macam youtube.Cara nak kecilkan kotak music tu ikut step ni ;
contoh ;


Tukarkan -->width ; 190 height ; 25


done !


11 comments

  1. wohoo, tenkiu2 , bangga ad kwn mcm kamu anyss (:

    ReplyDelete
  2. fyqa.. hehe ,, bgga jugak ad kwn cm kamu ~

    ReplyDelete
  3. tp kn yanaa selalu ad problem ntuk cari kode from music dumper nue..:(
    actually nk amek kt ne code dy tuu???

    ReplyDelete
  4. @yana .. xjumpa kew ? cari music dumper . pastu pilih lagu(klik tajuk lagu) , pastu tgk lagu yang dipilih di tepi sidebar sebelah kanan , scroll bwh sikit , nmpk kod , copy kod tu , :)

    ReplyDelete
  5. hehhe..yg tuu yanaa dh jumpe..tp bile pastekan xley nk save..adoy..plik laaa

    ReplyDelete
  6. hehhe..yg tuu yanaa dh jumpe..tp bile pastekan xley nk save..adoy..plik laaa

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.