Sandara Park Inspired Look

February 21, 2011


gambar sengal ..

tadi tengah belek2 you tube , haha ,. terjumpa something macam best , usha-usha tengok , yes ! that what i want . aku memang suka dengan korean eye liner pattern , nampak tak brutal, nice dan lain2 . pendek kata memang aku suka . muahehe .. some tips barang make up yang perlu anda ada



  1. eyeliner *must have liquid eyeliner, gel eyeliner . pencil eyeliner . sekarang ni benda2 macam ni murah2 belaka. boleh didapati dengan harga rm5 sahaja . so tak mustahil lah gegurl luar sana ada ketiga2 jenis eyeliner , i syorkan beli brand M.A.C, awesome sangat walaupun tiruan. i use that, i beli yang murah ja sebab i gila eyeliner, p sana p sini , pantang jumpa eyeliner . wuu
2.    mesti ada make up remover, i syorkan  johnson baby oil , terbukti selamat dan berkesan , harganya sangat murah . err above rm7 laa . perlu ada make up remover supaya dapat menanggalkan make up terutamanya di bahagian mata dengan mudah . kadang2 ada eyeliner yang jenis comot, so fix it wih the remover lah .




3. glitter eyeliner. kalau nak mata nampak lebih glamour , atau pun shine . boleh la shopping satu mall cari glitter eyeliner ni.. i ada satu glitter pencil . so nice tahu ..dari jauh mata nampak flawless..
kalau nak g halloween boleh aplikasikan macam ni , kalau nak keluar date je . macam ni je . simple :)






14 comments

  1. hye .. boleh tak saya tanye pakai awak pakai untuk edit gambar tu . Bagi tau k :D

    ReplyDelete
  2. Oh, nice2 xD My eyes are small like the Japanese's eyes, though. .___.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. a'ah! baru nk tanya. eye lesh tu gam ke?
    btw, suka gambar bawah. comel :)

    ReplyDelete
  5. nabila , dye cum liquid pnya kot ,mcm foundation .but dye melekat , y pasti bukan gam , huxhuxx3 .

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.