Contest Blog Terkemas dan Comel

February 27, 2011


Syarat Penyertaan

• mesti follow blog ila and irah .*kalau tak follow serta mertanya terkeluar• mesti ade blog . tak de pegi SIGN UP .• buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk "Contest Blog Terkemas dan Comel" .*dah buat entri pasal contest ni , jangan lupa letak link entri contest kat comment ye,pastikan link entri tu korang comment kat blog ila , jangan comment kat blog irah,kalau comment jugak ,korang terkeluar la .• letak banner contest ni di entri dan sidebar . *kalau tak nak letak kat sidebar pun tak pe , asal kat entri ade oke la tu .• tag 4 orang bloggers sahaja .
○ Contest ini bermula pada 21 Februari 2011 hingga 1 April 2011. tarikh tamat contest yang sebenar adalah pada 20 Mac 2011, bukan 1 April 2011 . ○ Tarikh pengumuman pemenang bagi contest ini pada 21 April 2011. maaf, ditukar kepada 15 April 2011(inshaallah kalau tiada apa2 masalah) .

Hadiah2nya ialah , bagi :-
No.1 : topup bernilai RM 10 .
No.2 : topup bernilai RM 5 .
dan 
5 hadiah saguhati .

anys tag

2 comments

  1. oh oh...
    blog terkemas lagi...
    blog OE tak berapa nak kemas je OE tengok...
    hehe...

    good luck...
    (n_n)

    ReplyDelete
  2. orkid , yekew , xla , kemas jewp , hee , :P
    orkid , tq cz selau komen entryanys ':}

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.