BLOG SAYA AKAN DI PROMOTE , JOM JOIN?

February 27, 2011

DITUTUP PADA 7MARCH :)
makaseh join ><
ok sekarang tengah baek hati nak promote blog korang ,hehe ,
cara nye mudah jew 

1)buat satu entry bertajuk " BLOG SAYA AKAN DI PROMOTE , JOM JOIN? "


2) copy banner dan link kan ke entri ini
*double click untuk mndapatkan image url


3) tinggalkan link entry anda tadi dekat bahagian komen ok !

tu je , mudah kan ? tunggu apa lg ? ta rugi pn yunxx ,



motif 
::: 
nak merapatkan silaturrahim dgn blogger2 semue

-PEace-

155 comments

  1. awwwaww >,< sounds interesting..jap agi join lah..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..

    Nak join jugak!! :)
    http://hanysismyname.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  3. hn , ma kaseh join , anys akan promote . hee

    ReplyDelete
  4. sya join :D

    http://nurhafizahpija.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  5. im join !!
    http://alynhyunnie.blogspot.com/
    ~alyn~

    ReplyDelete
  6. dah join anyss.thanx dear =)
    http://farahberboloqboloqs.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  7. Aww ,
    Nak join jugak yaw ,sis Anyss :)

    http://nuryannastorystory.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    Thanks sis ^^

    ReplyDelete
  8. sudah join :)
    http://eunminsakura.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join-meh2.html ...
    thankz dear ♥.♥

    ReplyDelete
  9. dah join :)

    http://youareminekeding.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  10. kalau join nanti2.. bolehkah???

    hehhe..
    OE baru lagi kat sini... salam perkenalan...
    (n_n)

    ReplyDelete
  11. hi hi there..
    NAK JOIN JUGAK..

    http://thislove92.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  12. Dah join. (:

    http://alwanixoxo.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  13. joined dear~
    thanks in advance~

    http://kamaryeahtajuddin.blogspot.com/2011/02/my-blog-will-be-promotedcome-join.html

    ReplyDelete
  14. wow, fyqa nak jugak. wink wink ^_^ http://fyqaanakmunsyi.blogspot.com/2011/02/my-blog-will-be-promotedcome-join.html

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. http://shasha-foreverinlove.blogspot.com/2011/02/motif-untuk-merapatkan-silaturrahim.html

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. nk join gak.....

    http://amirasdiary.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-dipromotejom-join.html

    ReplyDelete
  20. nak juin gak laa..
    hehe

    http://sitishafur.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  21. http://madahrindu.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-mr.html

    Join Join!!!

    awk adew??
    x der??
    jum jooinnn!!!

    ReplyDelete
  22. http://creamlovebunny.blogspot.com/2011/01/promote-blog.html

    saya join :)

    ReplyDelete
  23. huhu.... ai da join kamu...

    http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/02/blog-naurah-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  24. dah join :-)

    http://sheeraishak.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  25. Saye dah join, cik CEO sile singgah dan follow belog saye :)

    http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  26. nak join jugak..hehe


    http://sesedaporen.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html


    promote elok2 k =p=p=p haha

    ReplyDelete
  27. =)
    join gak leh?

    http://jihansham.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. mekasih bag peluang tuk atok join skali..atok da buat macam cucu nak tu..ini urlnya :
    http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  29. thanks sudi promote blog saya. salam kenal ya~. ;)

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  30. haruslah join ;)

    http://skascyhazindie.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  31. siap ..


    http://kueziya.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  32. blog saia akan d promote
    http://saiapunyacherita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. done!..=)

    http://buttersheep.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  34. dh join..^^


    http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  35. nk join :) tq

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-dipromotejom-join.html

    ReplyDelete
  36. NAK JOINN YEEE

    http://slumberznanie.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  37. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    saya join yea..

    ReplyDelete
  38. hola all...
    saya mmg perlu diberi bantuan...hihii
    i dah lama uatt blog tp baru tahun ni aktif...so i want to share my blog to all blogger kt luar sne...
    so rajin2 jengah blog i k

    http://nurfuzie.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  39. hee ^_^ saya pun blogger baru..kawan2 bloggers jom lah follow each other and sudi kiranya bagi nadihat untuk baiki blog kita eyh.. thanks

    http://farcuemai.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akn-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  40. nk joinlh...

    http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  41. sila promote blog-blog saya yek.. hehe

    http://mommysukacontest.blogspot.com/2011/02/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  42. uit....cumel sgt blog!!cmne nk wt skin cmni yaw?cantik sgttt..really calm la...dgn lagu yg mndayu2...^____^

    ReplyDelete
  43. me join...hehe..tocey2
    http://myaarissablog.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  44. farasakura nak join yerr :)

    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  45. nak join tau.
    http://nuansapengembara.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  46. im follow you ,
    n join it :)

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  47. salam singgah ;)

    http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  48. Eh, Arol pun nak join jugak!

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    :)

    ReplyDelete
  49. fai mau join..heheh

    http://faidahmisnan.blogspot.com/2011/03/fai-mau-join-aktiviti-kat-blog-cik.html

    ReplyDelete
  50. hye.. salam kenal.. nak join jugak lah.. hehe.. :D

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  51. salam kenal smbil join..:)

    http://mystylostory.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  52. br th ur blog..
    join sudah..
    folow pun sudah..(sj nk folow) =)

    http://sibtrio.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  53. opss..lupa plak...
    mlm nie degupan jantung anda bertambah kencang kerana saye...
    hope u sudi kencangkan degupan jntung saye juga...
    hihi

    ReplyDelete
  54. sy nk join..meh singgah~
    http://farrahsyazana.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  55. mtak2 la popular . hehe (:

    http://awaniexs.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  56. saya pon nk jugak kna promote,tolong eh ^_^

    kt sini taw:http://mineslove.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    p/s:jasamu sbgt2 dihargai..^_^

    ReplyDelete
  57. nk join jugak....

    http://hanisamera.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  58. join jugak.....tQ

    http://dnie9786.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  59. salam perkenalan....nak join gak

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  60. hai dear, dh join

    ni saya senyun besar2

    (^______________^)

    daebakhoney.blogspot.com

    tq!

    ReplyDelete
  61. awak , saya join taw :)
    http://www.aienpiangpiang.blogspot.com
    tengs :)

    ReplyDelete
  62. http://loveiralicious.blogspot.com/

    saya senyummmmm :))

    ReplyDelete
  63. nk jgax . . !!
    http://lolipopgurlz40.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. http://hezrina1983.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    join

    ReplyDelete
  65. suzie nak follow jugak..da join da...

    http://suzie-dalamhatiadataman.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  66. hai..sy cik betty..sy pon nk sibuk sama menjoin..boleh kan adik comel..

    SILALAH TENGOK ENTRINYA

    ReplyDelete
  67. http://ayuniabc.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-join-jum.html

    ReplyDelete
  68. join suda .. trimas !


    http://ispitmystory.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    hehe ..

    ReplyDelete
  69. http://missnanot.blogspot.com/
    ^^ menarik lar ^^ sebab tuh join ~

    ReplyDelete
  70. wow ini best 1 i dah joinnnnnn :D


    http://secretepisodes.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  71. join the entry:

    http://acidproperty.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    tengs yeap:)

    ReplyDelete
  72. saya join :)

    http://farahshahirah.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  73. saya join

    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    ReplyDelete
  74. assalam..
    sy dtg jenguk dan joint..
    http://shares-something.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  75. JOINNNNN..;P

    http://life-lyricist.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  76. dah join!! yeay!! hehe

    http://ceotgilalensa.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  77. nk join jugak... :)

    http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  78. mama nak join...

    http://mamazakuan.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    wish me luck

    ReplyDelete
  79. HAI3.. KITE PON NAK JOIN...!!!! :) HURAAYYYY..! :)

    http://kapieartslover.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  80. in joininggg...http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  81. salam singgah dari blog abg Ben..

    http://heandsheloves.blogspot.com/

    >NiSha<

    ReplyDelete
  82. sy join juga..

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/062-blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  83. baru follow :) and troz join hee !

    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotejom-join.html

    :D sudi2 laa baca yea

    ReplyDelete
  84. awe nak join gak la..

    http://thetoadbehindmirror.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. join sini :)

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  87. xjd pown.. cmna.. ta phm psl banner..

    ReplyDelete
  88. ISLAH DH JOIN....

    http://islahnafsina.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote.html

    JOM JOIN BLOGLIST ISLAH PLAK!!!
    JEMPUT YE SEMUA...

    ReplyDelete
  89. http://tqalessthenthree.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    hehe terima kasih :)

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. heee ~
    nk join :)
    http://sarashimisae.blogspot.com/
    tanks :)

    ReplyDelete
  92. http://sarashimisae.blogspot.com/
    nk join :) tanks :)

    ReplyDelete
  93. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  94. http://mizaelmo.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromotjom-join.html

    nak join :DD

    ReplyDelete
  95. :-) hye...
    baru join..
    jom follow..
    http://addinnadiena.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  96. :-) hye...
    baru join..
    jom follow..
    http://addinnadiena.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  97. yeah ! sy suda join :)

    follow yeah !
    http://stilllovme.blogspot.com

    tenkiu :D

    ReplyDelete
  98. yaya da join !
    pay a visit k ;)

    http://yayavanderwoodsen.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote.html

    ReplyDelete
  99. berminat juga.,!!!
    mau join.,
    http://banjirbesarpunye.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promotjom-join.html

    ReplyDelete
  100. http://435656.blogspot.com/
    cube.. tengs

    ReplyDelete
  101. nak jugak! ^^
    http://dafinasukasuki.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  102. http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    mohon join!

    ReplyDelete
  103. http://shahrulsyazyan.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html


    sy pon nk join gak..
    :)

    ReplyDelete
  104. http://wzdefella.blogspot.com/2011/03/blog-sy-akan-dipromote.html

    da masukkan...sila follow my blog ye

    ReplyDelete
  105. suda join ! like it !

    http://atoqctfarahmulamenaip.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote.html

    ReplyDelete
  106. suda join

    http://atoqctfarahmulamenaip.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote.html

    ReplyDelete
  107. join suda...

    http://piahbecok.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  108. (^_____^)
    Say smile..
    saya join juga..

    http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    Thanks

    ReplyDelete
  109. http://duniamohdshafiq.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    join2...
    rapat2.. kenal ngan blogger len..
    time kasih..

    ReplyDelete
  110. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  111. http://ohhsifarah.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promot-jom-join.html

    ReplyDelete
  112. saya tak tau nak tulis entri pasla promote2 ni! tapi sudikah awak promote belog saya!

    regards,
    Annas Easkey :)

    ReplyDelete
  113. ctjoin taw :P

    http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2011/03/blog-ct-akn-di-promotejom-join-oke.html

    ReplyDelete
  114. Assalamualaikum...

    dah join

    http://mastinatina.blogspot.com/2011/03/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  115. promote nih...singgah balik ya

    ReplyDelete
  116. ^-^
    hehehe,, nak join gak la,, heheh,,

    ReplyDelete
  117. salam dearr...
    dtg folo kamu jgk :)

    ReplyDelete
  118. salam comelnyer blog nih heheheh thz sbb dtg umah comel..

    sweet insyallah i join contest u ok

    ReplyDelete
  119. salam,saya join ya

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromotejom-join.html

    tq

    ReplyDelete
  120. salam,saya join

    http://nettskerepek.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromotejom-join.html

    tq

    ReplyDelete
  121. Mak Dara join =)

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  122. saye join... http://adzahaiqal.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  123. ibu alisha join.. ;-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromote-jom-join.html

    ReplyDelete
  124. Scha Join ur Segmen ni....=)

    http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    Salam perkenalan.....

    ReplyDelete
  125. Join jugakkk

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  126. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  127. Salam pemilik blog yg cute.. kakak join ok... :)

    http://mystellamia.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  128. Salam pemilik blog yg cute.. kakak join ok... :)

    http://mystellamia.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  129. nak join jugak http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-dipromote.html

    ReplyDelete
  130. join..^.^


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  131. join jugak...

    http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete
  132. (^^)v
    CIK ZOMBIE JOIN NI...

    HEEE..
    http://shimaituaku.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    THANKS DARL....

    ReplyDelete
  133. hey ! na join lar . hee .

    http://hannaalwie.blogspot.com/2011/04/blog-saya-akan-di-promote-jom-join.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.