penat penat

January 26, 2011

errghhh , tadik dekat skowla , penat !! xla penat mna pn kan. but ada sumthink happen dohh , adess , uncomfort gila gila gila arhh , ckgu ajaq , aku keja tytow jewp. cum arhh pndy sgt . haha . nseb bdn aku arhh dok blkg sekali .. ckp pasal blkg , dari form 1 smpy form 5 , aq mmg ditakdirkan utk duduk dekat blkg sekali, uhhh . nyampah tol, tmbh2 if ckgu tulis sumthg at greenboard kecik2 cam rama2 pon ada , hehexx , dh aku ta nmpk uh , mcm2 la aku mmberi komen yang berjela jela at blkg , kdg2 uh ckp sorg2 pn ada , uhuuu , ada byk sgt homework aw , tmbh2 na cuti neyh , add math bertimbun , dah aku ta rety uat larw , lg la pening n penat , sedangkan ta uat lagi pun , huhu , cepat cepat , na ckap apa ag , xde just na ckap~ 

Dalam hidup ni kite kena korbankan banyak benda untuk capai sesuatu. Nak ilmu, tak sempat nak pakai cantik-cantik. Nak cantik sentiasa, takde masa nak kejar ilmu pulak. Nak pandai kena study lebih, tapi eyebag setimbun. Taknak eyebag setimbun kena tidur banyak, tapi tak pandai. Nampak tak? Itulah kehidupan =) 

tengs sys faten , u give me spirit !


domo pun ! uhukzz.





2 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.