background syantek ! nak ?

December 14, 2010

aisshhh !
anyeongsaeyo !



errr golek2 sikit ,

na bg tutorial lg ny , hee
 hak ! td aku dpat request darik sorg akak chumil nehh .
actually da ramai yang request,
tapi aku ta sempat la na buad n carik bg ,
now ,
aku free sikit !
so




ha !!
 byk cara na buad bckground y chumil2 , bule pkai template image n mcm2 ag..

so skunk aku na tuto pkai image je la yew , sonang dikit !



DESIGN-TEMPLATE DESINGNER

naek camni kan ?
click je la background
n dekat images uh ,korang remove images ok
then click upload, 
pilih la yeh !!
n dekat bwah alignment uh korang jgn lupe click tile yewh !!


TA PHAM TANYA  OK !



sekarang aku na share cute background same korang , huuu
dah ambil background neh ,leave comment ok ,
law x , 
x direstui .. hehehhehe.
wekk !


1)


2)
3)
 4)
 5)
6)
 7)
 8)
 9)
 10)
 11)
 12)
13)

14)

15)

16)




hah !
siap pn ,
law bule aku na masok byk lg ,
tp masa mencemburui kite la,,
~lalalala~

then kalo na suruh aku cari kn utk korang , bule ajew ,
weee(mcm la rajin sgt)
tapi bg tao aku yew na jenis n kaler apa ,
ok ,,

ADIOS  :D






34 comments

  1. awak follow bleog abang saya tau.dia suruh.http://killersdanger.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. amek background chomel. mekaseh. hehe

    ReplyDelete
  3. cantek ,saya ambik yea .
    tq :_)

    ReplyDelete
  4. wahhh, kiutnyer... ni mmg wajib polo le ni.. nak mintka tlg carikkan background itam or takpon music note buley tak cik yang chomei... makasih..

    ReplyDelete
  5. mcm mna nak amek background adeq yg no 3 uh

    ReplyDelete
  6. salam nk buad border post warne putih mcm awak punye nie mcm mane?

    ReplyDelete
  7. nak amik background satu ehh ? Thanks :)

    ReplyDelete
  8. akak , Atifah ambil satu ye ? TY :D

    ReplyDelete
  9. cute sumenye mintak izin ambil satu...

    ReplyDelete
  10. ambek yang ini :
    http://3.bp.blogspot.com/_aJH7ghElQ3Y/TQdKvS-YrKI/AAAAAAAAAac/-vYXfaanun0/s1600/images.jpg

    ReplyDelete
  11. ambil satu background...comel...

    ReplyDelete
  12. thankz..
    saya amik pic bckground bwh skali tu.comel.
    :)

    ReplyDelete
  13. kak nak ambil no 7...apa dia pnya link

    ReplyDelete
  14. thanks! ;) saya amek satu.. tq! Mue Mue Closet. Follow me on my Instagram @muemuecloset. Like Fb page saya at Mue Mue Closet. Love! :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.