kids & baby photo contest

November 27, 2010

elLow everyone !
ok tgk title tuh , contest lg , heee.
na join la , sonang jew ,jum3,ktew meriahkn lg,
untuk pengetahuan minda korang,hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

ha !! tgu apa lg ? come on babe ,,


read dis><


syarat -syarat penyertaan.


1. anda mesti menjadi follower blog kedua saffiah. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..



2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)



3. letakkan banner contest di sidebar anda.



4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..



5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.



6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.



7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.




tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saffiah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:) !!




OK, now aku nak pertaruhkan pic neh , huu

*kakak safiyyah, tuh k , yg kid tuh .


ha amacam? agak2 bule mng ta ?
OK LA , juz mcuba nasib,hehe
huuhu , sury pic aq mggu sket , na edit bg nmpk adek aq jew , mlas la ,, ok
now nak tag dekat 8 lucky person ,

oRG y terpilih adalah ,,,
  

JENG JENG JENG !!


dah inform kt dyowg , ok.
hope menang !! ahaha,








6 comments

  1. ouh ! thxx babe . agak2 mnang ta ? haha

    ReplyDelete
  2. hahah mata lawa tu..kowt tuan blog 2 tegoda haha

    insyaallh :D

    reply :

    haha insyaallah klu bertuah hee :D
    emm tapi hadiah x la vok sangat auw hehe..fatin ni bukan kerja lagi hee

    ReplyDelete
  3. huhu , yekew ? ait3 , jgn , tuan blog gurl la ,huu .kunk di cop lesbian lak,huuu.


    reply: haha , sukey la , juz 4 fun , hee

    ReplyDelete
  4. kamu pon join? alamak.. kalah la saya camni.. hehe..
    nway, gudluck! all da best! :D

    ReplyDelete
  5. hehe , tidak la .. join 4 fun ajew , huhu .. tengkiu awk , all the best 4 u jugak .

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.