I Love Them

September 18, 2010



sekarang nak start cerita i love whoo .. mula2 i love ALLAH , lepas tu rasulullah . my parents, my family n my friends .
eh tertinggal pulak . i love my hubby .. tak pa x kalau anys cerita pasal hubby anys ni , jangan annoy sudah la ye .. macam mana nak start eh ? sebenarnya anys baru selesai mnyipakan cupcake chocolate khas unutk si dia . aww . sejak aku suka buat cupcake2 , sumpah sebelum ni aku xda feel lansung nak belajar buat kek apa tu , sebab bagi aku sapa nak makan , lagi pun remeh la nak buat kek ,, kena adun la , hape la , tapi entah kenapa kali ni rasa beria2 sanagt buat cup cake unutk dia , dia yang mmberi smgt untuk aku menguatkan diri aku , .. terima kasih sayang .. saya ni mmg seorang yang pemalas , umur dah tujuh belas tapi xreti masak gulai lagi pun , hadeeii , tapi kan awak , kalau awak mintak saya buat gulai , saya akan bertungkus lumus search tenet , cari bahan unutk buat special untuk awakk ,gulai itik ke , gulai burung ke . semua saya sngguo .. gamak nya semua makanan saya , awak lah orang pertama yang mncuba nya , sdap x sedap belakang kira , tapi kalau awak mkn tu , cakap la sedap sangat , dekat belakang saya , awak boleh muntah balik , haha , saya pun xtahu lagi nak makan ke tak gulai first tyme tu , hehehhhee . . kenapa saya sayang awak eh ? sebab awak baik sangat , awak adalah orang pertama yang begitu setia dan ikhlas mnyanyangi dan mencntai saya . bila saya cakap saya dah bosan dengan awak , awak tetap cakap awak sayang saya , awak na berkahwin dengan saya , awak buat saya terharu , bila saya ckap saya dah tak tahan dengan awak , awak suruh say bersabar , awak tetap xmahu lepaskan saya walau apa pun terjadi , terima ksih awk.. awak bg saya semangat untuk terus hidup dengan hubungan yang telah kita bina selama setahun dua bulan , sumpah mula2 kita kenal dulu saya xharap hbugn yabg lama , saya ingat awak playboy . saya pun hnya suka2 .. tpi ketulusan dan kesetiaan awak telah mngubah nawaitu dalam hatii .. saya pun amat mencintai awak ..
tapii saya sedih sebab cup cake yang saya buat sempena hari lahir saya tu belum smpai ke tangan awak sehingga hari ini , penat taw saya buat . saya hias . letak rambut , mata hidung .. tapi apa boleh buat , keadaan mencemburui kita kan sayang ? mula2 saya agak sedihh . tapi saya tidak sngka awak tidak tahu yang saya mmbuat cup cake tu untuk wak , setelah awak tahu , awak bersungguh2 nak walaupun kek tu sudah seminggu dalam bekas lut sinar , kek tu hari demi hari saya mkn sendiri,, sedeh.. sob3 . tapi saya tak kesahh , saya akan buat yang lebih baik selepas ini dan kali tu saya akan mewajibkan awak makan pada hari saya menyiapkan cake itu jugak , paham ? .situ saja kot bai3 ^_^... :)))

Post a Comment

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.