To be honest guys, I splurge too much on make up recently. I mean these past months. Everytime elaun masuk, mesti I berlari lari ke sephora. #crazyaite Thought that I am gonna share with you bits and pieces Benefit products that I managed to grab in these past 2 month. I am even suprise, my splurge with clothing has being replaced by make up like too abruptly.
Though, its quite high-end and expensive but I am happy to own every single of it coz they 're worth it and you can wear it for such a long long time( unless missing) so, no regrets. It is worth as long as you use it.

Well, (still self-comfort) I am 22, so I guess I can start wear make up and play more with it. Is this a good sign or not? I'm not SURE!!! But that's okay as long as you do things that u love and feel euphoric about it.

I'm loving all of these. They are all very good and great products.

You should try every single products in the picture above coz I promised you I also bought under recommendation and they're awesome! What people said was real, i do love how great their consistency, long wearing and easy application for each products.

I'm gonna do a full review on each products soon or later. But do expect them on September, coz it is my birthday month aka my fav months of the entire year aka holiday month for student medic Year 3 Bangalore. Insyallah .

Thank you for reading 😘
Much love,
Anis

Benefit Make Up Haul

July 29, 2016

To be honest guys, I splurge too much on make up recently. I mean these past months. Everytime elaun masuk, mesti I berlari lari ke sephora. #crazyaite Thought that I am gonna share with you bits and pieces Benefit products that I managed to grab in these past 2 month. I am even suprise, my splurge with clothing has being replaced by make up like too abruptly.
Though, its quite high-end and expensive but I am happy to own every single of it coz they 're worth it and you can wear it for such a long long time( unless missing) so, no regrets. It is worth as long as you use it.

Well, (still self-comfort) I am 22, so I guess I can start wear make up and play more with it. Is this a good sign or not? I'm not SURE!!! But that's okay as long as you do things that u love and feel euphoric about it.

I'm loving all of these. They are all very good and great products.

You should try every single products in the picture above coz I promised you I also bought under recommendation and they're awesome! What people said was real, i do love how great their consistency, long wearing and easy application for each products.

I'm gonna do a full review on each products soon or later. But do expect them on September, coz it is my birthday month aka my fav months of the entire year aka holiday month for student medic Year 3 Bangalore. Insyallah .

Thank you for reading 😘
Much love,
Anis

Hye girls ! It's been a while since last time I vlogged in my study place, Bangalore . and last weekend it was really spontenous, I didn't plan to go out or record any video. We were bored at the weekend and we decided to just walk around in the mall nearby . Well suddenly the ideas come out from my head . 'why not just record Get Ready With Me video coz I always put some make up on when I'm going out in the weekend. And yeah , I also didn't plan to vlog, but out of the blue I thought why not bring the camera and just record the surrounding of India, so it will give a little thought to people out there how exactly India is.

It's not too dirty , it's not too euwwww. It just nice . And it do actually depend on the place where you go . If it is where the poor lives , then it might be as digusting as how you're imagine coz people are peeing and pooping everywhere. But hey , thats not their fault. They just didn't have enough money, facilities and what not. Anyway , thats not the whole point of the video. It just a video where I put some make up on , record the road , mall , food in the cinema , buy some make up, drink a coffee and try some outfit on . But feel free to watch and do leave a comment plus thumbs up if you like it. I appreaciate every little love you give ! Thanks sweet heart ! Till next time



Much love,
Anis

GET READY WITH ME and weekend vlogging ♡

July 27, 2016

Hye girls ! It's been a while since last time I vlogged in my study place, Bangalore . and last weekend it was really spontenous, I didn't plan to go out or record any video. We were bored at the weekend and we decided to just walk around in the mall nearby . Well suddenly the ideas come out from my head . 'why not just record Get Ready With Me video coz I always put some make up on when I'm going out in the weekend. And yeah , I also didn't plan to vlog, but out of the blue I thought why not bring the camera and just record the surrounding of India, so it will give a little thought to people out there how exactly India is.

It's not too dirty , it's not too euwwww. It just nice . And it do actually depend on the place where you go . If it is where the poor lives , then it might be as digusting as how you're imagine coz people are peeing and pooping everywhere. But hey , thats not their fault. They just didn't have enough money, facilities and what not. Anyway , thats not the whole point of the video. It just a video where I put some make up on , record the road , mall , food in the cinema , buy some make up, drink a coffee and try some outfit on . But feel free to watch and do leave a comment plus thumbs up if you like it. I appreaciate every little love you give ! Thanks sweet heart ! Till next time



Much love,
Anis
Walaupun tahu dah dekat setahun jugak la ke Makassar ni , tapi tetap nak upload jugak photodiary ni supaya boleh lah memanfaatkan diri sendiri (boleh baca balik bila bila sebab aku kan peminat setia blog sendiri ;D) dan sesiapa yang berancang nak ke Makassar untuk percutian bajet 2016 atau 2017 atau tahun tahun akan datang, InsyaAllah.


Hari Ke- Tiga

Hari Ke Tiga ni kitorang bertolak ke Tanjung Bira untuk menikmati keindahan hidupan laut pula. Kitorang bertolak dari Kota Makassar seawal 2 pagi dan sampai sana lebih kurang jam 8 pagi menaiki kereta yang disewa selama 3 hari. Sebab Tanjung Bira ni lebih kurang 200km juga dari kota.

Ni keesokannya bila dah sampai.
Disebabkan cuaca di pantai, tahu tahu lah. Anginnya dingin dingin mulalah hidung buat masalah, jadi dok la bersedih sorang sorang kat sini hehe. Nasib baik kejap je.

 Dah.
Jom kita bersiar-siar dekat dekat dengan tanjung sikit. Naik bot ye.







Dekat Tanjung Bira ni , it was one of the most exciting experience I'd cherish forever sebab here was my first time snorkeling and snorkelingnya bukan sekejap tau, lebih kurang 4 jam juga untuk dua hari berturut-turut. Memang lenguh habis satu badan apungkan badan , eh pakai pelampung je








bagi ikan makan megi rebus #serious


comel kan ikan ni . macam nak bela ;D
Perasan tak ada ikan bawah batu tu ? Kalau kena gigit memang sedap T___T
tapi ikan ni tak gigit orang ,jangan risau lah hehe

HASIL KUTIPAN  


EKSAITED sebab first time hahahaha

Hari Ke- Empat
Today continue g snorkeling,jumpa keluarga penyu di Indonesia  dan kitorang sempat main banana boat yang sangat murah serious tak tipu.

kebetulan ada aerobic pulak hari ni


 Kitorang bertolak balik tengah hari sebab nak sampai sebelum magrib demi Annual Grand Dinner ni ha. Last last sampai gak , tapi nasib baik sempat jugak makan #mostimportantthing





Hari Ke Lima
Pekena mee bakso dia sat


Last destination!
Taman burung dan xtreme park.




Bersebelahan je Taman Burung tu dengan extreme park ni. Tapi banyak jugak la yang boleh naik naik. Banyak gambar tapi tak jumpa folder mana T__T

Hari Ke Enam
Hari ni hari shopping se-Indonesia. Lepas tu terus naik flight balik ke Malaysia - Kedah.
Tempat shopping memang tak teringat dah nak ambil gambar ;'D
Tapi memang betul lah , banyak juga barang-barang yang murah di Indon ni.

Photodiary to Makassar, Indonesia Part 2

July 18, 2016

Walaupun tahu dah dekat setahun jugak la ke Makassar ni , tapi tetap nak upload jugak photodiary ni supaya boleh lah memanfaatkan diri sendiri (boleh baca balik bila bila sebab aku kan peminat setia blog sendiri ;D) dan sesiapa yang berancang nak ke Makassar untuk percutian bajet 2016 atau 2017 atau tahun tahun akan datang, InsyaAllah.


Hari Ke- Tiga

Hari Ke Tiga ni kitorang bertolak ke Tanjung Bira untuk menikmati keindahan hidupan laut pula. Kitorang bertolak dari Kota Makassar seawal 2 pagi dan sampai sana lebih kurang jam 8 pagi menaiki kereta yang disewa selama 3 hari. Sebab Tanjung Bira ni lebih kurang 200km juga dari kota.

Ni keesokannya bila dah sampai.
Disebabkan cuaca di pantai, tahu tahu lah. Anginnya dingin dingin mulalah hidung buat masalah, jadi dok la bersedih sorang sorang kat sini hehe. Nasib baik kejap je.

 Dah.
Jom kita bersiar-siar dekat dekat dengan tanjung sikit. Naik bot ye.







Dekat Tanjung Bira ni , it was one of the most exciting experience I'd cherish forever sebab here was my first time snorkeling and snorkelingnya bukan sekejap tau, lebih kurang 4 jam juga untuk dua hari berturut-turut. Memang lenguh habis satu badan apungkan badan , eh pakai pelampung je








bagi ikan makan megi rebus #serious


comel kan ikan ni . macam nak bela ;D
Perasan tak ada ikan bawah batu tu ? Kalau kena gigit memang sedap T___T
tapi ikan ni tak gigit orang ,jangan risau lah hehe

HASIL KUTIPAN  


EKSAITED sebab first time hahahaha

Hari Ke- Empat
Today continue g snorkeling,jumpa keluarga penyu di Indonesia  dan kitorang sempat main banana boat yang sangat murah serious tak tipu.

kebetulan ada aerobic pulak hari ni


 Kitorang bertolak balik tengah hari sebab nak sampai sebelum magrib demi Annual Grand Dinner ni ha. Last last sampai gak , tapi nasib baik sempat jugak makan #mostimportantthing





Hari Ke Lima
Pekena mee bakso dia sat


Last destination!
Taman burung dan xtreme park.




Bersebelahan je Taman Burung tu dengan extreme park ni. Tapi banyak jugak la yang boleh naik naik. Banyak gambar tapi tak jumpa folder mana T__T

Hari Ke Enam
Hari ni hari shopping se-Indonesia. Lepas tu terus naik flight balik ke Malaysia - Kedah.
Tempat shopping memang tak teringat dah nak ambil gambar ;'D
Tapi memang betul lah , banyak juga barang-barang yang murah di Indon ni.

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.