Rules when being nominated :

1-Mention the person who nominated you with a link to their blog.  /
2-Answer the 11 questions asked. /
3-Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential. 
4-Create 11 of your own questions for them to answer. 
5-Notify your nominate
Bismillahirahmanirrahim.
Hai Tyka ! terima kasih sebab menobatkan saya untuk terima award ni. 
Terima kasih terima kasih terharu sebab ada orang nak tahu fasal firi fini. (nak guna jugak bahasa F)


1) Apa tujuan asal awak berblog ?
Tujuan berblog ni ada banyak . 
First and foremost, mesti la nak menulis pasal diri sendiri . Cerita pasal apa-apa yang 20 tahun kehadapan boleh buka dan baca balik saat-saat manis masa remaja. ;')

Kedua, bila dah ada yang sudi sponsor blog ini (nufnang) , so kadang-kadang nak berblog disebabkan nak menabung jugak :D so sekarang ni kalau perasan memang hari-hari update sebab nak maintain traffic for nuffnang.

2) Siapa blogger kegemaran awak . And kenapa ?
Blogger kegemaran banyak. tapi antaranya blog yang selalu buka adalah blog Fatin Liyana,Irine Nadia,Yuyu Zulaikha dan etc. 
Fatin Liyana sebab cara dia story mory best .Tak bosan baca , dan panjang so puas sangat nak baca . haha . plus she's doctor to be and so am I (insyallah) . So boleh la tahu serba sedikit pasal kehidupan senior.
Irine Nadia sebab Irine ni sangat sweet . Cara dia menulis jelas Irine seorang yang sangat teliti , sangat appreciate little things and so am I (wah wah) . Bila buka blog Irine rasa tenang sangat, dengan design blog,lagu pilihan, love it to bits !

Yuyu zulaikha sebab cara yuyu bercerita sangat funny dan kemas selain daripada empunya badan yang molek tu .suka je baca blog Yuyu.

and last but not leas,
Anys Nadhilah sebab me lah tu ! selain suka membaca cerita orang, saya juga sangat setia dengan bacaan blog sendiri. blogger kegemaran (check)

3) Berapa tinggi awak ?
154cm je . jangan tanya berat plissssssssss

4) Kalau awak terjumpa duit di tengah jalan , apa yang awak akan lakukan ?
berapa hinggit tu ?
kalau 20sen buat tak tahu.
kalau RM50 mesti ambil. :)
ambil dan bagi la dekat guard guard berdekatan (tengah imagine jumpa duit dekat pondok guard)

5) Pandai masak tak ? Awak suka masak apa yea ?
Tak pandai sangat. tapi boleh masak :)
Tak suka masak sangat. 
Hanya masak apabila rasa teringin nak makan. 
And selalunya teringin chicken chop sendiri .marveloooouuuuuuuuuusssssssss

6) Awak buat apa yea sebelum tidur ? 
Tengok fon kalau-kalau ada whatsapp,. hehe
and wish good night to someone :D

7) Kalau dah bangun , awak kemas terus tak katil awak ? 
Hoi ini habit tau ! tak suka pantang nampak katil semak. You are girl bro !

8) Beri ucapan untuk parents awak .
Mami papi , emak ayah , I love you so much . I love you till the end of my life . Amin . 
Saya doakan emak dan ayah masuk syurga . 
Saya doakan emak dan ayah murah rezeki dan hidup denga penuh rasa bahagia dan tenang .
Kiranya emak dan ayah bahagia nescaya anakmu lebih bahagia. :D


9) Awak suka merajuk tak ? And macam mana awak nak orang pujuk awak ?
Suka dengan certain orang je . eh dengan seooorang ja . 
Dengan orang lain tak suka , tak suka fefeeling , abaikan terus jika ada niat nak merajuk.
buat lek buat kul sahaja. 

10) Sekarang kerja atau masih sekolah ?
Masih belajar.. 4 years to go.


11) Pesanan untuk diri awak sendiri .
Hai Anis Nadhilah , 
Awak ni comel sangat tau , awak belajar pandai-pandai ye .
Awak jadi doktor yang baik dan berguna tau suatu hari nanti. 
Awak jangan malas-malas sebab malas adalah racun untuk segala racun.
I love you . muah!


Soalan
  1. Awak blogging sejak bulan dan tahun berapa?
  2. Tujuan blogging sekarang ni ?
  3. Tiga blogger kegemaran dan nyatakan mengapa.
  4. Tiap-tiap hari tidur pukul berapa dan suka stay up tak? mengapa?
  5. Awak guna skincare apa ye ? dah berapa lama ?
  6. Sehari berapa kali buka dashboard blogger ?
  7. Suka ambil gambar tak ? ke biasa-biasa sahaja ? Mengapa?
  8. Suka berfashion tak ? Mengapa?
  9. Suka tengok cerita korea ke hindustan ?
  10. Bilakah tarikh lahir awak ? dan sekarang ni umur berapa ? apakah horoskop anda?
  11. Kecil-kecil cita-cita nak jadi apa ?

Taggie
http://syiralokman.blogspot.com/http://www.mialiana.com/http://rossacalla.blogspot.com/http://fie-mi.blogspot.com/http://ainheartmelove.blogspot.com/http://dirax.blogspot.com/http://kupukupukecik.blogspot.com/http://dirax.blogspot.com/http://izyanmasri.blogspot.com/http://norminieza.blogspot.com/http://coratcoretkuini.blogspot.com/

The Liebster Award : Things about me

May 23, 2014



Rules when being nominated :

1-Mention the person who nominated you with a link to their blog.  /
2-Answer the 11 questions asked. /
3-Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential. 
4-Create 11 of your own questions for them to answer. 
5-Notify your nominate
Bismillahirahmanirrahim.
Hai Tyka ! terima kasih sebab menobatkan saya untuk terima award ni. 
Terima kasih terima kasih terharu sebab ada orang nak tahu fasal firi fini. (nak guna jugak bahasa F)


1) Apa tujuan asal awak berblog ?
Tujuan berblog ni ada banyak . 
First and foremost, mesti la nak menulis pasal diri sendiri . Cerita pasal apa-apa yang 20 tahun kehadapan boleh buka dan baca balik saat-saat manis masa remaja. ;')

Kedua, bila dah ada yang sudi sponsor blog ini (nufnang) , so kadang-kadang nak berblog disebabkan nak menabung jugak :D so sekarang ni kalau perasan memang hari-hari update sebab nak maintain traffic for nuffnang.

2) Siapa blogger kegemaran awak . And kenapa ?
Blogger kegemaran banyak. tapi antaranya blog yang selalu buka adalah blog Fatin Liyana,Irine Nadia,Yuyu Zulaikha dan etc. 
Fatin Liyana sebab cara dia story mory best .Tak bosan baca , dan panjang so puas sangat nak baca . haha . plus she's doctor to be and so am I (insyallah) . So boleh la tahu serba sedikit pasal kehidupan senior.
Irine Nadia sebab Irine ni sangat sweet . Cara dia menulis jelas Irine seorang yang sangat teliti , sangat appreciate little things and so am I (wah wah) . Bila buka blog Irine rasa tenang sangat, dengan design blog,lagu pilihan, love it to bits !

Yuyu zulaikha sebab cara yuyu bercerita sangat funny dan kemas selain daripada empunya badan yang molek tu .suka je baca blog Yuyu.

and last but not leas,
Anys Nadhilah sebab me lah tu ! selain suka membaca cerita orang, saya juga sangat setia dengan bacaan blog sendiri. blogger kegemaran (check)

3) Berapa tinggi awak ?
154cm je . jangan tanya berat plissssssssss

4) Kalau awak terjumpa duit di tengah jalan , apa yang awak akan lakukan ?
berapa hinggit tu ?
kalau 20sen buat tak tahu.
kalau RM50 mesti ambil. :)
ambil dan bagi la dekat guard guard berdekatan (tengah imagine jumpa duit dekat pondok guard)

5) Pandai masak tak ? Awak suka masak apa yea ?
Tak pandai sangat. tapi boleh masak :)
Tak suka masak sangat. 
Hanya masak apabila rasa teringin nak makan. 
And selalunya teringin chicken chop sendiri .marveloooouuuuuuuuuusssssssss

6) Awak buat apa yea sebelum tidur ? 
Tengok fon kalau-kalau ada whatsapp,. hehe
and wish good night to someone :D

7) Kalau dah bangun , awak kemas terus tak katil awak ? 
Hoi ini habit tau ! tak suka pantang nampak katil semak. You are girl bro !

8) Beri ucapan untuk parents awak .
Mami papi , emak ayah , I love you so much . I love you till the end of my life . Amin . 
Saya doakan emak dan ayah masuk syurga . 
Saya doakan emak dan ayah murah rezeki dan hidup denga penuh rasa bahagia dan tenang .
Kiranya emak dan ayah bahagia nescaya anakmu lebih bahagia. :D


9) Awak suka merajuk tak ? And macam mana awak nak orang pujuk awak ?
Suka dengan certain orang je . eh dengan seooorang ja . 
Dengan orang lain tak suka , tak suka fefeeling , abaikan terus jika ada niat nak merajuk.
buat lek buat kul sahaja. 

10) Sekarang kerja atau masih sekolah ?
Masih belajar.. 4 years to go.


11) Pesanan untuk diri awak sendiri .
Hai Anis Nadhilah , 
Awak ni comel sangat tau , awak belajar pandai-pandai ye .
Awak jadi doktor yang baik dan berguna tau suatu hari nanti. 
Awak jangan malas-malas sebab malas adalah racun untuk segala racun.
I love you . muah!


Soalan
  1. Awak blogging sejak bulan dan tahun berapa?
  2. Tujuan blogging sekarang ni ?
  3. Tiga blogger kegemaran dan nyatakan mengapa.
  4. Tiap-tiap hari tidur pukul berapa dan suka stay up tak? mengapa?
  5. Awak guna skincare apa ye ? dah berapa lama ?
  6. Sehari berapa kali buka dashboard blogger ?
  7. Suka ambil gambar tak ? ke biasa-biasa sahaja ? Mengapa?
  8. Suka berfashion tak ? Mengapa?
  9. Suka tengok cerita korea ke hindustan ?
  10. Bilakah tarikh lahir awak ? dan sekarang ni umur berapa ? apakah horoskop anda?
  11. Kecil-kecil cita-cita nak jadi apa ?

Taggie
http://syiralokman.blogspot.com/http://www.mialiana.com/http://rossacalla.blogspot.com/http://fie-mi.blogspot.com/http://ainheartmelove.blogspot.com/http://dirax.blogspot.com/http://kupukupukecik.blogspot.com/http://dirax.blogspot.com/http://izyanmasri.blogspot.com/http://norminieza.blogspot.com/http://coratcoretkuini.blogspot.com/
Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?

Entry dilakukan dalam keadaan kecewa menonggeng..
Korang percaya ke dengan luck ?
Hmm. tak kisah la percaya ke tak , rezeki masing masing kan.
Aku dari kecil lagi memang tak penah mengharap tuah sebab aku memang tak ada tuah
never ever in my life .
dalam hidup aku penah sekali je aku menang cabutan bertuah ,tu pon dapat kotak untuk letak tisu. sedih kan? lagi sedih kalau ada orang yang tak prnah sekali pon dpt dalam hidup mereka *bersyukur anis

macam mana boleh keluar entry ni ?

sebab aku main game beefbattle tu kan , aku hanya boleh buat 22 burger je dalam masa 120saat . apasal ada yang boleh buat sampai 200 burger dlm kuantiti masa yang sama?

sebab aku mengharap sangat hadiah yang ditawarkan malangnya hm malangnya .

ntah la..
aku masih lagi berpegang kepada .

Kita berusaha sahaja yang terbaik , Allah ada janji. kalau berusaha mesti Dia bagi.

kalau tak dapat jugak mungkin tiada rezeki.

Allah knows the best .

Sekian

Anys

jangan putus asa.. Allah tak suka..

Tiada istilah ''tuah''

Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?

Entry dilakukan dalam keadaan kecewa menonggeng..
Korang percaya ke dengan luck ?
Hmm. tak kisah la percaya ke tak , rezeki masing masing kan.
Aku dari kecil lagi memang tak penah mengharap tuah sebab aku memang tak ada tuah
never ever in my life .
dalam hidup aku penah sekali je aku menang cabutan bertuah ,tu pon dapat kotak untuk letak tisu. sedih kan? lagi sedih kalau ada orang yang tak prnah sekali pon dpt dalam hidup mereka *bersyukur anis

macam mana boleh keluar entry ni ?

sebab aku main game beefbattle tu kan , aku hanya boleh buat 22 burger je dalam masa 120saat . apasal ada yang boleh buat sampai 200 burger dlm kuantiti masa yang sama?

sebab aku mengharap sangat hadiah yang ditawarkan malangnya hm malangnya .

ntah la..
aku masih lagi berpegang kepada .

Kita berusaha sahaja yang terbaik , Allah ada janji. kalau berusaha mesti Dia bagi.

kalau tak dapat jugak mungkin tiada rezeki.

Allah knows the best .

Sekian

Anys

jangan putus asa.. Allah tak suka..
Assalamualaikum .
Jom kita jamu mata tengok iphone 6.
please remind that this design are just rumors






Ciri-ciri Iphone 6

May 22, 2014

Assalamualaikum .
Jom kita jamu mata tengok iphone 6.
please remind that this design are just rumors









Alhamdulillah . seronok tak terhingga , tiap - tiap hari buka laman web nuffnang .
hehe . tengok bila la dia nak credited , bertambah sikit weng dalam akaun tu .
tapi lama gila dia on going kali ni ,rasanya mesti korang pon sama kan .
sebab aku tengok iklan libresse ke darlie expert ke merata-rata sekarang ni .

good luck u olls ,
kumpul traffic as much as possible as long as that little lovely ads ready to sponsor you extra money.
fuhh tiba-tiba diri sendiri pon semangat nak tingkatkan traffic .
sebab lepas ni tak leh fokus traffic dah .

lepas ni da start belajar so tak mungkin akanku aktif blogging lagi ,
maybe sebulan dua kali je update tu pon kalau ada story mory nak diceritakanlah :D


walaupun on going dah hampir sebulan tapi earning ciput je . jangan gelakkan kite tau .
ni tabung baru beli . 

kalau klik iklan saya, jangan segan-segan bagitahu ye si manis : )

CPUV masih 'on going' since April

May 21, 2014




Alhamdulillah . seronok tak terhingga , tiap - tiap hari buka laman web nuffnang .
hehe . tengok bila la dia nak credited , bertambah sikit weng dalam akaun tu .
tapi lama gila dia on going kali ni ,rasanya mesti korang pon sama kan .
sebab aku tengok iklan libresse ke darlie expert ke merata-rata sekarang ni .

good luck u olls ,
kumpul traffic as much as possible as long as that little lovely ads ready to sponsor you extra money.
fuhh tiba-tiba diri sendiri pon semangat nak tingkatkan traffic .
sebab lepas ni tak leh fokus traffic dah .

lepas ni da start belajar so tak mungkin akanku aktif blogging lagi ,
maybe sebulan dua kali je update tu pon kalau ada story mory nak diceritakanlah :D


walaupun on going dah hampir sebulan tapi earning ciput je . jangan gelakkan kite tau .
ni tabung baru beli . 

kalau klik iklan saya, jangan segan-segan bagitahu ye si manis : )
http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ga-mini-power-bank-by-labyrinth.html

Tarikh Tamat 13 Jun 2014

GA mini Power Bank by Labyrinth

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/05/ga-mini-power-bank-by-labyrinth.html

Tarikh Tamat 13 Jun 2014
Salam .

selamat pagi.



Hari ni nak share satu berita gembira daripada Mc Donald .
Haih rugi rugi kalau tak cuba nasib
Mc Donald ada baik hati sangat nak bagi kita semua makan burger free.
aip aip aip ,. tapi mesti ada syarat .
tapi syarat tu kacang nak mampus ,
pejam mata pon boleh .
korang hanya perlu main game yang telah disediakan oleh Mc Donald.




selain tu , kalau korang terer nak mampus, korang boleh menang 4 iphone 5s , 2 MacBook dan satu SAMSUNG TV LCD .

cube lah kawan-kawan !
ni website tu  http://epicbeefbattle.com

Menangi Mary Kay Perfume worth RM118
SHARING IS CARING !

Epic Beef Battle by McDonald

Salam .

selamat pagi.



Hari ni nak share satu berita gembira daripada Mc Donald .
Haih rugi rugi kalau tak cuba nasib
Mc Donald ada baik hati sangat nak bagi kita semua makan burger free.
aip aip aip ,. tapi mesti ada syarat .
tapi syarat tu kacang nak mampus ,
pejam mata pon boleh .
korang hanya perlu main game yang telah disediakan oleh Mc Donald.




selain tu , kalau korang terer nak mampus, korang boleh menang 4 iphone 5s , 2 MacBook dan satu SAMSUNG TV LCD .

cube lah kawan-kawan !
ni website tu  http://epicbeefbattle.com

Menangi Mary Kay Perfume worth RM118
SHARING IS CARING !
Assalamualaikum cik katak-katak cik semut semut.

Bagi aku , blog adalah medium untuk aku tulis serba sedikit pasal hidup aku.
Tapi sejak letak iklan nuffnang,iklan lain-lain, eh rupanya blog juga adalah medium untuk buat duit juga. hehe

Aku mula menulis blog sejak 2010 lagi . (ni pun tengok dekat archive,kalau tak memang tak ingat)
bila baca balik zaman dulu-dulu, amboi lawak gila cara aku menulis.
tapi yang bestnye traffic tinggi nak mampus. berbanding sekarang.

Tapi , satu je yang aku kesal , aku tak reti nak memanfaatkan iklan nuffnang.
Dulu bagi aku , nuffnang ni apa je .. bagi duit ciput macam semut merah dalam air merah yang selalu aku bancuh tu. haih ! hmm , dah bertahun aku blogging tapi baru bape hinggit kau bagi . Ciss

Takpe , sabar je.
Dulu penah semak , selalu jugak semak , nak cash out pon tak lepas .
Adaa laa RM40 lebih . takpe la malas la aku nak cash out .

RM50 ni la yang aku kumpul beberapa tahun , bila dah cash out nanti , beberapa saat je lesap doh.

Lebih baik simpan je bagi banyak.

Setelah sekian lama  tak log in nuffnang , terdetik jugak nak cek earning .
Oiiii . dah RM100 . mak epah , mak jemah , seronok tak terkata .
bila kau grow ni oh money : D toche toche



tapi ni bukanlah kejayaan yang besar . namun bukan semua boleh capai.
walaupun orang lain sebulan satu ribu . tapi ada aku kesah ?
Rezeki tetap rezeki : D

RM114  untuk 4 tahun blogging , kiki gelak sendiri.

Nak habaq mai , 4 tahun aku kumpul duit ni, aku tak tahu pon apa itu CPUV apa itu apa ini.
Yang aku tahu hanyalah perkataan CASH OUT.
****
yang aku tahu kalau ada orang klik iklan maka bertambahlah weng nya.
mari-mari klik : D

Cash Out Nuffnang buat kali Pertama !

May 20, 2014

Assalamualaikum cik katak-katak cik semut semut.

Bagi aku , blog adalah medium untuk aku tulis serba sedikit pasal hidup aku.
Tapi sejak letak iklan nuffnang,iklan lain-lain, eh rupanya blog juga adalah medium untuk buat duit juga. hehe

Aku mula menulis blog sejak 2010 lagi . (ni pun tengok dekat archive,kalau tak memang tak ingat)
bila baca balik zaman dulu-dulu, amboi lawak gila cara aku menulis.
tapi yang bestnye traffic tinggi nak mampus. berbanding sekarang.

Tapi , satu je yang aku kesal , aku tak reti nak memanfaatkan iklan nuffnang.
Dulu bagi aku , nuffnang ni apa je .. bagi duit ciput macam semut merah dalam air merah yang selalu aku bancuh tu. haih ! hmm , dah bertahun aku blogging tapi baru bape hinggit kau bagi . Ciss

Takpe , sabar je.
Dulu penah semak , selalu jugak semak , nak cash out pon tak lepas .
Adaa laa RM40 lebih . takpe la malas la aku nak cash out .

RM50 ni la yang aku kumpul beberapa tahun , bila dah cash out nanti , beberapa saat je lesap doh.

Lebih baik simpan je bagi banyak.

Setelah sekian lama  tak log in nuffnang , terdetik jugak nak cek earning .
Oiiii . dah RM100 . mak epah , mak jemah , seronok tak terkata .
bila kau grow ni oh money : D toche toche



tapi ni bukanlah kejayaan yang besar . namun bukan semua boleh capai.
walaupun orang lain sebulan satu ribu . tapi ada aku kesah ?
Rezeki tetap rezeki : D

RM114  untuk 4 tahun blogging , kiki gelak sendiri.

Nak habaq mai , 4 tahun aku kumpul duit ni, aku tak tahu pon apa itu CPUV apa itu apa ini.
Yang aku tahu hanyalah perkataan CASH OUT.
****
yang aku tahu kalau ada orang klik iklan maka bertambahlah weng nya.
mari-mari klik : D


Assalamualaikum and hello ♥ 

Dah lama rasanya aku tak review make up thingy. I left over my girl's thing because of college thing .wooo..
tak boleh jadik ni .
 First of all, sebab aku g kolej  bukannye pakai make up pon

Day Cream+Compact powder+Lip Ice ni je yang aku pakai hari-hari ke kolej. patut la takde orang minat ; p
Second of all, bukannye sengaja taknak pakai, tapi tak sempat disebabkan aku ni jenis 15 minit lagi nak g kolej baru reti nak bersiap,memang tak rr .


Anyway today, I want to make a quick review about one of my favourite eyeliner so far .
It is from KOJI- Dolly Wink ! wink wink ♥ ♥



If you never heard about Dolly Wink , Dolly Wink is a famous Japan Make up brand produced by pretty Tsubasa Masuwaka . Because she is pretty so it is kind of bonus because she is the model of her own production. Thus you can see her face even on the packaging . 

Dolly Wink brand comes with a quite large range of products. 
Besides from eyeliner, they have different type of mascaras,false eyelashes, bottom eyelashes ,eyelashes glue.
Very adorable yet high quality ♥



This is my second purchased of liquid eyeliner from Dolly Wink .

Picture above is a new packaging and limited combo. 
Price of one of those eyeliner (liquid / pencil) would be around RM45 but I got this limited combo only for around RM65.

RM65 which consist eyeliners in liquid form and also pencil form.
Super saving ! Really ! Coz I am very satisfied with both !
I've been loyal to the old Dolly Wink liquid eyeliner for a few months ! sangat tahan lama! kira berbaloi sangat.


close up , packaging very nice ! bunga-bunga sweet gitu mak jemahh.

this is the limited combo edition . combination of two which pencil and liquid.
Yang penutupnya ada ukiran bunga tu jenis pencil punya (next time I review,insyallah)


pic is a bit blurry , but just want to show you the point of this liquid eyeliner , very sharp !


LAB TEST !


The swatch  : I was written ANIS on my hand to test the ability of this eyeliner to stay

First RUB !

Second RUB

Third RUB

Kali ni rasanya berbelas kali RUB , sampai keluar daki daki tangan ,haha

sia-sia ja aku RUB kuat-kuat, last kulit aku yang merah menyala ,oouuchhhh takpe demi review  . : D

Note :
Setiap kali aku rub , aku gunakan kekuatan yang maksima.
Bukan rub lembut ayu gitu. 
Aku rub selepas kering dan tidak mengunakan air .

Sebabbbb , kalau tak kering lagi , memang senang keluar.
#so senang la kalau tak jadi time lukis tu, geyeh sikit je boleh lukis semula

dan kalau guna air , korang tenyeh la kuat-kuat beberapa kali, it will disappear.
#so senang la kalau nak ambil wuduk,ianya akan keluar ,.

selama aku guna ni , since tak pakai make up remover pon boleh hilang kesan eyeliner tu ,so no need to worries , this eyeliner do not smudge. korang takkan jadi macam zombie pon   :  )


Enough with advantages i guess, 
proceed to disadvantages


☆ Expensive than other brand☆ Only last for 3-4 hours☆  need to reapply sometimes to make sure the line is darker 


Rating : aku bagi 4.5/5 lah sebab aku tak jumpa lagi eyeliner yang lagi bagus. weeeeee

so , what eyeliner did you use ? mine to share? 

Lots of love,
Anis

♥ Favourite Dolly Wink Liquid Eyeliner Review

May 19, 2014


Assalamualaikum and hello ♥ 

Dah lama rasanya aku tak review make up thingy. I left over my girl's thing because of college thing .wooo..
tak boleh jadik ni .
 First of all, sebab aku g kolej  bukannye pakai make up pon

Day Cream+Compact powder+Lip Ice ni je yang aku pakai hari-hari ke kolej. patut la takde orang minat ; p
Second of all, bukannye sengaja taknak pakai, tapi tak sempat disebabkan aku ni jenis 15 minit lagi nak g kolej baru reti nak bersiap,memang tak rr .


Anyway today, I want to make a quick review about one of my favourite eyeliner so far .
It is from KOJI- Dolly Wink ! wink wink ♥ ♥



If you never heard about Dolly Wink , Dolly Wink is a famous Japan Make up brand produced by pretty Tsubasa Masuwaka . Because she is pretty so it is kind of bonus because she is the model of her own production. Thus you can see her face even on the packaging . 

Dolly Wink brand comes with a quite large range of products. 
Besides from eyeliner, they have different type of mascaras,false eyelashes, bottom eyelashes ,eyelashes glue.
Very adorable yet high quality ♥



This is my second purchased of liquid eyeliner from Dolly Wink .

Picture above is a new packaging and limited combo. 
Price of one of those eyeliner (liquid / pencil) would be around RM45 but I got this limited combo only for around RM65.

RM65 which consist eyeliners in liquid form and also pencil form.
Super saving ! Really ! Coz I am very satisfied with both !
I've been loyal to the old Dolly Wink liquid eyeliner for a few months ! sangat tahan lama! kira berbaloi sangat.


close up , packaging very nice ! bunga-bunga sweet gitu mak jemahh.

this is the limited combo edition . combination of two which pencil and liquid.
Yang penutupnya ada ukiran bunga tu jenis pencil punya (next time I review,insyallah)


pic is a bit blurry , but just want to show you the point of this liquid eyeliner , very sharp !


LAB TEST !


The swatch  : I was written ANIS on my hand to test the ability of this eyeliner to stay

First RUB !

Second RUB

Third RUB

Kali ni rasanya berbelas kali RUB , sampai keluar daki daki tangan ,haha

sia-sia ja aku RUB kuat-kuat, last kulit aku yang merah menyala ,oouuchhhh takpe demi review  . : D

Note :
Setiap kali aku rub , aku gunakan kekuatan yang maksima.
Bukan rub lembut ayu gitu. 
Aku rub selepas kering dan tidak mengunakan air .

Sebabbbb , kalau tak kering lagi , memang senang keluar.
#so senang la kalau tak jadi time lukis tu, geyeh sikit je boleh lukis semula

dan kalau guna air , korang tenyeh la kuat-kuat beberapa kali, it will disappear.
#so senang la kalau nak ambil wuduk,ianya akan keluar ,.

selama aku guna ni , since tak pakai make up remover pon boleh hilang kesan eyeliner tu ,so no need to worries , this eyeliner do not smudge. korang takkan jadi macam zombie pon   :  )


Enough with advantages i guess, 
proceed to disadvantages


☆ Expensive than other brand☆ Only last for 3-4 hours☆  need to reapply sometimes to make sure the line is darker 


Rating : aku bagi 4.5/5 lah sebab aku tak jumpa lagi eyeliner yang lagi bagus. weeeeee

so , what eyeliner did you use ? mine to share? 

Lots of love,
Anis
Salam .

I feel like I want to share something that really usefull and inspiring to me.

I think it would be really  usefull to Medic student too .
because she wrote about medical stuff and do mnemonic.

I love it because she helps me to memorize things that I should memorize in medical subjects easily .

Who is she ? She is the owner of Medicowesome (please have a visit)

The mnemonics that she made inspired me to do mnemonics too . But I just can't .
Do you know what mnemonics is ??




ha ni lah dia . best kan cara dia belajar . 
nampak macam dia betul-betul enjoy.
hopefully aku pon macam ni . 

how bout you ? Do u enjoy your study time? 
p/s aku enjoy baucer buku jekk . heheehe


Belog Medicowesome : Belog best untuk mengaji

May 18, 2014

Salam .

I feel like I want to share something that really usefull and inspiring to me.

I think it would be really  usefull to Medic student too .
because she wrote about medical stuff and do mnemonic.

I love it because she helps me to memorize things that I should memorize in medical subjects easily .

Who is she ? She is the owner of Medicowesome (please have a visit)

The mnemonics that she made inspired me to do mnemonics too . But I just can't .
Do you know what mnemonics is ??




ha ni lah dia . best kan cara dia belajar . 
nampak macam dia betul-betul enjoy.
hopefully aku pon macam ni . 

how bout you ? Do u enjoy your study time? 
p/s aku enjoy baucer buku jekk . heheehe


Assalamualaikum .
Selamat pagi love! Dah lama tak ke panggung ?
Or selalu habiskan duit di panggung?
Any either way , first sekali , korang kena la tengok trailer ni dulu. tengok tau .


Amacam ? tertarik ?
Nak baca sinopsis tak? klik

Kalau berminat nak try luck mana tahu tup tup terpilih untuk watch premiere screening ni, klik sini ye ! anda akan dihantar ke laman web nuffnang.
tapi yang sedihnye untuk yang ada instagram je yang boleh join.
good luck u oll ..

Lots of love,
Anys

Nuffnang nak bagi 10 pairs tiket premier ke panggung

Assalamualaikum .
Selamat pagi love! Dah lama tak ke panggung ?
Or selalu habiskan duit di panggung?
Any either way , first sekali , korang kena la tengok trailer ni dulu. tengok tau .


Amacam ? tertarik ?
Nak baca sinopsis tak? klik

Kalau berminat nak try luck mana tahu tup tup terpilih untuk watch premiere screening ni, klik sini ye ! anda akan dihantar ke laman web nuffnang.
tapi yang sedihnye untuk yang ada instagram je yang boleh join.
good luck u oll ..

Lots of love,
Anys
As-Salam


[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih 

Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3

May 16, 2014

As-Salam


[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih 

Hi ! Bismillahirahmanirahim.Let's straight to the point .
Ada sesiapa nak tahu pasal UNIKL ke ?



Well actually, I got a few requests from bloggers out there to narrate a little bit about UNIKL .
I can tell you about UNIKL, but of course it has to be specifically RCMP because I study here.



First , you have to know that I dont know much about UNIKL as I just go with the flow from the start(spm).

I never taught in my life I would continue my study at UNIKL, never, ever.
My dream was to continue my study at one of well known and ranked University in the world.
I used to be in ranked university , but at last, I choose MARA and end up at RCMP for 2 years and half only.

Sembang pasai UniKl, hang jangan ingat ada dekat KL ja nah , UNIKL ni ada 13 cawangan dalam seluruh Malaysia.

Pilih ja nak negeri mana , Kedah? Ipoh ? Lumut?
p/s tapi tak semua negeri ada
plus depend on hang nak sambung belajar bahagian apa .

UNIKL RCMP

UniKL RCMP adalah Institusi Pendidikan Tinggi MARA yang menawarkan kursus-kursus Sains Kesihatan merangkumi MBBS, Radiografi, Kejururawatan, Fisioterapi dan Farmasi

UNIKL MIAT

Malaysian Institute Of Aviation Technology - Sepang, Selangor

UNIVERSITI KUALA LUMPUR - UNIKL

UniKL adalah Institusi Pendidikan Tinggi MARA yang menawarkan kursus-kursus teknologi Kejuruteraan.
click here for programme offered in RCMP-MBBS

UNIKL ni adalah salah satu Uni under MARA . which is separuh kerajaan dan separuh swasta .
pendek kata UNIKL is Private University lah senang ,
tapi tapi yuran dia jauh lebih murah drpd yuran di Uni swasta yang lain.
kalau tak mimpi jalah hoi nak masuk Uni Swasta mcm Ling Kok Wing semua.



by the way , cakap pasal yuran, Setiap yuran pengajian pihak MARA yang akan tanggung (kalau dapat pinjaman MARA lah
but mostly dapat pinjaman ,Ya ! ada ja yang masuk UNIKL tapi tak dapat pinjaman MARA,depend on gaji parent, pihak MARA dah letak range yang tertentu)
tapi first day pendaftaran di UniKL tetap perlu mengeluarkan sejumlah wang.
Macam aku, medic di RCMP , if not mistaken . RM500+ only . Ni first day kena bayar time daftar .
Time daftar tu mesti la kena bawak semua borang2 yang pihak RCMP bagi.
Hari ni jugaklah matrik kad dibuat semua. so make up n pakai tudung cecantik :D

Best part, on the next day,kitorang pergi Pulau Pangkor,
orientasi 3 hari 2 malam di Pulauuu. weeee~ permulaan yang bagus angat !

Cakap pasal pinjaman MARA , nama pun pinjaman, so memang kena bayar balik. Tak kira lah anda pelajar cemerlang ke , kurang cemerlang ke, no status quo. semua kena bayar.
Lates perjumpaan dengan MARA(2014), kitorang SPC kena bayar minimum 20% daripada total pinjaman which is so much contradict with the batches before us , only 2% hmm (tengok result jugak)


SOCIAL LIFE
Aku tak tahu sangat pasal sukan di UNIKL, tapi antara UNIKL dan UNIKL yang lain selalu ada ja pertandingan apa-apa .
eg bola jaring ke, ragbi ke . its sound fun ,sebab boleh jumpa lagi ramai orang .. tapi.. aku belom penah lagi join any of them.
teringin .. tapi tak sanggup nak ponteng kelas   -w-
bvaiknya dak ni .

by the way, dekat RCMP takde padang-padang,court-court semua. Semua kena sendiri.
but no worries.u oll kat Ipoh kot.
jalan kejap,nampak Taman Polo,jalan kejap nampak padang hoki,nampak swimming pool,court tennis, badminton.
deyyy macha,! mana larat nak list semua.

Swimming :D


Fly away on Kelly's Castle

Refleksologi di Taman Polo

Roller blade !
semua gambar ciplak dari stegram @anysanezz :p

Because you live in rent house , so suka hati awak lah nak pergi and balik pukul berape.
shopping mole pon banyaksss. (If u're medic RCMPian)
tapi kalau dah jadi medic student, takde maknanya semua tu.(yekerrrr)
em Laser Tag pon dekat je :D
Penuhkan aktiviti di hujung minggu
The Lost World
sejak aku dok Ipoh ni, dah macam-macam tempat aku jelajah.kadang-kadang aku rasa , orang tipu je cakap budak medic takde life . Budak mediclah paling ada life and relaxxxx  man ! (sedapkan hati)
yang paling penting, uoll tahu uruskan masa .. and kalau belajar, belajar betul-betul plus jangan malas baca buku . tu je hokay.
As simple as that <3


ACCOMODATION
sebelum tu , u guys have to know that you need to find rent house on your own. Pihak RCMP takkan sibuk sikit pon. tapi jangan risau, kalau korang takleh turun Ipoh sendiri, korang boleh je minta tolong any senior .

My experience , rumah kitorang adalah rumah senior Year 5 yang baru je graduate . macam tepat-tepat je dorang keluar, kitorang masuk.. kebetulan one of a senior lived in that house before is one of my housemate's sister,so lagi senang nak negotiate dengan owner rumah. Rumah tu kitorang rent one month before kitorang masuk,sebab takut orang lain sewa dulu . and rumah yang aku tinggal tu, not furnish at all .
hmm , macam rugi sikit sebab sewa mahal jugak. RM900 .5bilik tidur + 3bilik air . tapi luas sangat.
disebabkan not furnish at all, semua barang dalam rumah tu, kitorang kena cari sendiri except dapur,.

Mesin basuh, peti ais,mangga pagar,katil,tilam,almari baju,almari buku,meja buku,kerusi,extension,internet wifi and lists go on............................

Nasihat aku,korang cari la rumah yang fully furnish, RM1000 je ,compared to my house RM900 no furniture at all , beza RM100 je kan .?
kalau fully furnish,siap air cond lagi..
so make the best decision okay.

banyak lagi benda lain nak cerita, kita sambung next part la kay kay kayy ..
next part, aku akan overview sikit,roughly pasal rutin pelajar perubatan di RCMP.
Aku akan cuba include the environment,college system,lecturers and etc.Insyallah tu pon kalau ada yang berminat nak tahu.

kalau ada pape kekeliruan ke , tak pasti ke , jangan segan-segan drop a comment .

Terima kasih sudi baca :')

So, you want to know about UNIKL huh ?

May 15, 2014

Hi ! Bismillahirahmanirahim.Let's straight to the point .
Ada sesiapa nak tahu pasal UNIKL ke ?



Well actually, I got a few requests from bloggers out there to narrate a little bit about UNIKL .
I can tell you about UNIKL, but of course it has to be specifically RCMP because I study here.



First , you have to know that I dont know much about UNIKL as I just go with the flow from the start(spm).

I never taught in my life I would continue my study at UNIKL, never, ever.
My dream was to continue my study at one of well known and ranked University in the world.
I used to be in ranked university , but at last, I choose MARA and end up at RCMP for 2 years and half only.

Sembang pasai UniKl, hang jangan ingat ada dekat KL ja nah , UNIKL ni ada 13 cawangan dalam seluruh Malaysia.

Pilih ja nak negeri mana , Kedah? Ipoh ? Lumut?
p/s tapi tak semua negeri ada
plus depend on hang nak sambung belajar bahagian apa .

UNIKL RCMP

UniKL RCMP adalah Institusi Pendidikan Tinggi MARA yang menawarkan kursus-kursus Sains Kesihatan merangkumi MBBS, Radiografi, Kejururawatan, Fisioterapi dan Farmasi

UNIKL MIAT

Malaysian Institute Of Aviation Technology - Sepang, Selangor

UNIVERSITI KUALA LUMPUR - UNIKL

UniKL adalah Institusi Pendidikan Tinggi MARA yang menawarkan kursus-kursus teknologi Kejuruteraan.
click here for programme offered in RCMP-MBBS

UNIKL ni adalah salah satu Uni under MARA . which is separuh kerajaan dan separuh swasta .
pendek kata UNIKL is Private University lah senang ,
tapi tapi yuran dia jauh lebih murah drpd yuran di Uni swasta yang lain.
kalau tak mimpi jalah hoi nak masuk Uni Swasta mcm Ling Kok Wing semua.



by the way , cakap pasal yuran, Setiap yuran pengajian pihak MARA yang akan tanggung (kalau dapat pinjaman MARA lah
but mostly dapat pinjaman ,Ya ! ada ja yang masuk UNIKL tapi tak dapat pinjaman MARA,depend on gaji parent, pihak MARA dah letak range yang tertentu)
tapi first day pendaftaran di UniKL tetap perlu mengeluarkan sejumlah wang.
Macam aku, medic di RCMP , if not mistaken . RM500+ only . Ni first day kena bayar time daftar .
Time daftar tu mesti la kena bawak semua borang2 yang pihak RCMP bagi.
Hari ni jugaklah matrik kad dibuat semua. so make up n pakai tudung cecantik :D

Best part, on the next day,kitorang pergi Pulau Pangkor,
orientasi 3 hari 2 malam di Pulauuu. weeee~ permulaan yang bagus angat !

Cakap pasal pinjaman MARA , nama pun pinjaman, so memang kena bayar balik. Tak kira lah anda pelajar cemerlang ke , kurang cemerlang ke, no status quo. semua kena bayar.
Lates perjumpaan dengan MARA(2014), kitorang SPC kena bayar minimum 20% daripada total pinjaman which is so much contradict with the batches before us , only 2% hmm (tengok result jugak)


SOCIAL LIFE
Aku tak tahu sangat pasal sukan di UNIKL, tapi antara UNIKL dan UNIKL yang lain selalu ada ja pertandingan apa-apa .
eg bola jaring ke, ragbi ke . its sound fun ,sebab boleh jumpa lagi ramai orang .. tapi.. aku belom penah lagi join any of them.
teringin .. tapi tak sanggup nak ponteng kelas   -w-
bvaiknya dak ni .

by the way, dekat RCMP takde padang-padang,court-court semua. Semua kena sendiri.
but no worries.u oll kat Ipoh kot.
jalan kejap,nampak Taman Polo,jalan kejap nampak padang hoki,nampak swimming pool,court tennis, badminton.
deyyy macha,! mana larat nak list semua.

Swimming :D


Fly away on Kelly's Castle

Refleksologi di Taman Polo

Roller blade !
semua gambar ciplak dari stegram @anysanezz :p

Because you live in rent house , so suka hati awak lah nak pergi and balik pukul berape.
shopping mole pon banyaksss. (If u're medic RCMPian)
tapi kalau dah jadi medic student, takde maknanya semua tu.(yekerrrr)
em Laser Tag pon dekat je :D
Penuhkan aktiviti di hujung minggu
The Lost World
sejak aku dok Ipoh ni, dah macam-macam tempat aku jelajah.kadang-kadang aku rasa , orang tipu je cakap budak medic takde life . Budak mediclah paling ada life and relaxxxx  man ! (sedapkan hati)
yang paling penting, uoll tahu uruskan masa .. and kalau belajar, belajar betul-betul plus jangan malas baca buku . tu je hokay.
As simple as that <3


ACCOMODATION
sebelum tu , u guys have to know that you need to find rent house on your own. Pihak RCMP takkan sibuk sikit pon. tapi jangan risau, kalau korang takleh turun Ipoh sendiri, korang boleh je minta tolong any senior .

My experience , rumah kitorang adalah rumah senior Year 5 yang baru je graduate . macam tepat-tepat je dorang keluar, kitorang masuk.. kebetulan one of a senior lived in that house before is one of my housemate's sister,so lagi senang nak negotiate dengan owner rumah. Rumah tu kitorang rent one month before kitorang masuk,sebab takut orang lain sewa dulu . and rumah yang aku tinggal tu, not furnish at all .
hmm , macam rugi sikit sebab sewa mahal jugak. RM900 .5bilik tidur + 3bilik air . tapi luas sangat.
disebabkan not furnish at all, semua barang dalam rumah tu, kitorang kena cari sendiri except dapur,.

Mesin basuh, peti ais,mangga pagar,katil,tilam,almari baju,almari buku,meja buku,kerusi,extension,internet wifi and lists go on............................

Nasihat aku,korang cari la rumah yang fully furnish, RM1000 je ,compared to my house RM900 no furniture at all , beza RM100 je kan .?
kalau fully furnish,siap air cond lagi..
so make the best decision okay.

banyak lagi benda lain nak cerita, kita sambung next part la kay kay kayy ..
next part, aku akan overview sikit,roughly pasal rutin pelajar perubatan di RCMP.
Aku akan cuba include the environment,college system,lecturers and etc.Insyallah tu pon kalau ada yang berminat nak tahu.

kalau ada pape kekeliruan ke , tak pasti ke , jangan segan-segan drop a comment .

Terima kasih sudi baca :')
and how to reduce it?

Find our more here 

atau pun 

klik je iklan darlie kat atas tu ye . 
sebelum ni memang tak tahu apa pasal CPUV  ni . well , sekarang dah tahu , mesti la post entry banyak-banyak :D kiki


Alhamdulillah rezeki murah untuk iklan darlieni . 
baru dapat RM1 , tp dah riang gila hati ni . 
takpe sikit-sikit jadi bukit , ye dak ?


Nuffnang,  love my blog pleaseee :D

CPUV Nuffnang Bulan May #3 : Darlie Expert Fresh

May 13, 2014

and how to reduce it?

Find our more here 

atau pun 

klik je iklan darlie kat atas tu ye . 
sebelum ni memang tak tahu apa pasal CPUV  ni . well , sekarang dah tahu , mesti la post entry banyak-banyak :D kiki


Alhamdulillah rezeki murah untuk iklan darlieni . 
baru dapat RM1 , tp dah riang gila hati ni . 
takpe sikit-sikit jadi bukit , ye dak ?


Nuffnang,  love my blog pleaseee :D
Salam :D
still on going  . alhamdulillah.
yang sedihnya CTR (CLICK THROUGH RATIO)  = > 0.00% je
 :'(



Cotton Whisper , Best ever cottony protection . Find out how you can attend yoga with your favourite blogger
ada Yuyu Zulaikha , Syazwani Hamid , Vivi Yusof and two more (coming soon)

Klik sini kalau nak g dating dengan dorang tau !
Btw korang pernah cube Whisper ?



CPUV Nuffnang Bulan May #2 : Whisper Mesh Cotton

May 12, 2014

Salam :D
still on going  . alhamdulillah.
yang sedihnya CTR (CLICK THROUGH RATIO)  = > 0.00% je
 :'(



Cotton Whisper , Best ever cottony protection . Find out how you can attend yoga with your favourite blogger
ada Yuyu Zulaikha , Syazwani Hamid , Vivi Yusof and two more (coming soon)

Klik sini kalau nak g dating dengan dorang tau !
Btw korang pernah cube Whisper ?



Challenge accepted : 1000 points achieved !
klik kalau nak main gak 


ni lah dia map HELLO KITTY TOWN !




wo wo . macam kepoh je dak . sape tak kepoh doh . hihi .
first nampak contest ni rasa macam oh senang gila kot ,
main game je , top 20 akan dapat prizes . tiket free lak tu weeeee

bila buka leaderboard tengok sape dekat atas sekali, perghhh all chienese meh .
melayu ada dua orang je tu pon bawah-bawah .
yang paling top , currently 20k points .mak aihhhh

ah , ini tak mustahil
tetiba disebabkan pengaruh si Barney dalam how I met ur mother, dalam bilik air,cakap sendiri 'CHALLENGE ACCEPTED ' !

sedangkan takde sesape yang cabar .
aku cabar diri sendiri doh

tak tahu lah , nak dapat 1k ni pon gigih gila .

Insyallah insyallah.
akan aku usaha !!

pasni kalau dapat 10k , aku update lagi ye.
btw contest ni end every wednesday malam .
hmm mcm tak sempat kejar ;(




Gila main game sebab nak menang dua tiket to HelloKittyTOWN !

May 10, 2014

Challenge accepted : 1000 points achieved !
klik kalau nak main gak 


ni lah dia map HELLO KITTY TOWN !




wo wo . macam kepoh je dak . sape tak kepoh doh . hihi .
first nampak contest ni rasa macam oh senang gila kot ,
main game je , top 20 akan dapat prizes . tiket free lak tu weeeee

bila buka leaderboard tengok sape dekat atas sekali, perghhh all chienese meh .
melayu ada dua orang je tu pon bawah-bawah .
yang paling top , currently 20k points .mak aihhhh

ah , ini tak mustahil
tetiba disebabkan pengaruh si Barney dalam how I met ur mother, dalam bilik air,cakap sendiri 'CHALLENGE ACCEPTED ' !

sedangkan takde sesape yang cabar .
aku cabar diri sendiri doh

tak tahu lah , nak dapat 1k ni pon gigih gila .

Insyallah insyallah.
akan aku usaha !!

pasni kalau dapat 10k , aku update lagi ye.
btw contest ni end every wednesday malam .
hmm mcm tak sempat kejar ;(





The circus is in town ! Collect them all hello kitty holicss!


 or or orrrrrr you can just play the game and you'll get the complete set of Hello Kitty of life plushies and entrance ticket to Hello Kitty Town.

and this prizes will be given weekly , tiap-tiap minggu akan ada 20 orang yang dapat menda ni,

Super happy tak ? apa lagi ?
Klik la dekat iklan nuffnang saya tu ye, awak akan dihantar ke fourfeetnine :D (start 9May2014)

btw kalau iklan ni tak keluar, awak refresh la kay. insyallah pasti keluar.and terima kasih sudi klik tau.

emm, tapi kalau tak keluar jugak , klik sini . Main sampai menang tauuu ! <3


p/s aku baru tahu apa itu CPUV tahu tak . hehe . kesian gila

and this CPUV is from Mc Donald Hello Kitty and still on going. seronok tak terhingga .
sebab tu promote nih.

Nuffnang CPUV : Win Great Prizes Entrance Ticket to Hello Kitty Town


The circus is in town ! Collect them all hello kitty holicss!


 or or orrrrrr you can just play the game and you'll get the complete set of Hello Kitty of life plushies and entrance ticket to Hello Kitty Town.

and this prizes will be given weekly , tiap-tiap minggu akan ada 20 orang yang dapat menda ni,

Super happy tak ? apa lagi ?
Klik la dekat iklan nuffnang saya tu ye, awak akan dihantar ke fourfeetnine :D (start 9May2014)

btw kalau iklan ni tak keluar, awak refresh la kay. insyallah pasti keluar.and terima kasih sudi klik tau.

emm, tapi kalau tak keluar jugak , klik sini . Main sampai menang tauuu ! <3


p/s aku baru tahu apa itu CPUV tahu tak . hehe . kesian gila

and this CPUV is from Mc Donald Hello Kitty and still on going. seronok tak terhingga .
sebab tu promote nih.

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.