Assalamualaikum


Kadang-kadang rasa nak maintain blogging, kadang-kadang rasa tak ada masa . Peliknya manusia kan , cepat berubah fikiran , cepat berputus asa jika tanpa azam yang bersungguh-sungguh dan push dari orang-orang sekeliling .
Eh , tapi aku bukan lah golongan yang cepat berputus asa , cuma aku dapat merasakan aku adalah golongan yang cepat terpengaruh dan berubah fikiran . uiss uisss  ,.. tak bagus tak bagus . tapi kdang - kadang aku rasa berubah fikiran itu perlu , kerana itu tandanya tidak degil dan mampu membuat keputusan yang tepat .

Eceh . pendahuluan dah macam sasterawan gitu. 
sasterawan yg diiktiraf oleh diri sendiri jelah yeee. hihi 

k actually this post terpublish sebab nak test blogging pakai fon. but alang-alang dah terpost kite edit macam2 ye..

Sebab-sebab kenapa lupa dunia blogger.

1.♣ Mungkin hilang rasa terhibur di situ
2. ♣ Mungkin hilang keabraban di sini
3. ♣ Mungkin hilang ketelusan di sana

hihi. bajet sastera girl lagi. ^______^

sebenarnya reason yang validnye tak lain tak bukan sebab sibuk. atau omputihnya busy. (eleh takyah translate la semua orang tahu hokayyy) 

k takyah bajet busy sangat .menteri pon ada blog. satu lagi sebab yang paling Valid adalah .........


jeng jeng jeng

MALAS ~~~
huihuii. 
kalau ada masa lapang,mestilah berjimba dengan kawan,gelak2. kalau x,layan movie nangis2 sikit. atauuuuu.. duduk diam main candy crush . 

hehee. k tp skrg mmg busy taw. sebabnye dah nak end of module. which is, currently tengah module CVS cardiovascular sistem. 

nak belajar tak pasal vessel yang paling penting dalam badan kita? iaitu JANTUNG

Kalau nak meh sini nak citer satu2,mesti hypertension lepas dengar.hahaha

tak dapat dinafikan,walaupun kitorang belajar mostly pasal kesihatan,tp lifestyle tu tak semestinya kitorang akan follow sesatu . 


amek contoh paling dekat, we know that when we're playing candy crush,we've waste our time. but what to do. otokeeee. ~ we just like it. 


sama la macam kita tahu minyak has high cholesterol. but we still mkn makanan berminyak buat tahu je. 

makanan nak masin. air nak manis.
nikmat yang akhirnya sebabkan kaki dipotong


what a lifestyle
k terpesongg... maappppp

sambung balik....

sebab yang ketiga,takde mende yang menarik nak dikongsi

4. Amek masa yang lama nak taip
5.Ada ke orang bace. ni most minor.(jaga hati sendiri)

♥♥♥Sebab-sebab kenapa rasa nak mantain blogging♥♥♥

Kadang-kadang rasa nak maintain blogging

February 9, 2014

Assalamualaikum


Kadang-kadang rasa nak maintain blogging, kadang-kadang rasa tak ada masa . Peliknya manusia kan , cepat berubah fikiran , cepat berputus asa jika tanpa azam yang bersungguh-sungguh dan push dari orang-orang sekeliling .
Eh , tapi aku bukan lah golongan yang cepat berputus asa , cuma aku dapat merasakan aku adalah golongan yang cepat terpengaruh dan berubah fikiran . uiss uisss  ,.. tak bagus tak bagus . tapi kdang - kadang aku rasa berubah fikiran itu perlu , kerana itu tandanya tidak degil dan mampu membuat keputusan yang tepat .

Eceh . pendahuluan dah macam sasterawan gitu. 
sasterawan yg diiktiraf oleh diri sendiri jelah yeee. hihi 

k actually this post terpublish sebab nak test blogging pakai fon. but alang-alang dah terpost kite edit macam2 ye..

Sebab-sebab kenapa lupa dunia blogger.

1.♣ Mungkin hilang rasa terhibur di situ
2. ♣ Mungkin hilang keabraban di sini
3. ♣ Mungkin hilang ketelusan di sana

hihi. bajet sastera girl lagi. ^______^

sebenarnya reason yang validnye tak lain tak bukan sebab sibuk. atau omputihnya busy. (eleh takyah translate la semua orang tahu hokayyy) 

k takyah bajet busy sangat .menteri pon ada blog. satu lagi sebab yang paling Valid adalah .........


jeng jeng jeng

MALAS ~~~
huihuii. 
kalau ada masa lapang,mestilah berjimba dengan kawan,gelak2. kalau x,layan movie nangis2 sikit. atauuuuu.. duduk diam main candy crush . 

hehee. k tp skrg mmg busy taw. sebabnye dah nak end of module. which is, currently tengah module CVS cardiovascular sistem. 

nak belajar tak pasal vessel yang paling penting dalam badan kita? iaitu JANTUNG

Kalau nak meh sini nak citer satu2,mesti hypertension lepas dengar.hahaha

tak dapat dinafikan,walaupun kitorang belajar mostly pasal kesihatan,tp lifestyle tu tak semestinya kitorang akan follow sesatu . 


amek contoh paling dekat, we know that when we're playing candy crush,we've waste our time. but what to do. otokeeee. ~ we just like it. 


sama la macam kita tahu minyak has high cholesterol. but we still mkn makanan berminyak buat tahu je. 

makanan nak masin. air nak manis.
nikmat yang akhirnya sebabkan kaki dipotong


what a lifestyle
k terpesongg... maappppp

sambung balik....

sebab yang ketiga,takde mende yang menarik nak dikongsi

4. Amek masa yang lama nak taip
5.Ada ke orang bace. ni most minor.(jaga hati sendiri)

♥♥♥Sebab-sebab kenapa rasa nak mantain blogging♥♥♥

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.