Assalamualaikum , hai hai wahai blogger semua ..
sejak dua menjak ni, bila nak update blog ja mesti nak tulis , 'alahai , lamanya blog ni bersawang , ada ka orang tolong sapukan ?'
kalau dulu , zaman 2010 , 2011 .. sikit2 blog , p sekolah sembang pasal blog , balik rumah tgk blog , tidoq bayang blog . blog is everything , blog is my life .. petang2 tak keluar , terperap dengan laptop pon xpa , asalkan ada blog ,.. kadang2 tu , sehari berapa puluh new post pon tak tau .. memang blogger tegar lah , blogwalking tu sampai kena boh minyak angin , sakit kaki berlari-lari sana sini ke blog orang . amboii . 

sekarang ?? sekarang ? sekarang semua tu tinggal kenangan , muahaha .
2minggu tak buka dashboard pon no problem kot *kalau tak ada connection internet la* ehehe ..
OK , bulan April nanti blogger update design baru , tak sabo nak nengok ..
biasa lah saya ketinggalan sikit , malas nak tekan upgrade now , suprise la katakan !!!
cakap pasal suprise , hari ni ada suprise !!!! .

Post yang lepas , saya ada ajak anda semua bebaskan wajah anda daripada jerawat kan ?
dah beli produk cosmoderm tu ? dah dapatkan sample percuma ?
kalau belum , dapatkan sekarangggg !!!
sebab bagi anys cosmoderm tea tree oil series ni memang sangat bagus,
kebaikannya anys akan kupas satu2 nanti ok ! 


hoii , sat anys sat saya . hm lantak ko la anys . ^_^ saya belajar Japanese sekarang, konnichiwa , hajime mashite . o genki desu ka ? O namae wa nan desu ka? ?? Sigh ****

 Untuk post kali ni , saya nak letak beberapa bijik testimoni , yang rasa mampu yakin anda untuk terus mencuba produk cosmoderm ni .. harga memang sangat lah berpatutan , . ! seriously ,dan  jangan lupa kunjungi web site http://www.mycosmoderm.com/



For more testimonials , visit Testimoni Cosmoderm




Kalau tak bagi testimoni sendiri memang tak lengkap rasanya !
setelah seminggu menggunakan produk Cosmoderm iaitu Tea Tree Series , saya juga turut merasai gegaran ini !!! kulit memang lebih halus dan lembut , jerawat pula jelas berkurangan !! tak perlu risau-risau lagi , saya akan terus guna cosmoderm , yehh !!!



Jumpa kami di Guardian !! ;D
selamat malam semua . ^^^______^^^ 


Testimoni produk Cosmoderm

March 31, 2012

Assalamualaikum , hai hai wahai blogger semua ..
sejak dua menjak ni, bila nak update blog ja mesti nak tulis , 'alahai , lamanya blog ni bersawang , ada ka orang tolong sapukan ?'
kalau dulu , zaman 2010 , 2011 .. sikit2 blog , p sekolah sembang pasal blog , balik rumah tgk blog , tidoq bayang blog . blog is everything , blog is my life .. petang2 tak keluar , terperap dengan laptop pon xpa , asalkan ada blog ,.. kadang2 tu , sehari berapa puluh new post pon tak tau .. memang blogger tegar lah , blogwalking tu sampai kena boh minyak angin , sakit kaki berlari-lari sana sini ke blog orang . amboii . 

sekarang ?? sekarang ? sekarang semua tu tinggal kenangan , muahaha .
2minggu tak buka dashboard pon no problem kot *kalau tak ada connection internet la* ehehe ..
OK , bulan April nanti blogger update design baru , tak sabo nak nengok ..
biasa lah saya ketinggalan sikit , malas nak tekan upgrade now , suprise la katakan !!!
cakap pasal suprise , hari ni ada suprise !!!! .

Post yang lepas , saya ada ajak anda semua bebaskan wajah anda daripada jerawat kan ?
dah beli produk cosmoderm tu ? dah dapatkan sample percuma ?
kalau belum , dapatkan sekarangggg !!!
sebab bagi anys cosmoderm tea tree oil series ni memang sangat bagus,
kebaikannya anys akan kupas satu2 nanti ok ! 


hoii , sat anys sat saya . hm lantak ko la anys . ^_^ saya belajar Japanese sekarang, konnichiwa , hajime mashite . o genki desu ka ? O namae wa nan desu ka? ?? Sigh ****

 Untuk post kali ni , saya nak letak beberapa bijik testimoni , yang rasa mampu yakin anda untuk terus mencuba produk cosmoderm ni .. harga memang sangat lah berpatutan , . ! seriously ,dan  jangan lupa kunjungi web site http://www.mycosmoderm.com/



For more testimonials , visit Testimoni Cosmoderm




Kalau tak bagi testimoni sendiri memang tak lengkap rasanya !
setelah seminggu menggunakan produk Cosmoderm iaitu Tea Tree Series , saya juga turut merasai gegaran ini !!! kulit memang lebih halus dan lembut , jerawat pula jelas berkurangan !! tak perlu risau-risau lagi , saya akan terus guna cosmoderm , yehh !!!



Jumpa kami di Guardian !! ;D
selamat malam semua . ^^^______^^^ 




Assalamualaikum ,..
Haallo hallo , wassup babes , lamo tak terupdate rasanya , malu pon ada .. maceh banyak-banyak buat yang wish congrate di post yang lepas .. tengkiu2 .. tak ter-reply saya semua komen .. sayang hampa semuaa sebab bagi semangat, choices,pujian espcially , ngeh3 .....flying kisses... ;)

Jom bebaskan kulit wajah anda daripada berjerawat,nak tak, nak tak ! ?
~sambil senyum dan buka mata luas-luas ..~

Pernah dengar tentang produk khas untuk kulit berjerawat daripada Cosmoderm ?
Buat yang tak pernah tahu menahu tentang produk bagus gila ni , meh sini saya nak ceritakan ..

Lihat poster ni ,.Cosmoderm Tea Tree Series for oily skin , the ultimate solution for acne ..
sebelum tu saya nak tanya  ,kulit anda berjerawat tak?anda suka tak dengan kehadiran jerawat tu ? sapa suka jerawat angkat tangan !! saya rasa semua orang yang mempunyai atau pernah mempunyai masalah jerawat akan membari jawapan yang sama iaitu tidak ! tidak suka ,indeed ! ini kerana jerawat adalah suatu penyakit .. in case kalau nak tahu lebih lanjut boleh google la eh .. hehe ,.

so sekarang ni saya nak bagi solution ja dengan kulit yang mengalami masalah jerawat .. Cubalah Cosmoderm Tea Tree Series .. Lihat masalah ni ..

Saya rasa jijik , maaf~~~












Saya cuba enter banyak2 supaya saya tak nampak gambar di atas lagi ..

Amacam feel anda lepas zoom in zoom out gambar di atas ? 
Kesian kan orang yang mengalami masalah di atas , saya bukan nak merendahkan sesiapa , kerana saya juga megalami masalah jerawat tetapi tidak seserius kulit di atas ..tapi walaupun saya tidak mengalami masalah serius seperti di atas , namun jerawat tetap memberi impak yang besar di muka dan personaliti saya .. bila ada jerawat ja , saya mesti nak picit , bila picit ja ,puas , lepas tu tinggal parut, parut berbulan nak hilang , lagi malang kalau kesan jerawat tu meninggalkan lubang ... memang semua tu kita boleh tutup dengan make up ,.. tapi nak ler jugak cantik berseri dari dalam ... innerr shineeee .. :P

Kalau time kulit saya ada jerawat , serius mati keyakinan saya ,sakit pon sakit, anda tak gitu ? ok fine .copp ,.. saya nak ajak awak guna cosmoderm jugak ;)


mengapa timbul jerawat ? rawatlah dengan betul .. maka disini saya memperkenalkan set tea tree from cosmoderm .. produk yang berkualiti dengan harga yang sangat murah dan berpatutan ! 
try it now ! boleh didapati di farmasi berdekatan atau di guardian atau di online sajaa .. iaitu di website http://www.mycosmoderm.com/

Jom raikan bulan bebas jerawat ,.


Jangan lupa kunjungi kami di Guardian Mid Valley dan Guardian Bandar Puteri Puchong pada 26 Mac hingga 1 April 2012 serta Vitacare Taman Melawati pada 31 Mac 2012. Dapatkan potongan harga yang berpatutan serta konsultasi dari pakar kecantikan kami Ima Zara pada 30 Mac (hanya di Guardian Mid Vally) dan 31 Mac (Vitacare Taman Melawati).


sebarang pertanyaan tentang produk ini boleh diajukan di ruangan komen,atau fan page saya atau fan page cosmoderm dan lain2 yang sewaktu dengannya ;) ^__blink___^
bai bai !

Mari bebaskan wajah anda daripada jerawat dengan Cosmodern Tea Tree Series

March 25, 2012



Assalamualaikum ,..
Haallo hallo , wassup babes , lamo tak terupdate rasanya , malu pon ada .. maceh banyak-banyak buat yang wish congrate di post yang lepas .. tengkiu2 .. tak ter-reply saya semua komen .. sayang hampa semuaa sebab bagi semangat, choices,pujian espcially , ngeh3 .....flying kisses... ;)

Jom bebaskan kulit wajah anda daripada berjerawat,nak tak, nak tak ! ?
~sambil senyum dan buka mata luas-luas ..~

Pernah dengar tentang produk khas untuk kulit berjerawat daripada Cosmoderm ?
Buat yang tak pernah tahu menahu tentang produk bagus gila ni , meh sini saya nak ceritakan ..

Lihat poster ni ,.Cosmoderm Tea Tree Series for oily skin , the ultimate solution for acne ..
sebelum tu saya nak tanya  ,kulit anda berjerawat tak?anda suka tak dengan kehadiran jerawat tu ? sapa suka jerawat angkat tangan !! saya rasa semua orang yang mempunyai atau pernah mempunyai masalah jerawat akan membari jawapan yang sama iaitu tidak ! tidak suka ,indeed ! ini kerana jerawat adalah suatu penyakit .. in case kalau nak tahu lebih lanjut boleh google la eh .. hehe ,.

so sekarang ni saya nak bagi solution ja dengan kulit yang mengalami masalah jerawat .. Cubalah Cosmoderm Tea Tree Series .. Lihat masalah ni ..

Saya rasa jijik , maaf~~~












Saya cuba enter banyak2 supaya saya tak nampak gambar di atas lagi ..

Amacam feel anda lepas zoom in zoom out gambar di atas ? 
Kesian kan orang yang mengalami masalah di atas , saya bukan nak merendahkan sesiapa , kerana saya juga megalami masalah jerawat tetapi tidak seserius kulit di atas ..tapi walaupun saya tidak mengalami masalah serius seperti di atas , namun jerawat tetap memberi impak yang besar di muka dan personaliti saya .. bila ada jerawat ja , saya mesti nak picit , bila picit ja ,puas , lepas tu tinggal parut, parut berbulan nak hilang , lagi malang kalau kesan jerawat tu meninggalkan lubang ... memang semua tu kita boleh tutup dengan make up ,.. tapi nak ler jugak cantik berseri dari dalam ... innerr shineeee .. :P

Kalau time kulit saya ada jerawat , serius mati keyakinan saya ,sakit pon sakit, anda tak gitu ? ok fine .copp ,.. saya nak ajak awak guna cosmoderm jugak ;)


mengapa timbul jerawat ? rawatlah dengan betul .. maka disini saya memperkenalkan set tea tree from cosmoderm .. produk yang berkualiti dengan harga yang sangat murah dan berpatutan ! 
try it now ! boleh didapati di farmasi berdekatan atau di guardian atau di online sajaa .. iaitu di website http://www.mycosmoderm.com/

Jom raikan bulan bebas jerawat ,.


Jangan lupa kunjungi kami di Guardian Mid Valley dan Guardian Bandar Puteri Puchong pada 26 Mac hingga 1 April 2012 serta Vitacare Taman Melawati pada 31 Mac 2012. Dapatkan potongan harga yang berpatutan serta konsultasi dari pakar kecantikan kami Ima Zara pada 30 Mac (hanya di Guardian Mid Vally) dan 31 Mac (Vitacare Taman Melawati).


sebarang pertanyaan tentang produk ini boleh diajukan di ruangan komen,atau fan page saya atau fan page cosmoderm dan lain2 yang sewaktu dengannya ;) ^__blink___^
bai bai !


Assalamualaikum .. wahhh , semalam g ambil result SPM memang gemuruh+ketar gila , kalau boleh tak mahu ada hari semalam , memang rasa macam nak luruh jantung .. sebab takut , takut , takut sangat-sangat tak dapat apa yang diimpikan , takut tak dapat bagi ibubapa saya straight A ...

tapi alhamdulillah , bersyukur ke hadrat ALLAH kerana memakbulkan doa saya sekian lama , 
semua usaha gigih saya , eyebag ,tangisan,stayback di sekolah without teacher,penat lelah stay jam 2 3 pagi walaupun takut hantu(dekat2 nak exam ja) , akhirnya berbayar !


ramai yang ucap tahniah di fesbuk,sekolah ,. terima kasih semua !!
ya ,  saya gembira !! saya gembira kerana berjaya mengharumkan nama sendiri,nama keluarga dan nama sekolah , sememangnya inilah yang saya impikan .. walaupun tak sampai target , tapi dah bersyukur sangat dah sebab A- dan B+ tak lekat di sijil pelajaran malaysia saya !! wuhhuuuu .. sekarang saya harap , saya dapat ke luar negara atau universiti pilihan saya(dalam malaysia) sahaja ..

apa yang paling sedih , Biologi saya , first time dapat A sahaja , where is the +(plus) ? lupa nak cetak ka ? dan bi,pi dan fizik ? mana plus ? mana ? saya target anda ok ! mengecewakan ! 

tapi ini sahaja rezeki saya , dah sangat-sangat bersyukur sebab tak semua boleh mendapat straight A dalam semua matapelajaran yang diambil .. hanya 556 calon SPM sahaja yang berjaya dapat straight A+ di seluruh Malaysia sedangkan ada 4ratus ribu setengah(450000) calon ;D 

saya rasa 2011 adalah tahun tuah saya kerana , buat pertama kalinya dulu saya naik pentas di sekolah menengah kerana mendapat straight A jugak masa exam mid-year.. (berjaya menunaikan hasrat  my mom untuk hadir ke majlis anugerah cemerlang) :D yeaay ! mom ! i love u mom ! i love u ! you give me everything i wish .. :D

sijil pelajaran malaysia saya ;)
malu *tutup muka*

apa rahsia anda ?
ramai yang tanya saya , belajar macam mana ? macam mana ? macam mana?
saya macam..''errrrr'' wordless ok .
sebab saya bukan pelajar ulat buku , buku bukan sentiasa di tangan , kalau laptop boleh jugak ;D

lagipun saya rasa tak layak jugak nak jawab semua tu , sebab saya bukan straight A+ pon ,
(sikit ja lagi tu ), ;D

ok apa yang saya nak kongsi sikit adalah beberapa aspek pemilihan yang penting untuk belajar dengan smart. saya amalkan study smart ja , not too hard , tapi stress jugak , haha

1) guru
2) kawan
3) buku
4)tusyen
5) persekitaran

saya huraikan sedikit di sini

1) guru
selalu bertanya kalau tak faham, nanti sesat .tanggung sendiri

2) kawan
bijak memilih kawan , kalau kawan yang selalu ajak lepak , mintak dijauhkan :D

3) buku
cari buku yang senang paham , biar nipis asalkan kualiti wow .

4)tusyen
cari tusyen yang bagus , jangan bazirkan duit anda ^__^

5) persekitaran *membantu
pastikan kemas untuk mengelakkan hyper stress, jangan noty2 ;d
nanti cari barang tak jumpa ,bazir masa ;)

*mesti dah  muak dengar kan , the same tips , tapi tu lah kunci kejayaan






MASA ITU EMAS 
saya hanya sedar kewujudan quote ini time nak exam, seriously ;D

Straight A SPM 2011 :D yeayy !

March 22, 2012



Assalamualaikum .. wahhh , semalam g ambil result SPM memang gemuruh+ketar gila , kalau boleh tak mahu ada hari semalam , memang rasa macam nak luruh jantung .. sebab takut , takut , takut sangat-sangat tak dapat apa yang diimpikan , takut tak dapat bagi ibubapa saya straight A ...

tapi alhamdulillah , bersyukur ke hadrat ALLAH kerana memakbulkan doa saya sekian lama , 
semua usaha gigih saya , eyebag ,tangisan,stayback di sekolah without teacher,penat lelah stay jam 2 3 pagi walaupun takut hantu(dekat2 nak exam ja) , akhirnya berbayar !


ramai yang ucap tahniah di fesbuk,sekolah ,. terima kasih semua !!
ya ,  saya gembira !! saya gembira kerana berjaya mengharumkan nama sendiri,nama keluarga dan nama sekolah , sememangnya inilah yang saya impikan .. walaupun tak sampai target , tapi dah bersyukur sangat dah sebab A- dan B+ tak lekat di sijil pelajaran malaysia saya !! wuhhuuuu .. sekarang saya harap , saya dapat ke luar negara atau universiti pilihan saya(dalam malaysia) sahaja ..

apa yang paling sedih , Biologi saya , first time dapat A sahaja , where is the +(plus) ? lupa nak cetak ka ? dan bi,pi dan fizik ? mana plus ? mana ? saya target anda ok ! mengecewakan ! 

tapi ini sahaja rezeki saya , dah sangat-sangat bersyukur sebab tak semua boleh mendapat straight A dalam semua matapelajaran yang diambil .. hanya 556 calon SPM sahaja yang berjaya dapat straight A+ di seluruh Malaysia sedangkan ada 4ratus ribu setengah(450000) calon ;D 

saya rasa 2011 adalah tahun tuah saya kerana , buat pertama kalinya dulu saya naik pentas di sekolah menengah kerana mendapat straight A jugak masa exam mid-year.. (berjaya menunaikan hasrat  my mom untuk hadir ke majlis anugerah cemerlang) :D yeaay ! mom ! i love u mom ! i love u ! you give me everything i wish .. :D

sijil pelajaran malaysia saya ;)
malu *tutup muka*

apa rahsia anda ?
ramai yang tanya saya , belajar macam mana ? macam mana ? macam mana?
saya macam..''errrrr'' wordless ok .
sebab saya bukan pelajar ulat buku , buku bukan sentiasa di tangan , kalau laptop boleh jugak ;D

lagipun saya rasa tak layak jugak nak jawab semua tu , sebab saya bukan straight A+ pon ,
(sikit ja lagi tu ), ;D

ok apa yang saya nak kongsi sikit adalah beberapa aspek pemilihan yang penting untuk belajar dengan smart. saya amalkan study smart ja , not too hard , tapi stress jugak , haha

1) guru
2) kawan
3) buku
4)tusyen
5) persekitaran

saya huraikan sedikit di sini

1) guru
selalu bertanya kalau tak faham, nanti sesat .tanggung sendiri

2) kawan
bijak memilih kawan , kalau kawan yang selalu ajak lepak , mintak dijauhkan :D

3) buku
cari buku yang senang paham , biar nipis asalkan kualiti wow .

4)tusyen
cari tusyen yang bagus , jangan bazirkan duit anda ^__^

5) persekitaran *membantu
pastikan kemas untuk mengelakkan hyper stress, jangan noty2 ;d
nanti cari barang tak jumpa ,bazir masa ;)

*mesti dah  muak dengar kan , the same tips , tapi tu lah kunci kejayaan






MASA ITU EMAS 
saya hanya sedar kewujudan quote ini time nak exam, seriously ;D
wahh , macam best ja , hihi ,,. cuba nasib ja ,, mana tahu kan kalau2 ada rezeki dan tuah , aminn ..;D
klik banner untuk join yeaa !
syaratnya cukup mudah ,as easy as ABC :D

satu trafik ke blog http://www.bloggerwanita.com bernilai RM 0.05 , kalau dapat rm50 pon dah ok dah , hihi , hih berangan .LOL , 10 blogger tertinggi ja yang terpilih nanti sampai dapat RM5000 .lumayan gila bloggerwanita tawarkan ..fiuuhh .. tak pe tak pe .. nanti 1 April saya cerita lain , hahaha ! bai bai .. tinggal satu contest lagi saya nak join bulan ni ..  

dan apa yang paling gemuruh , besok dah nak ambil result SPM !!!! wa takut wa tamaw wat lek wa gemuluh..


Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

March 20, 2012

wahh , macam best ja , hihi ,,. cuba nasib ja ,, mana tahu kan kalau2 ada rezeki dan tuah , aminn ..;D
klik banner untuk join yeaa !
syaratnya cukup mudah ,as easy as ABC :D

satu trafik ke blog http://www.bloggerwanita.com bernilai RM 0.05 , kalau dapat rm50 pon dah ok dah , hihi , hih berangan .LOL , 10 blogger tertinggi ja yang terpilih nanti sampai dapat RM5000 .lumayan gila bloggerwanita tawarkan ..fiuuhh .. tak pe tak pe .. nanti 1 April saya cerita lain , hahaha ! bai bai .. tinggal satu contest lagi saya nak join bulan ni ..  

dan apa yang paling gemuruh , besok dah nak ambil result SPM !!!! wa takut wa tamaw wat lek wa gemuluh..




Hello girls ! ヾ(´^ω^)ノ♪ Today i am so excited to make a review on eyeliner , i love using eyeliner because it make my eyes become more beautiful and attractive ,,.. 
almost of girls using eyeliner either in liqiud form , pencil or gel .. the eyeliner make us for confident and our eyes doesn't look too dull ..(*゚ー゚)
to wear an eyeliner doesn't required a lot of money .. it is very cheap and affordable
so for the newbie , i hope my eyeliner review will help you to choose the best product ..
today i gonna review eyeliner from MAC . 
note for you : this is not original MAC which i bought it for only RM5 :D
the reason i am reviewing it coz i like it so much.


Let's see the packaging first (・∀・)
*picture missing*
It is small and nice packaging outside ,. my camera quality spoilt it *i think*
the color was black and gold in leapord design . very brave (*^ワ^*)

Now lets see the brush
 The brush is very soft and easy to apply for newbie only.
My Experience : Usually newbie would wear soft brush because they don't have the skill yet .. yeahh , i jugak newbie dulu...whuaehua(>w<*)

so now let's see the swatch
 

I think you won't see it properly . Zoom it will help you more


ヾ(゚д゚*三*゚д゚)ノ

 Now , i will wear it ..
 
 as you can see it is, the brush pattern is not straight enough ..

 This is my eyes look when i make a little sharp end tail or we can call it as wink
*odd*Muka minta nak tidur :) so sleepy .

What I like
 very cheap
last longer
easy to wash
handy


Dislike
the stroke is Not neat
The brush get hairy *we need to adjust it sometime


Repurchase it again?♔
No. because i like the hard brush one 
But this eyeliner very recommended to newbie

M.A.C Soft Brush Liquid Eyeliner Review

March 17, 2012



Hello girls ! ヾ(´^ω^)ノ♪ Today i am so excited to make a review on eyeliner , i love using eyeliner because it make my eyes become more beautiful and attractive ,,.. 
almost of girls using eyeliner either in liqiud form , pencil or gel .. the eyeliner make us for confident and our eyes doesn't look too dull ..(*゚ー゚)
to wear an eyeliner doesn't required a lot of money .. it is very cheap and affordable
so for the newbie , i hope my eyeliner review will help you to choose the best product ..
today i gonna review eyeliner from MAC . 
note for you : this is not original MAC which i bought it for only RM5 :D
the reason i am reviewing it coz i like it so much.


Let's see the packaging first (・∀・)
*picture missing*
It is small and nice packaging outside ,. my camera quality spoilt it *i think*
the color was black and gold in leapord design . very brave (*^ワ^*)

Now lets see the brush
 The brush is very soft and easy to apply for newbie only.
My Experience : Usually newbie would wear soft brush because they don't have the skill yet .. yeahh , i jugak newbie dulu...whuaehua(>w<*)

so now let's see the swatch
 

I think you won't see it properly . Zoom it will help you more


ヾ(゚д゚*三*゚д゚)ノ

 Now , i will wear it ..
 
 as you can see it is, the brush pattern is not straight enough ..

 This is my eyes look when i make a little sharp end tail or we can call it as wink
*odd*Muka minta nak tidur :) so sleepy .

What I like
 very cheap
last longer
easy to wash
handy


Dislike
the stroke is Not neat
The brush get hairy *we need to adjust it sometime


Repurchase it again?♔
No. because i like the hard brush one 
But this eyeliner very recommended to newbie
Assalamualaikum and hello ! :D I usually update blog now .. because if i skipped one day , i'll skipped more days coming , . pretty sure :D No !! I don't want .. p(・∩・)q

Today i gonna share you contact lenses which is very cheap and it is wholesale prices same quality as the other same brand lens ! i am quite sure with this .. :) 
I am very please to share because i gonna grab it too ! whuaa3 , this offer doesn't stay longer .. after this you won't get this price anymore ,. the cheaper will be rm10 + postage rm6 . ;O ohmo , 
Cepat2 kita book .. ok tengah influence korang ni ,.sila terpengaruh ( 尸ー゚)尸

Lens pertama yang menjadi pilihan saya adalah .... drum roll plishhee.. (゚(゚(゚(゚Д゚)!

 Princess Mimi Sesame Gray ! 
i memang tengah cari lens ni , oleh sebab sangat laku so selalunya di kebanyakan online shop dah sold out .. so dah ada offer ni , i will grab it fast la !

(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Gray and Pink


Lens yang kedua yang menjadi tarikan , weehuu ...
Super Barbie Puffy
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Green

Lens yang ke tiga adalah 
 Super Barbie Clovis
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Brown

Dan Lens yang ke terakhir adalah 
Barbie Galip
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Violet



Fuuoooyooh ,,. banyak gila *kot* kalau ada duit lah kan , nak grab semua ! 5 x rm7 equal to RM35 postage RM10 .. so cheapp ... this pre order only valid from 13/3 hingga 3/4 2012 sahaja ;D which bulan empat nu baru dapat .. i am not desperate to use so can wait .. hehe .. so till here my sharing tonight , hope help those love online shopping ;)



Where to get ?
Sini sini sini (つ∀`)

details lebih lanjut you all cari situ la ekh .:>

Lepas habis batch nie, insyallah i will share you another batch cheap contact lens .. oke dah , besok datang lagi .. bai bai and good night everyone ..  ヾ(´^ω^)ノ♪


Update !
tu alamat album pre-order,rasanya korang tak boleh buka sebab korang tak friend lagi dengan dia , hehe
ni their profile link
http://www.facebook.com/annspearsldsfshionhouse
and kalau rasa malas nak add
here their fan page link
http://www.facebook.com/BabesGotStyle

2012 | For Those Contact Lens Fan > RM5.50 -7 sahaja (つ∀`)

March 15, 2012

Assalamualaikum and hello ! :D I usually update blog now .. because if i skipped one day , i'll skipped more days coming , . pretty sure :D No !! I don't want .. p(・∩・)q

Today i gonna share you contact lenses which is very cheap and it is wholesale prices same quality as the other same brand lens ! i am quite sure with this .. :) 
I am very please to share because i gonna grab it too ! whuaa3 , this offer doesn't stay longer .. after this you won't get this price anymore ,. the cheaper will be rm10 + postage rm6 . ;O ohmo , 
Cepat2 kita book .. ok tengah influence korang ni ,.sila terpengaruh ( 尸ー゚)尸

Lens pertama yang menjadi pilihan saya adalah .... drum roll plishhee.. (゚(゚(゚(゚Д゚)!

 Princess Mimi Sesame Gray ! 
i memang tengah cari lens ni , oleh sebab sangat laku so selalunya di kebanyakan online shop dah sold out .. so dah ada offer ni , i will grab it fast la !

(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Gray and Pink


Lens yang kedua yang menjadi tarikan , weehuu ...
Super Barbie Puffy
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Green

Lens yang ke tiga adalah 
 Super Barbie Clovis
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Brown

Dan Lens yang ke terakhir adalah 
Barbie Galip
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Violet



Fuuoooyooh ,,. banyak gila *kot* kalau ada duit lah kan , nak grab semua ! 5 x rm7 equal to RM35 postage RM10 .. so cheapp ... this pre order only valid from 13/3 hingga 3/4 2012 sahaja ;D which bulan empat nu baru dapat .. i am not desperate to use so can wait .. hehe .. so till here my sharing tonight , hope help those love online shopping ;)



Where to get ?
Sini sini sini (つ∀`)

details lebih lanjut you all cari situ la ekh .:>

Lepas habis batch nie, insyallah i will share you another batch cheap contact lens .. oke dah , besok datang lagi .. bai bai and good night everyone ..  ヾ(´^ω^)ノ♪


Update !
tu alamat album pre-order,rasanya korang tak boleh buka sebab korang tak friend lagi dengan dia , hehe
ni their profile link
http://www.facebook.com/annspearsldsfshionhouse
and kalau rasa malas nak add
here their fan page link
http://www.facebook.com/BabesGotStyle
Assalamualaikum .. Hello gals 
キタ―――――――(・∀・)―――――――!!

kalau dulu2 memang suka sangat dengan hello kitty , ia sangat comel dengan jiwa budak2 dulu . .. lepas besar panjang sikit, belasan tahun , dah kurang  dengan hello kitty ,.. sebab rasanya hello kitty ni untuk budak2 ja kot .. kan ?? hehe

tapi sekarang betul2 dah berubah , (≧▽≦)
dulu i wonder kenapa budak besar gedabak umur 17,18,19,20,21,22, dan seterusnya masih lagi suka dengan hello kitty ?? kenapa aku tidak?? cehh .. tapi sekarang ..memang addicted gila dengan hello kitty,..cantik sangat sangat sangat !!

cantik tu cantik jugak , harga boleh tahan , bukan calang2 .so kalau boleh, kalau saya ada duit yang cukup ,. saya nak beli benda2 di bawah ..(^(エ)^)


1. Hello kitty leapord design !
meiowuwowow.. !! sumpah comel gila3 , i want this i want this ! harga pon affordable lah jugak kalau dapat discount , muahehehe.
rm68 only , lebih kecil dari Hello Kitty saya, and lebih kreatif . huhu ..
yang ni must get ;P ミ^・.・^彡
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145853888847646&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


2. Hello Kitty pillow
benda yang paling i cari selama ni dan akhirnya ... yeayyy ! dah jumpa ,! alhamdulillah ,.harga quite mahal kot , tp boleh kata affordable lagi , sebab barang hello kitty yang imported memang mahal sikit tapi tak apa janji puas hati .. ;D my mommy pon , bg keizinan untuk beli . can't wait lagi !

 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179630538803314&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

 3.Hello kitty fury box
very nice , tapi saya kurang berminat sebab tak ada cover untuk tutup kotak tu,
Harga rm88 satu kotak ,. kalau 3 kotak rm248
tahap ke-nak-kan tu ,kurang .. but maybe will kalau ada extra money . haha
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174584089307959&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3



4.Hello kitty sweet mirror
cantik ! harga rm28
yang ni must get !ミ^・.・^彡 sebab murah ! hehe..punya la nak kumpul h.k ni
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=141659102600458&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

5. Hello Kitty cosmetic box
harga rm98
fuhh , cun ! memang nak ! tp kaler putih tu menyebabkan saya ragu2 .. sebab cepat kotor , so rasanya postpone dulu yang ni . huhu

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138698782896490&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


6.Hello kitty dustbin 
actually i tak tahu dustbin tu dijual atau x ..kalau dustbin tu dijual , i want to say , i must get it ! sebab memang tengah cari dustbin sekarang ni , dustbin i dulu , mommy silap buang .. ;( tapi tak apa , boleh beli baru , kan kan kan ?? hehe , harga , dont know .
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158066330959735&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

7.Hello kitty coin purse
harga around rm30
mula2 mmg nak sangat , tp buat apa kan , macam la nak simpan sangat syiling , but mungkin akan beli jugak lepas ni kalau ada extra money.boleh simpan brooch,jewels . hehe



semua ni antara stuff2 yang menarik hati kecil saya ;P vely tiut n ahsem ,. 
seriously ladies , you should get one .  just a little sharing right now. 
will continue soon . bai3 sweeties 
nah gula2 sebab sudi baca wishlist saya ^___^

My wishlist Hello Kitty stuff ミ^・.・^彡

March 14, 2012

Assalamualaikum .. Hello gals 
キタ―――――――(・∀・)―――――――!!

kalau dulu2 memang suka sangat dengan hello kitty , ia sangat comel dengan jiwa budak2 dulu . .. lepas besar panjang sikit, belasan tahun , dah kurang  dengan hello kitty ,.. sebab rasanya hello kitty ni untuk budak2 ja kot .. kan ?? hehe

tapi sekarang betul2 dah berubah , (≧▽≦)
dulu i wonder kenapa budak besar gedabak umur 17,18,19,20,21,22, dan seterusnya masih lagi suka dengan hello kitty ?? kenapa aku tidak?? cehh .. tapi sekarang ..memang addicted gila dengan hello kitty,..cantik sangat sangat sangat !!

cantik tu cantik jugak , harga boleh tahan , bukan calang2 .so kalau boleh, kalau saya ada duit yang cukup ,. saya nak beli benda2 di bawah ..(^(エ)^)


1. Hello kitty leapord design !
meiowuwowow.. !! sumpah comel gila3 , i want this i want this ! harga pon affordable lah jugak kalau dapat discount , muahehehe.
rm68 only , lebih kecil dari Hello Kitty saya, and lebih kreatif . huhu ..
yang ni must get ;P ミ^・.・^彡
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145853888847646&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


2. Hello Kitty pillow
benda yang paling i cari selama ni dan akhirnya ... yeayyy ! dah jumpa ,! alhamdulillah ,.harga quite mahal kot , tp boleh kata affordable lagi , sebab barang hello kitty yang imported memang mahal sikit tapi tak apa janji puas hati .. ;D my mommy pon , bg keizinan untuk beli . can't wait lagi !

 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179630538803314&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

 3.Hello kitty fury box
very nice , tapi saya kurang berminat sebab tak ada cover untuk tutup kotak tu,
Harga rm88 satu kotak ,. kalau 3 kotak rm248
tahap ke-nak-kan tu ,kurang .. but maybe will kalau ada extra money . haha
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174584089307959&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3



4.Hello kitty sweet mirror
cantik ! harga rm28
yang ni must get !ミ^・.・^彡 sebab murah ! hehe..punya la nak kumpul h.k ni
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=141659102600458&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

5. Hello Kitty cosmetic box
harga rm98
fuhh , cun ! memang nak ! tp kaler putih tu menyebabkan saya ragu2 .. sebab cepat kotor , so rasanya postpone dulu yang ni . huhu

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138698782896490&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


6.Hello kitty dustbin 
actually i tak tahu dustbin tu dijual atau x ..kalau dustbin tu dijual , i want to say , i must get it ! sebab memang tengah cari dustbin sekarang ni , dustbin i dulu , mommy silap buang .. ;( tapi tak apa , boleh beli baru , kan kan kan ?? hehe , harga , dont know .
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158066330959735&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

7.Hello kitty coin purse
harga around rm30
mula2 mmg nak sangat , tp buat apa kan , macam la nak simpan sangat syiling , but mungkin akan beli jugak lepas ni kalau ada extra money.boleh simpan brooch,jewels . hehe



semua ni antara stuff2 yang menarik hati kecil saya ;P vely tiut n ahsem ,. 
seriously ladies , you should get one .  just a little sharing right now. 
will continue soon . bai3 sweeties 
nah gula2 sebab sudi baca wishlist saya ^___^
(●´∀`)vI know you miss me  * sedutan daripada mentor lepas , hahaha !oke dah .. Ada sesiapa rindukan saya x ? huhu
sedut gambar tua2 dulu

Assalamualaikum !
 lama dah tak hupdate belog ni , rasa nya macam dah bersawang , bertahi cicak lagi . hahahahaha .. opss....ehem.... banyak sangat sebab belog ni tak berhupdate ,. hampeh V_V

1. malas
2.tak ada idea
3. internet tak ada

alasan yang ketiga tu paling betul pon .! hehehehe (´・∀・`)ノ

ni pon tak taw nak update apa ni , update blog ni pon ni supaya tak rasa bosan yang teramat ok.. fine ..lalala .. ahhh bosan , kenapa saya bosan ? kenapa ???? kenapa ? haha ..sepanjang seminggu rumah saya xda internet connection ., Popteen lah yang menjadi teman setia , tiap2 hari saya baca ,..♪(*^ ・^)ノ⌒☆


saya memang suka sangat majalah ni walaupun , saya tak faham satu huruf pon ;(  saya tunggu untuk english version !! whuaaa !!! harap2 post kali ni dapat melepaskan rindu saya terhadap blog ni dan kalian2 semua. ceit ..(o^ー')

i miss u all ! bai bai <3





I know you miss me V_V

March 13, 2012

(●´∀`)vI know you miss me  * sedutan daripada mentor lepas , hahaha !oke dah .. Ada sesiapa rindukan saya x ? huhu
sedut gambar tua2 dulu

Assalamualaikum !
 lama dah tak hupdate belog ni , rasa nya macam dah bersawang , bertahi cicak lagi . hahahahaha .. opss....ehem.... banyak sangat sebab belog ni tak berhupdate ,. hampeh V_V

1. malas
2.tak ada idea
3. internet tak ada

alasan yang ketiga tu paling betul pon .! hehehehe (´・∀・`)ノ

ni pon tak taw nak update apa ni , update blog ni pon ni supaya tak rasa bosan yang teramat ok.. fine ..lalala .. ahhh bosan , kenapa saya bosan ? kenapa ???? kenapa ? haha ..sepanjang seminggu rumah saya xda internet connection ., Popteen lah yang menjadi teman setia , tiap2 hari saya baca ,..♪(*^ ・^)ノ⌒☆


saya memang suka sangat majalah ni walaupun , saya tak faham satu huruf pon ;(  saya tunggu untuk english version !! whuaaa !!! harap2 post kali ni dapat melepaskan rindu saya terhadap blog ni dan kalian2 semua. ceit ..(o^ー')

i miss u all ! bai bai <3





Y⌒Y⌒(。A。)!!!
Hello Earthling ! I'm so happy today! I don't know why but maybe because of my followers already reach 4.6k.. Thanks my dear ! I won't happy like this if you don't give me this happiness . I'm so excited so today i gonna share something new to me and maybe it gonna be something new to you too..\(^ω^\)( /^ω^)/

Did you know what Ulzzang stand for ?
The word Ulzzang (얼짱) came from Korea which mean 'best face' in Korean .
We can pronouns the word to eoljjang too which derived from eolgul (face) and jjang(best) (*^ー゚)v

How Ullzang look like ?
this is gyaru

Tsubasa Masuwaka 

kyary pamyu pamyu 

this is ullzang

After I read a lots of blog based on Ulzzang and Gyaru fashion , i really love them .
And now , gotta be Ulzzang too ,, if I can .hehe *joke ('just be yourself anys')
but every lady dream to be beautiful right ? if i'm wrong., why they take care their skin, their eyes , and so much more..
Before someone else appreciate us , how about we appreciate ourselves first ? ;)

Before this, I'm very lazy to take care my skin , i just let em oily , not wash my face before sleep , but now .. Say No to that habits  anymore .. forever *kot .('v')


♪(*^ ・^)ノ⌒☆What I like about Ulzzang make up ? ♪(*^ ・^)ノ⌒☆
   
。◕ Their cute appearance
。◕Their make up is more natural and look like a dolly
。◕They teach how to look more girlish and sweet
。◕They make me love make up right now   (´・∀・`)ノ 
 

Anysowaki Nadhilah o(>< )o o( ><)o
haha (*^ー゚)v
 So am I sweet right now ? haha .
and so again what I'm wearing on my face ?

 Begin from Eyes 
: Wearing blue sugar candy lens
: Wearing Own Trim Falsies(so it look more natural) from code B010
:Wearing MAC white shimmering eyeshadow at the inner corner of the eyes
:Wearing MAC black liquid eyeliner 
Lips 
: Wearing Maybelline Smooth Dolly Rose

Skin : 
Only Wearing Mistine BB Cream from korea
However You can buy the BB Cream from me now. It looks flawless , am i right ? ( /^ω^)/ any question or pricing ask me here .
So sampai sini sahaja post kali ni , hope you'll like it  .btw suka tak dengan bulu mata palsu handmade baru saya ? hehe . will review the real one soon *kalau rajin (ღ˘⌣˘ღ)
bye bye ;;;;;kisses;;;;;;
Assalamualaikum

lv, 
anys nadhilah

Wearing falsies being ulzzang ღ˘⌣˘ღ

March 1, 2012

Y⌒Y⌒(。A。)!!!
Hello Earthling ! I'm so happy today! I don't know why but maybe because of my followers already reach 4.6k.. Thanks my dear ! I won't happy like this if you don't give me this happiness . I'm so excited so today i gonna share something new to me and maybe it gonna be something new to you too..\(^ω^\)( /^ω^)/

Did you know what Ulzzang stand for ?
The word Ulzzang (얼짱) came from Korea which mean 'best face' in Korean .
We can pronouns the word to eoljjang too which derived from eolgul (face) and jjang(best) (*^ー゚)v

How Ullzang look like ?
this is gyaru

Tsubasa Masuwaka 

kyary pamyu pamyu 

this is ullzang

After I read a lots of blog based on Ulzzang and Gyaru fashion , i really love them .
And now , gotta be Ulzzang too ,, if I can .hehe *joke ('just be yourself anys')
but every lady dream to be beautiful right ? if i'm wrong., why they take care their skin, their eyes , and so much more..
Before someone else appreciate us , how about we appreciate ourselves first ? ;)

Before this, I'm very lazy to take care my skin , i just let em oily , not wash my face before sleep , but now .. Say No to that habits  anymore .. forever *kot .('v')


♪(*^ ・^)ノ⌒☆What I like about Ulzzang make up ? ♪(*^ ・^)ノ⌒☆
   
。◕ Their cute appearance
。◕Their make up is more natural and look like a dolly
。◕They teach how to look more girlish and sweet
。◕They make me love make up right now   (´・∀・`)ノ 
 

Anysowaki Nadhilah o(>< )o o( ><)o
haha (*^ー゚)v
 So am I sweet right now ? haha .
and so again what I'm wearing on my face ?

 Begin from Eyes 
: Wearing blue sugar candy lens
: Wearing Own Trim Falsies(so it look more natural) from code B010
:Wearing MAC white shimmering eyeshadow at the inner corner of the eyes
:Wearing MAC black liquid eyeliner 
Lips 
: Wearing Maybelline Smooth Dolly Rose

Skin : 
Only Wearing Mistine BB Cream from korea
However You can buy the BB Cream from me now. It looks flawless , am i right ? ( /^ω^)/ any question or pricing ask me here .
So sampai sini sahaja post kali ni , hope you'll like it  .btw suka tak dengan bulu mata palsu handmade baru saya ? hehe . will review the real one soon *kalau rajin (ღ˘⌣˘ღ)
bye bye ;;;;;kisses;;;;;;
Assalamualaikum

lv, 
anys nadhilah

Hello Ladiesヽ(・∀・)ノ  i have somethings cute to be shared today ..hoorayy, did you use pendrive ?  how it look ? elegance ? modern ? or just an old design ( iдi )?
 


 


guess what i showed you above ?
member card ?kawaii wallpaper ? the real look gonna be like this
Hoorayy , Its P.E.N.D.R.I.VE girls ! repeat , P.E.N.D.R.I.VE ! yang cucuk2 tu ,

Apa yang best dengan pendrive  ni , kita boleh letak gambar beloved kita lagi ,hihi. atau pendek kata boleh buat trademark untuk collection gambar2 peribadi kita , seronok bukan ?  how sweet kenangan manis la katakan .. apa yang best lagi , pendrive ni kita boleh letak dalam purse je, mudah dibawa kemana2 sahaja , dah tu pendrive ni mudah nampak , tak ada la nak cari macam nenek kebayan kalau tersalah letak .macam saya selalu buat .. wuakaka (^ワ^)(

ok , tengok je ? harga promosi sekarang tersangatlah murah dan berpatutan ,kalau korang order dgn gambar korang sendiri , memang hanya ada satu ja dalam planet ni , so tak ada yang boleh curi senang2 ja .. or boleh ja order dengan gambar kartun,anime,dolly,pakwe,makwe,mama,mami monster atau doodle pilihan hati korang .. wahh , really2 adorable .
tunggu apa lagi .. grab it now sementara ada promosi !
HARGA ? here they are >,<
16GB - RM70
8GB - RM55
4GB - RM40
2GB - RM32

fuhh.. it was very2 reasonable..for your information , it is as slim as 2mm and doesn't get broken easily! Shopping yuk ヽ(・∀・)ノ


 For more extra details , you can visit and follow their blog,
and fill in the form there if you wanna buy (*^o^)/\(^-^*)yeahh
like their fan pages too  for more updates (^タ^)


Review : Unique and kawaii Pen Drive, It can be yours (^o^)/

Hello Ladiesヽ(・∀・)ノ  i have somethings cute to be shared today ..hoorayy, did you use pendrive ?  how it look ? elegance ? modern ? or just an old design ( iдi )?
 


 


guess what i showed you above ?
member card ?kawaii wallpaper ? the real look gonna be like this
Hoorayy , Its P.E.N.D.R.I.VE girls ! repeat , P.E.N.D.R.I.VE ! yang cucuk2 tu ,

Apa yang best dengan pendrive  ni , kita boleh letak gambar beloved kita lagi ,hihi. atau pendek kata boleh buat trademark untuk collection gambar2 peribadi kita , seronok bukan ?  how sweet kenangan manis la katakan .. apa yang best lagi , pendrive ni kita boleh letak dalam purse je, mudah dibawa kemana2 sahaja , dah tu pendrive ni mudah nampak , tak ada la nak cari macam nenek kebayan kalau tersalah letak .macam saya selalu buat .. wuakaka (^ワ^)(

ok , tengok je ? harga promosi sekarang tersangatlah murah dan berpatutan ,kalau korang order dgn gambar korang sendiri , memang hanya ada satu ja dalam planet ni , so tak ada yang boleh curi senang2 ja .. or boleh ja order dengan gambar kartun,anime,dolly,pakwe,makwe,mama,mami monster atau doodle pilihan hati korang .. wahh , really2 adorable .
tunggu apa lagi .. grab it now sementara ada promosi !
HARGA ? here they are >,<
16GB - RM70
8GB - RM55
4GB - RM40
2GB - RM32

fuhh.. it was very2 reasonable..for your information , it is as slim as 2mm and doesn't get broken easily! Shopping yuk ヽ(・∀・)ノ


 For more extra details , you can visit and follow their blog,
and fill in the form there if you wanna buy (*^o^)/\(^-^*)yeahh
like their fan pages too  for more updates (^タ^)


Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.