Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

August 27, 2011

Assalamualaikum and hey guyss ! masih ingat lagi dulu i ada buat contest highest vote , tu yang sebelah sidebar VOTE tu adalah contest , dalam contest tu dijanjikan akan ditutup selepas i habis spm , tapi rasa macam xjadi lahh ..sempena raya ni nak bagi topup raaya, yuuyuy , kalau xnak topup pn xpe , i boleh bank in tapi cimb only ..hohoo.. so kepada contestan , alert ya .. first day raya , contest ni akan ditutup secara rasmi nya , ada la lagi berapa hari untuk korang ask ur friends to vote . gud luck ya .. u will be lucky if u put an effort ^_^

RANKING 

Contest Highest Vote will close on Aidilfitri -

August 25, 2011

Assalamualaikum and hey guyss ! masih ingat lagi dulu i ada buat contest highest vote , tu yang sebelah sidebar VOTE tu adalah contest , dalam contest tu dijanjikan akan ditutup selepas i habis spm , tapi rasa macam xjadi lahh ..sempena raya ni nak bagi topup raaya, yuuyuy , kalau xnak topup pn xpe , i boleh bank in tapi cimb only ..hohoo.. so kepada contestan , alert ya .. first day raya , contest ni akan ditutup secara rasmi nya , ada la lagi berapa hari untuk korang ask ur friends to vote . gud luck ya .. u will be lucky if u put an effort ^_^

RANKING 

kenapa saya join? saje lah , cuba nasib alang2 sudah abis exam dan cuba sedikit bakat yang xseberapa ni :) dan dan hadiah die mngugat iman sya :P header yang i buat nie, i think simple jek .. i mean , x vintage dan x apa lagi eh , huhu , but but , hope u suka :) i give two . tapi kedua2nya seakan sama , just background je lain ..,  mintak2 khadijahamsyah SUKA >> amin , ^_^



haha  sory , xpandai sangat , colourfull rite , sesuai x dgn cerita kamu ?? ^_^ hope ada rezeki :)

Contest Create Header Khadijah Hamshah

August 24, 2011

kenapa saya join? saje lah , cuba nasib alang2 sudah abis exam dan cuba sedikit bakat yang xseberapa ni :) dan dan hadiah die mngugat iman sya :P header yang i buat nie, i think simple jek .. i mean , x vintage dan x apa lagi eh , huhu , but but , hope u suka :) i give two . tapi kedua2nya seakan sama , just background je lain ..,  mintak2 khadijahamsyah SUKA >> amin , ^_^



haha  sory , xpandai sangat , colourfull rite , sesuai x dgn cerita kamu ?? ^_^ hope ada rezeki :)
yeaaahhh ! tadi baru abis memerah saraf2 dan neuron2 yang ada dalam hotak aku nieeh , haduh gila susah fizik tadi , eerrmm takut .. sebab trial pun sedikit sebanyak penting doh untuk tentu kan dapat biasiswa ka x rite .. konklusi nya percubaan sangat susah dari exam2 sebelum nie untuk subjek tambahan shaja (killer subject lah kata kan) . eh kalau rajin belajar plus ulangkaji berbulan2 sebelum exam , pendek kata prepare well mesti xsusah punya , msalah nya aku kalau x exam , susah nak sentuh buku, kcuali homework , tu pun takut kena marah dgn cikgu ^_^ wahh . berapa lah pulak aku kutip A pecubaan nie.. target ? semoa A lah ! bhaha wlupun ada yang lintang pukang jwab , hehehh .. so kepada yang belum trial , lebih baik tekan ctrl f4 sekarng , p bukak buku p . semalam tytow pukul dua sebab study fizik , tapi x abis pun , wakaka , pastu bgun sahur , n teruskan study , alhmdullillah habis semua , tapi xsempat nak tengok essay2 fizik , jwab tadi redha ja , ilmu xcukup sangat di dada , tapi so far , rasa bolehkot kalau nak skor setakat b tu ,hehe , at least b >>>> wekk , nnty kite bgtahu eh result kite , wlaupun terok  kite xkesah , sebab tu diri kite . :)) eh eh pfstt. sudah2 la tu , skrg aku nak free kan aku punya cerebrum , thalamus n medulla  oblongata , haha , .(mengarut )

hey ! jom visit kawan kite ! hehe , blogger lama returned :) mish u punya story mory >>>> uhuuhuu

Percubaan KEDAH 2011 dah tamat

yeaaahhh ! tadi baru abis memerah saraf2 dan neuron2 yang ada dalam hotak aku nieeh , haduh gila susah fizik tadi , eerrmm takut .. sebab trial pun sedikit sebanyak penting doh untuk tentu kan dapat biasiswa ka x rite .. konklusi nya percubaan sangat susah dari exam2 sebelum nie untuk subjek tambahan shaja (killer subject lah kata kan) . eh kalau rajin belajar plus ulangkaji berbulan2 sebelum exam , pendek kata prepare well mesti xsusah punya , msalah nya aku kalau x exam , susah nak sentuh buku, kcuali homework , tu pun takut kena marah dgn cikgu ^_^ wahh . berapa lah pulak aku kutip A pecubaan nie.. target ? semoa A lah ! bhaha wlupun ada yang lintang pukang jwab , hehehh .. so kepada yang belum trial , lebih baik tekan ctrl f4 sekarng , p bukak buku p . semalam tytow pukul dua sebab study fizik , tapi x abis pun , wakaka , pastu bgun sahur , n teruskan study , alhmdullillah habis semua , tapi xsempat nak tengok essay2 fizik , jwab tadi redha ja , ilmu xcukup sangat di dada , tapi so far , rasa bolehkot kalau nak skor setakat b tu ,hehe , at least b >>>> wekk , nnty kite bgtahu eh result kite , wlaupun terok  kite xkesah , sebab tu diri kite . :)) eh eh pfstt. sudah2 la tu , skrg aku nak free kan aku punya cerebrum , thalamus n medulla  oblongata , haha , .(mengarut )

hey ! jom visit kawan kite ! hehe , blogger lama returned :) mish u punya story mory >>>> uhuuhuu
SYARAT2NYER:

  •  TULIS TAJUK ENTRY:CONTEST CUTEST BLOG 
  •  PASTEKAN BANNER NIE..DYARAT2 NGAN HADIAH KAT ENTRY KORUNK.....
  •  LEPAS TULIS ENTRY TULIS LINKNYER KAT KOMEN POST 

HADIAH2NYER:


  • TEMPAT PERTAMA:TOP UP RM 10


  • TEMPAT KEDUA:TOP UP RM5

  •   TEMPAT KETIGA; EDIT BLOG GUNE WASHED DENIM

CONTEST CUTEST BLOG

August 23, 2011

SYARAT2NYER:

  •  TULIS TAJUK ENTRY:CONTEST CUTEST BLOG 
  •  PASTEKAN BANNER NIE..DYARAT2 NGAN HADIAH KAT ENTRY KORUNK.....
  •  LEPAS TULIS ENTRY TULIS LINKNYER KAT KOMEN POST 

HADIAH2NYER:


  • TEMPAT PERTAMA:TOP UP RM 10


  • TEMPAT KEDUA:TOP UP RM5

  •   TEMPAT KETIGA; EDIT BLOG GUNE WASHED DENIM
assalamualaikum :)
bhabha . dalam nak trial dua tiga hari lagi boleh lagi aku mghadap efbee dan belog ni 24jam , sedangkan nak blogwalking tu malas bangat , sekarang ni aku suka usha blogshop . nak raya kan , mesti lah ,! pfft . 

Five blogger in RANK $$$$
ha ! boleh besar lagi tak ? sesibuk mana pun aku ,sempat lagi aku mengusha follower blogger2 kita , sedangkan korang xboleh pun nak usha follower aku , jelous lah sikit . dalam era blogging korang sekarang ni ,mesti korang ada adore beberapa bloggers yang entrinya tak sah kalau xlekat profile picture korang , kalau aku memang , setiap kali entrinya dikeluarkan mesti aku jatuhkan komen lah , wlaupun hnya 2 huruf , haha . brrr . nmpak sangat tak ikhlas ,. tak tak , namapun fan kan ? kan ADOREeeeee.....

kenapa aku nak sangat keluarkan post Five blogger in RANK $$$$ ni ? sebab saja bosan2 , orang lain buat entri aku pun nak jugak , haha . eh eh jangan salah paham , mna lah tahu kan , lepas aku link kan blogger tu , dapat jugak aku direview oleh mereka, hha , merepek. sakit saraf lah blogger tu kalau gitu , gamak nya 3087585 orang dia review . "^_^

ini hanya lah blogger yang aku memang hafal domain mereka , masih ada lagi yang lebih tinggi (kot) . aku pun tak tau , tapi kalau korang tahu , sesharekan lah ","

Members (30435


Members (28444)



Members (19424


Members (18730)


Ahli (17270)


hasil blogwalking blogshop , haha , hasilnya ambil gambar jek , bukan dapat beg !
whuaah ! tolong LIKE sat , ","

Guys ! I nak minta tolong ,:), kalau korang ada free time, da bosan sangat. boleh x LIKE this >PAGE< then Like >my picture< thank you

Five blogger in RANK $$$$

August 5, 2011

assalamualaikum :)
bhabha . dalam nak trial dua tiga hari lagi boleh lagi aku mghadap efbee dan belog ni 24jam , sedangkan nak blogwalking tu malas bangat , sekarang ni aku suka usha blogshop . nak raya kan , mesti lah ,! pfft . 

Five blogger in RANK $$$$
ha ! boleh besar lagi tak ? sesibuk mana pun aku ,sempat lagi aku mengusha follower blogger2 kita , sedangkan korang xboleh pun nak usha follower aku , jelous lah sikit . dalam era blogging korang sekarang ni ,mesti korang ada adore beberapa bloggers yang entrinya tak sah kalau xlekat profile picture korang , kalau aku memang , setiap kali entrinya dikeluarkan mesti aku jatuhkan komen lah , wlaupun hnya 2 huruf , haha . brrr . nmpak sangat tak ikhlas ,. tak tak , namapun fan kan ? kan ADOREeeeee.....

kenapa aku nak sangat keluarkan post Five blogger in RANK $$$$ ni ? sebab saja bosan2 , orang lain buat entri aku pun nak jugak , haha . eh eh jangan salah paham , mna lah tahu kan , lepas aku link kan blogger tu , dapat jugak aku direview oleh mereka, hha , merepek. sakit saraf lah blogger tu kalau gitu , gamak nya 3087585 orang dia review . "^_^

ini hanya lah blogger yang aku memang hafal domain mereka , masih ada lagi yang lebih tinggi (kot) . aku pun tak tau , tapi kalau korang tahu , sesharekan lah ","

Members (30435


Members (28444)



Members (19424


Members (18730)


Ahli (17270)


hasil blogwalking blogshop , haha , hasilnya ambil gambar jek , bukan dapat beg !
whuaah ! tolong LIKE sat , ","

Guys ! I nak minta tolong ,:), kalau korang ada free time, da bosan sangat. boleh x LIKE this >PAGE< then Like >my picture< thank you

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.