ok , kami johan menenbak and naib johan kawad  :)
^_^ !
gotta miss all of u !



PKBM tinggal KENANGAN :(

April 30, 2011



 ok , kami johan menenbak and naib johan kawad  :)
^_^ !
gotta miss all of u !



so so so kiutt ! @@,






Oppa Hyun joong playing football :)

so so so kiutt ! @@,







tag
 vanda
ain
miera
lysa

Contest Blog Saya Smart


tag
 vanda
ain
miera
lysa
sekom ! . hee . kemalasan nak berentri , dan jugak nak uat mende2 laen , so sekarang au layan typing je lah , entri nie tak memerlukan komen atau pembacaan or what . but kalo nak bca jugak , bca lah , DIC . berbalik pada tajuk ,kebelakangan nie penat sgt , first ari tu , ada latihan nembak , bahu aku sakit weh , tahun sebelum2 nie nembak xnah saket , hepi go luck jek , tapi tahun nie , siap lebam2 lagik , alamatnye blajar bio , tisu otot aku terkoyak halus , carik carik cemtu , then after nembak , besok nye aku g lawan chess prgkat daerah , nasib x sebelahi aku lah , semue lima games , oleh kerana aku x seterer mana, aku hanya menang 3 games kalah dua games , kalo nak ke langkawi tu kan (ringkat ngri)kena menang 4 games , so punah ranah lah impian aku , kecyan uh , sob sob , tpi after pikir2 alek , berbaloi jugak aku kalah , if not , aku kena skip kelas seminggu . oh my gucci , no way , tak dapat aku nak menanggung lelah nak cover alek apa y tertinggal , :( but alhamdullillah lah xmenang , hixhix , then next day sepatutnya ada presentation , aku sebagai leader , kena ckap2 kat depan , ish , tapi nasib baik lah postpone , wee , ok , then next day ada oral bm , cikgu masok kelas lewat n xjadi , kikiki , tapi td siap beroral kat depan tue , kami uat forum perdana , aku sebagai panel , kasi pendapat la katakan , haha . malu siot . cikgu leh uat lawak , nasib baik aku x jd org y mulakan , law x , pakat xmula r oral tu (kalau aku mula gelak , mmg susah nak stop *teett ) aku skip kelas dua ari . kena cover bio 4masa , kimia 4masa , yang lain , ok kot . fuhh , emm , so besok aku akan ke 19Ramd Sungai Petani bermalam kat sana sehari , coz next day , aku nak lawan nembak peringkat negeri , hope xsia-sia aku skip kelas n bahu aku yang sakit2 nie , tak taw lah kan , kalo ada rezeki , berjaya la kot , amin , td chat dgn mbe y ada dekat 19ramd , diorg cakap kawad dpt johan , alhamdulillah , aku turut hepy bg pihak depa , bez dengar sekolah aku maju jaya , hehe :) oh , exam aku 10/5/11 .omo ! aku lom prepare apa lagi , cmane ni ? alahai, gawat , takut , hope aku leh skor semue matapelajaran , amin amin , espcially physic n chemistry , oh yeah , techer ada pilih aku dlm mightymine apa tah yang spell it right new strait times uh , but nie pasal general knowledge , mentah2 aku tolak,coz aku x xdak general knowledge yang tinggi , heeehe , ok bye bye !""<

tired :(

April 20, 2011

sekom ! . hee . kemalasan nak berentri , dan jugak nak uat mende2 laen , so sekarang au layan typing je lah , entri nie tak memerlukan komen atau pembacaan or what . but kalo nak bca jugak , bca lah , DIC . berbalik pada tajuk ,kebelakangan nie penat sgt , first ari tu , ada latihan nembak , bahu aku sakit weh , tahun sebelum2 nie nembak xnah saket , hepi go luck jek , tapi tahun nie , siap lebam2 lagik , alamatnye blajar bio , tisu otot aku terkoyak halus , carik carik cemtu , then after nembak , besok nye aku g lawan chess prgkat daerah , nasib x sebelahi aku lah , semue lima games , oleh kerana aku x seterer mana, aku hanya menang 3 games kalah dua games , kalo nak ke langkawi tu kan (ringkat ngri)kena menang 4 games , so punah ranah lah impian aku , kecyan uh , sob sob , tpi after pikir2 alek , berbaloi jugak aku kalah , if not , aku kena skip kelas seminggu . oh my gucci , no way , tak dapat aku nak menanggung lelah nak cover alek apa y tertinggal , :( but alhamdullillah lah xmenang , hixhix , then next day sepatutnya ada presentation , aku sebagai leader , kena ckap2 kat depan , ish , tapi nasib baik lah postpone , wee , ok , then next day ada oral bm , cikgu masok kelas lewat n xjadi , kikiki , tapi td siap beroral kat depan tue , kami uat forum perdana , aku sebagai panel , kasi pendapat la katakan , haha . malu siot . cikgu leh uat lawak , nasib baik aku x jd org y mulakan , law x , pakat xmula r oral tu (kalau aku mula gelak , mmg susah nak stop *teett ) aku skip kelas dua ari . kena cover bio 4masa , kimia 4masa , yang lain , ok kot . fuhh , emm , so besok aku akan ke 19Ramd Sungai Petani bermalam kat sana sehari , coz next day , aku nak lawan nembak peringkat negeri , hope xsia-sia aku skip kelas n bahu aku yang sakit2 nie , tak taw lah kan , kalo ada rezeki , berjaya la kot , amin , td chat dgn mbe y ada dekat 19ramd , diorg cakap kawad dpt johan , alhamdulillah , aku turut hepy bg pihak depa , bez dengar sekolah aku maju jaya , hehe :) oh , exam aku 10/5/11 .omo ! aku lom prepare apa lagi , cmane ni ? alahai, gawat , takut , hope aku leh skor semue matapelajaran , amin amin , espcially physic n chemistry , oh yeah , techer ada pilih aku dlm mightymine apa tah yang spell it right new strait times uh , but nie pasal general knowledge , mentah2 aku tolak,coz aku x xdak general knowledge yang tinggi , heeehe , ok bye bye !""<

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

April 16, 2011

SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY

seoguil chuka hamnida ! seoguil chuka hamnida  ! seoguil chuka hamnida unnie ZETTY n my Qayyum ! 
yeah , syok beh beberapa jam lagi nak celebrate bufday for my precious person in da world , yuu . ta sabar nak makan kek besar and bersuka ria , ekeke .ta sbar ni nak bersiap gojes  malam nieh , yahoo. beberapa jam yang lepas teman my mommy beli present for her daug. aku jelez habis arhh . sebab sebab present die bernilai sbji netbook , grrr . . seriously jelez jelez ! xpa xpa . tgu nanti bufday aku , aku take 4 granted habeh habisan , uishh , jaat arh kao ni anys , cut cut cut ! act kebelakangan nieh penat sesangat taw , aieh. macam orang berkerja pulak ye , holarw tep2 ary ke sekolah 7.30 balik around 3 or 4 pm . hari-hari aku di sekolah jek la , nak skip rugi . yela , bukan calang2 stayback taw , banyak ilmu boleh dpt . emmm  emm . emm . da gagap tak taw nak ntri apa sbnaqnya .. i'm not good in writing actu' . oh . aku sekarang tengah kombate playing chess . ada tournament next monday , weh , tournament tu apa ? balik buka kamus la , aku pun main bedai ja , haha .. nak lawan chess tue pringkat daerah , pringkat ngeri ke Langkawi weh . NAK PI !! alamak Ter Cap LOck la . betoi ni , nak pi , nak pi ! so Doakan aku menang ye pringkat daerah ni , tak JOhan , Naib pun jadi la , kamsahamnida ! phogoshipeo paboya ! nah cadbury sekeping cz sudi baca entri ala2 mico ni , aku nak berambus main chess online ! 
saranghae kim hyun joong n dong hae + si won !

seoguil chuka hamnida unnie !

April 11, 2011

seoguil chuka hamnida ! seoguil chuka hamnida  ! seoguil chuka hamnida unnie ZETTY n my Qayyum ! 
yeah , syok beh beberapa jam lagi nak celebrate bufday for my precious person in da world , yuu . ta sabar nak makan kek besar and bersuka ria , ekeke .ta sbar ni nak bersiap gojes  malam nieh , yahoo. beberapa jam yang lepas teman my mommy beli present for her daug. aku jelez habis arhh . sebab sebab present die bernilai sbji netbook , grrr . . seriously jelez jelez ! xpa xpa . tgu nanti bufday aku , aku take 4 granted habeh habisan , uishh , jaat arh kao ni anys , cut cut cut ! act kebelakangan nieh penat sesangat taw , aieh. macam orang berkerja pulak ye , holarw tep2 ary ke sekolah 7.30 balik around 3 or 4 pm . hari-hari aku di sekolah jek la , nak skip rugi . yela , bukan calang2 stayback taw , banyak ilmu boleh dpt . emmm  emm . emm . da gagap tak taw nak ntri apa sbnaqnya .. i'm not good in writing actu' . oh . aku sekarang tengah kombate playing chess . ada tournament next monday , weh , tournament tu apa ? balik buka kamus la , aku pun main bedai ja , haha .. nak lawan chess tue pringkat daerah , pringkat ngeri ke Langkawi weh . NAK PI !! alamak Ter Cap LOck la . betoi ni , nak pi , nak pi ! so Doakan aku menang ye pringkat daerah ni , tak JOhan , Naib pun jadi la , kamsahamnida ! phogoshipeo paboya ! nah cadbury sekeping cz sudi baca entri ala2 mico ni , aku nak berambus main chess online ! 
saranghae kim hyun joong n dong hae + si won !

 assalamualaikum n hi .
wahh , bernafsu lak nak mgentri , nak mnunjuk la tu budak tu beli contact lens baru . adess , abaikan la, bukan CL ACUVUE pun . tapi korean made punya , suka la suka dpt CL tu sebab badan die balut kiut miut arhh . aigoo , mesti tak phm kan apa aku ckp . sila abaikan sekali lagi , cuba tengok nie :)


.
.

.
.

.

.

.

CL neh diberi nama Dreamy I . so cute , lingkarannya berwarna hitam pekat dan tebal. so mata akan nmpk lebih mnyerlah ,CL neh 100% korean made , selesa sgt bila pkai , ta rasa sengal2 , hee . yup . betul , power pn boleh pilih , contoh 100d ke 200d kew , but the price remains unchanged . cup ! aku amek violet n grey :)

aww ! bila budak tu pakai contact lens nampak cantik la:

April 10, 2011

 assalamualaikum n hi .
wahh , bernafsu lak nak mgentri , nak mnunjuk la tu budak tu beli contact lens baru . adess , abaikan la, bukan CL ACUVUE pun . tapi korean made punya , suka la suka dpt CL tu sebab badan die balut kiut miut arhh . aigoo , mesti tak phm kan apa aku ckp . sila abaikan sekali lagi , cuba tengok nie :)


.
.

.
.

.

.

.

CL neh diberi nama Dreamy I . so cute , lingkarannya berwarna hitam pekat dan tebal. so mata akan nmpk lebih mnyerlah ,CL neh 100% korean made , selesa sgt bila pkai , ta rasa sengal2 , hee . yup . betul , power pn boleh pilih , contoh 100d ke 200d kew , but the price remains unchanged . cup ! aku amek violet n grey :)

Syarat-syarat penyertaan ;
1. Follow blog ini , Tak nak follow pon tak pa tak paksa hnya nak followers ramai
2 . Tulis satu entry tentang "Jika aku ada impian"
3. Korang banner kan gambar atas tu kmudian link kan entry yg Jika aku ada impian tu .
4.Tag beberapa kwn anda . dan make sure diorang tahuu ok !
5.Korang tinggalkan link url post anda tu dgn ruangan komen .
6.Selepas anda tinggalkan link tuu offer la kwn korgg ekk hikhik :P
7. Sbenarnya klau mng dapat 20 ringgit secara topup . 

Tarikh tamat ; 12 JUN 2011
impian aku ::

sempena tahun nie , cewahhh , tahun ni aku amek spm , so mesti lah impian aku , aku dapat 9A++ amin ,, insyallah aku akan berusaha keras untuk gapai impian aku tue , aku amek 9subjek jek , so 9A jew la . subjek y pling aku lemah y ta pnh dapat A adalah fizik dan kmia , setakat ni , smua subjek A kcuali FK tu la , kmia . okeh lg , fizik mmg xleh blah , tapi ada y betul2 terer , apa jenis ubat da depa mkn , pendek kata , impian shaye , nak dpt 9A++ n dapat smbung belajar ke luar negar , besar impian nmpk ! hee , impia jek , hope ALLaH AKAN murahkan rezeki aku , aminn , doakan anys 9A++ YA ! tq 

act , tak harap nak menang , juz join this to support my blogger fwen :)

contest:jika aku ada impian

April 9, 2011


Syarat-syarat penyertaan ;
1. Follow blog ini , Tak nak follow pon tak pa tak paksa hnya nak followers ramai
2 . Tulis satu entry tentang "Jika aku ada impian"
3. Korang banner kan gambar atas tu kmudian link kan entry yg Jika aku ada impian tu .
4.Tag beberapa kwn anda . dan make sure diorang tahuu ok !
5.Korang tinggalkan link url post anda tu dgn ruangan komen .
6.Selepas anda tinggalkan link tuu offer la kwn korgg ekk hikhik :P
7. Sbenarnya klau mng dapat 20 ringgit secara topup . 

Tarikh tamat ; 12 JUN 2011
impian aku ::

sempena tahun nie , cewahhh , tahun ni aku amek spm , so mesti lah impian aku , aku dapat 9A++ amin ,, insyallah aku akan berusaha keras untuk gapai impian aku tue , aku amek 9subjek jek , so 9A jew la . subjek y pling aku lemah y ta pnh dapat A adalah fizik dan kmia , setakat ni , smua subjek A kcuali FK tu la , kmia . okeh lg , fizik mmg xleh blah , tapi ada y betul2 terer , apa jenis ubat da depa mkn , pendek kata , impian shaye , nak dpt 9A++ n dapat smbung belajar ke luar negar , besar impian nmpk ! hee , impia jek , hope ALLaH AKAN murahkan rezeki aku , aminn , doakan anys 9A++ YA ! tq 

act , tak harap nak menang , juz join this to support my blogger fwen :)


opsss! sory3 , seriously guys . tnpa make up n with make up mmg laen bebenor , tp diorg mmg cute >< aigo !! aku pn nak jugak lah , muka with make up cmtuh , nak p make up sekarang la , ekeke :P tata !!!! *over pulak 


muka cantik tapi fake , .

April 7, 2011


opsss! sory3 , seriously guys . tnpa make up n with make up mmg laen bebenor , tp diorg mmg cute >< aigo !! aku pn nak jugak lah , muka with make up cmtuh , nak p make up sekarang la , ekeke :P tata !!!! *over pulak 



Sebab ape korang nak join ni?
join sebab tetiba hati terdetik nak join , hihi , hope syed sudi review blog anys, belek smpai habis taw , haha
 Bagitau skit kat aku ape yg best and tak best nya pasal blog aku ni.. tiada limit perkataan. HAHA. ikut la korang nak cakap smpai lebam skalipun..

nak mula yang bez or xbez dlu haha , ok, sabar2 , kite cecite benda yang bez dulu keh , firstly suke tengok die review blog org , prggh , huhu , then die pnya blog simple jek , tak berat , tu yang penting , hee :p
satu lagi , aku suka domo di FOOTER dia , hee  peace :)))

SyedGraphiX FOLLOWERS BLOG REVIEW

April 2, 2011


Sebab ape korang nak join ni?
join sebab tetiba hati terdetik nak join , hihi , hope syed sudi review blog anys, belek smpai habis taw , haha
 Bagitau skit kat aku ape yg best and tak best nya pasal blog aku ni.. tiada limit perkataan. HAHA. ikut la korang nak cakap smpai lebam skalipun..

nak mula yang bez or xbez dlu haha , ok, sabar2 , kite cecite benda yang bez dulu keh , firstly suke tengok die review blog org , prggh , huhu , then die pnya blog simple jek , tak berat , tu yang penting , hee :p
satu lagi , aku suka domo di FOOTER dia , hee  peace :)))

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.