maap yew DINDA ta dpt LAYAN lg .

ya !
betul tuh .
MY FORMSPRING LAHH .
hee *maap pic yang hot sikit,haha

c !
err xla byk sgt mcm kaw2 yang femes uh ,
tpi byk neh pn ta bdya aku na jwab semue .
td adew jwab lg , then still 1000+
bila inbox aq na kosong nyh?
ehh if kosong ta besh pulak ,hwahwa . 
:P



maap yew DINDA ta dpt LAYAN lg .

December 24, 2010

maap yew DINDA ta dpt LAYAN lg .

ya !
betul tuh .
MY FORMSPRING LAHH .
hee *maap pic yang hot sikit,haha

c !
err xla byk sgt mcm kaw2 yang femes uh ,
tpi byk neh pn ta bdya aku na jwab semue .
td adew jwab lg , then still 1000+
bila inbox aq na kosong nyh?
ehh if kosong ta besh pulak ,hwahwa . 
:P



ups sury !
anys dpat award lagik !
tengs u oll cz ta abeh2 bg anys award , hwehexx
:P

rose ! 

wanna procee3d da ques!

❶ siape orang yang paling korang sayang?

❤ secret

❷ kenape korang sayang orang di atas?

❤ i have no reason why i luv sum1

❸ kate-kate sayang untuk beliau@mereke?

❤ saranghaeyo
❤ plish dunt eva broke my heart
❤ 
❤ 


the ends*


my 14th AWARd

December 23, 2010

ups sury !
anys dpat award lagik !
tengs u oll cz ta abeh2 bg anys award , hwehexx
:P

rose ! 

wanna procee3d da ques!

❶ siape orang yang paling korang sayang?

❤ secret

❷ kenape korang sayang orang di atas?

❤ i have no reason why i luv sum1

❸ kate-kate sayang untuk beliau@mereke?

❤ saranghaeyo
❤ plish dunt eva broke my heart
❤ 
❤ 


the ends*



dah TIGA kali aku dpt award ni ,
yang pasti dari org yang berbeza . huhu
Soalan ;
1. make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award :
tengs dear farhana

2. spread the award to 15 bloggers whom you think their blog are totally awesome ;


ala !!
sorry :((

3. tell 7 interesting truths about yourself :

col me anys
sweet 16
luv things thats mke me love it
spm candidate 2011
live in kedah
already taken
n i want WIFI-phone !!





beautiful blogger versi 3

December 22, 2010


dah TIGA kali aku dpt award ni ,
yang pasti dari org yang berbeza . huhu
Soalan ;
1. make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award :
tengs dear farhana

2. spread the award to 15 bloggers whom you think their blog are totally awesome ;


ala !!
sorry :((

3. tell 7 interesting truths about yourself :

col me anys
sweet 16
luv things thats mke me love it
spm candidate 2011
live in kedah
already taken
n i want WIFI-phone !!





aisshhh !
anyeongsaeyo !



errr golek2 sikit ,

na bg tutorial lg ny , hee
 hak ! td aku dpat request darik sorg akak chumil nehh .
actually da ramai yang request,
tapi aku ta sempat la na buad n carik bg ,
now ,
aku free sikit !
so




ha !!
 byk cara na buad bckground y chumil2 , bule pkai template image n mcm2 ag..

so skunk aku na tuto pkai image je la yew , sonang dikit !



DESIGN-TEMPLATE DESINGNER

naek camni kan ?
click je la background
n dekat images uh ,korang remove images ok
then click upload, 
pilih la yeh !!
n dekat bwah alignment uh korang jgn lupe click tile yewh !!


TA PHAM TANYA  OK !



sekarang aku na share cute background same korang , huuu
dah ambil background neh ,leave comment ok ,
law x , 
x direstui .. hehehhehe.
wekk !


1)


2)
3)
 4)
 5)
6)
 7)
 8)
 9)
 10)
 11)
 12)
13)

14)

15)

16)




hah !
siap pn ,
law bule aku na masok byk lg ,
tp masa mencemburui kite la,,
~lalalala~

then kalo na suruh aku cari kn utk korang , bule ajew ,
weee(mcm la rajin sgt)
tapi bg tao aku yew na jenis n kaler apa ,
ok ,,

ADIOS  :D






background syantek ! nak ?

December 14, 2010

aisshhh !
anyeongsaeyo !



errr golek2 sikit ,

na bg tutorial lg ny , hee
 hak ! td aku dpat request darik sorg akak chumil nehh .
actually da ramai yang request,
tapi aku ta sempat la na buad n carik bg ,
now ,
aku free sikit !
so




ha !!
 byk cara na buad bckground y chumil2 , bule pkai template image n mcm2 ag..

so skunk aku na tuto pkai image je la yew , sonang dikit !



DESIGN-TEMPLATE DESINGNER

naek camni kan ?
click je la background
n dekat images uh ,korang remove images ok
then click upload, 
pilih la yeh !!
n dekat bwah alignment uh korang jgn lupe click tile yewh !!


TA PHAM TANYA  OK !



sekarang aku na share cute background same korang , huuu
dah ambil background neh ,leave comment ok ,
law x , 
x direstui .. hehehhehe.
wekk !


1)


2)
3)
 4)
 5)
6)
 7)
 8)
 9)
 10)
 11)
 12)
13)

14)

15)

16)




hah !
siap pn ,
law bule aku na masok byk lg ,
tp masa mencemburui kite la,,
~lalalala~

then kalo na suruh aku cari kn utk korang , bule ajew ,
weee(mcm la rajin sgt)
tapi bg tao aku yew na jenis n kaler apa ,
ok ,,

ADIOS  :D






err , na text ape eh ? BUNTU !!
ya aq sdg BUNTU !
ehem3 , buntu ?
sal eh ?
agk2 nya sal eh ?
hmmm..
nothing to describe la,.
saje2 gtay2 na post sumthing , huxhuxx3





































LASTLY..
<imizsshhsumm1>
<evvvenainodathedoesntmessshmie>
<yeeahitsssyoousyunckxxs>
<meeshubadli>

BUNTU !!

December 13, 2010

err , na text ape eh ? BUNTU !!
ya aq sdg BUNTU !
ehem3 , buntu ?
sal eh ?
agk2 nya sal eh ?
hmmm..
nothing to describe la,.
saje2 gtay2 na post sumthing , huxhuxx3





































LASTLY..
<imizsshhsumm1>
<evvvenainodathedoesntmessshmie>
<yeeahitsssyoousyunckxxs>
<meeshubadli>

ngaum ngaum my 12th award la , hehe
errr , ngee , thx FYFAh ..
hoho


time to answer da ques :))
write 5 interesting about the novel the person who gave u this award .
  • blog fyfah suwitt
  • i think fyfah koreanlytic kowt (fantic korean) huhuuu
  • simple
  • budak comeyy .. !
  • lagu pn bgos , hehe
write down 10 interesting about uerself and uer hobby .
  • luv bueno badly
  • suka stuff y kiut2.ciss

  • suka maen gme. haha

  • suka tukar bed skin , huhuhoo. espcially kaler pink ah , huuu

  • suka mngusik budak2

  • suka tidow

  • suka sgt tgk bulan !!

  • suke hairband kiut2 n silly band

  • nak lappy pink in colour !!

  • suke merapu @_@

tag 10 people . 
maap :) ta sempat , jGN MRAH YEW FYFAH !!

my 12th AWARd

December 11, 2010


ngaum ngaum my 12th award la , hehe
errr , ngee , thx FYFAh ..
hoho


time to answer da ques :))
write 5 interesting about the novel the person who gave u this award .
  • blog fyfah suwitt
  • i think fyfah koreanlytic kowt (fantic korean) huhuuu
  • simple
  • budak comeyy .. !
  • lagu pn bgos , hehe
write down 10 interesting about uerself and uer hobby .
  • luv bueno badly
  • suka stuff y kiut2.ciss

  • suka maen gme. haha

  • suka tukar bed skin , huhuhoo. espcially kaler pink ah , huuu

  • suka mngusik budak2

  • suka tidow

  • suka sgt tgk bulan !!

  • suke hairband kiut2 n silly band

  • nak lappy pink in colour !!

  • suke merapu @_@

tag 10 people . 
maap :) ta sempat , jGN MRAH YEW FYFAH !!

aww , awrd lg , huuhuu , kali ini dtg darik cik yaya kites , 
thx yaw ! cantik award ny , huuhu
tp errr susah giler na mek tdik , huuwwx
award


now wanna jwab soalan la~,


  1. kowang dah follow belum blog aku??lau tak follow ag sila hit me back keyh..
OF coz dah , blog yang chumil tuh , hoho
  1. single or taken???
TAKEn la ><
  1. suka x award aku???nak lagi ke xmaw dah??
suka la , glitter2 gituw , huuhuu , nak3 lg , ngeee
  1. kowg mesti tag kat 5 orang utk follow aku keyh...jngan nyanyuk nak gtaw dowg keyh...utk traffic kowg jgak an??


DONE !! huhuuxx  . 


award from mizyaya

December 10, 2010

aww , awrd lg , huuhuu , kali ini dtg darik cik yaya kites , 
thx yaw ! cantik award ny , huuhu
tp errr susah giler na mek tdik , huuwwx
award


now wanna jwab soalan la~,


  1. kowang dah follow belum blog aku??lau tak follow ag sila hit me back keyh..
OF coz dah , blog yang chumil tuh , hoho
  1. single or taken???
TAKEn la ><
  1. suka x award aku???nak lagi ke xmaw dah??
suka la , glitter2 gituw , huuhuu , nak3 lg , ngeee
  1. kowg mesti tag kat 5 orang utk follow aku keyh...jngan nyanyuk nak gtaw dowg keyh...utk traffic kowg jgak an??


DONE !! huhuuxx  . 


aww , anys dpt tag la , byk neh tertgguh . sory yang laen , lmbt sket ,a nys akn amek la , dunt wurry ok ,, huu
tag ini dari kwn blogger saya bernama farah luv suju! hehehehe thanks ye:508: padahal tag 2 dh lama..lupa nk ambil..sorry ye =="

ok jom mula sekarang arap awk puas hati ye jwapan yang diberi

:91:apa benda paling penting dalam hidup anda
:90:ibu bapa aku dn kawan2 saya

:91:benda terakhir korang beli guna duit sendiri ialah
:90:hahahaha ta egt :507:

:91:di mana tempat perkahwinan and apa tema perkahwinan anda?
:90:WOW! soalan yg agak panas..er..x pasti lagi..LOL!

:91:adakah korang sdang bercinta skarang?
:90: ye kowt ,haha ;)

:91:berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
:90: no komen 

:91:novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
:90:tah, taegt

:91:antara mak dan ayah awak mana lebih mesra?
errr , mum kowt .huhuu , :506:

:91:namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
:90:my hubbb . heee

:91:adakah korang basah baju korang sendiri
:90:mesin basuh yang nak sangat tolong saya LOL!

:91:di manakah tempat korang yang betul2nak pergi?
:90:byk , haha:509:

:91:pilih satu peluk atau cium
:90:both , TAMAK !

:91:beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda
:90:peminat KOREAN! friendly! single..hahahhakalo salah jangan marah ye :50:

:91:5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
esh , ta tersenarai la, huhu
:91:5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk menjawab tag ini

errr , PENGSAN !! huhuuu

TAG from FARAH luv SUJU .

aww , anys dpt tag la , byk neh tertgguh . sory yang laen , lmbt sket ,a nys akn amek la , dunt wurry ok ,, huu
tag ini dari kwn blogger saya bernama farah luv suju! hehehehe thanks ye:508: padahal tag 2 dh lama..lupa nk ambil..sorry ye =="

ok jom mula sekarang arap awk puas hati ye jwapan yang diberi

:91:apa benda paling penting dalam hidup anda
:90:ibu bapa aku dn kawan2 saya

:91:benda terakhir korang beli guna duit sendiri ialah
:90:hahahaha ta egt :507:

:91:di mana tempat perkahwinan and apa tema perkahwinan anda?
:90:WOW! soalan yg agak panas..er..x pasti lagi..LOL!

:91:adakah korang sdang bercinta skarang?
:90: ye kowt ,haha ;)

:91:berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
:90: no komen 

:91:novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
:90:tah, taegt

:91:antara mak dan ayah awak mana lebih mesra?
errr , mum kowt .huhuu , :506:

:91:namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
:90:my hubbb . heee

:91:adakah korang basah baju korang sendiri
:90:mesin basuh yang nak sangat tolong saya LOL!

:91:di manakah tempat korang yang betul2nak pergi?
:90:byk , haha:509:

:91:pilih satu peluk atau cium
:90:both , TAMAK !

:91:beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda
:90:peminat KOREAN! friendly! single..hahahhakalo salah jangan marah ye :50:

:91:5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
esh , ta tersenarai la, huhu
:91:5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk menjawab tag ini

errr , PENGSAN !! huhuuu

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.