Cosmoderm Day and Night Moisturiser


Hye semua .. amacam ? sihat kah ? lama tak dengar khabar , ehe .. rasa macam rindu gila nak update blog , kawasan saya mengalami gangguan internet selama beberapa hari .. so tok leh nak online ..hari-hari tanpa internet macam ok gak sebab boleh tidur awal .. haha .. 


Hari ni nak sambung tentang Cosmoderm .. yeaahhh .. sila klik sini . ya itu blog sis yanfie yang omey . hekeke .. terima kasih sebab sudi backlink aw aw . so anys backlink balik eh ,.. tolong menolong gitu  huhu ..

Alhamdulillah .. pengguna Cosmoderm dah semakin ramai .. ramai yang puas hati .. tapi kena ingat , bukan semua guna Tea Tree Series sebab cosmoderm ada banyak product .. contoh
Sunscreen cosmoderm adalah paling hot ,.. kalau tengok kat fan page cosmoderm mmg ramai bergambar dgn sunscreen cosmoderm ..



  • Menghalang kulit dari kesan penuaan awal dengan bahan-bahan aktif anti-penuaan yang boleh membaiki sel, menggalakan proses pembaharuan kolagen dan membantu melembabkan kulit.
  • Pelembab yang merawat sambil melindungi dari sinar matahari yang boleh merosakkan kulit.





My honest experience :
Suka sangat dengan pelembab ni sebab bagi effect yang cantik , kulit Nampak lembab dan lebih cerah . hehe ..
Tapi kalau cuaca terik rasanya kurang sesuai untuk kulit saya sebab akan kelihatan berminyak ...
Kena spare tisu muka la . huuhu ,
Overall , rasanya pelembab ni mmg bagus untuk jerawat , sebab jerawat jarang singgah di wajah saya kebekangan ini dengan adanya Cosmoderm Tea Tree Oil Series.. hehe ;)

Dan akhir sekali .. apa apa pertanyaan ,sila terus ke ruang komen atau di fan page Cosmoderm sendiri ! trimas !

Fanpage Cosmoderm http://www.facebook.com/Cosmoderm
Website Cosmoderm http://www.mycosmoderm.com/

11 comments :

  1. salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waslam ,, thanks follow, yes sure dear ! ;)
      welcome ..

      Delete
  2. dear tahu tak product cosmoderm apa utk parut??huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tea tree oil ni boleh hilangkan parut jugak , try laa .. huhu ;)

      Delete
  3. skrng ni bnyk tul produk2 mcm ni kan.. semakin banyk pilihan kepada pengguna :)

    ReplyDelete
  4. baru first time dengar pasal produk neh.huhuhu
    anyway, datang dari jauh nie tau semata-mata nak follow awk ! :D

    ReplyDelete
  5. Hye..nk tnya,produk ni brapa lma blh nmpk ksannye?

    ReplyDelete
  6. Hye..nk tnya,brapa lma blh nmpk ksannye...

    ReplyDelete
  7. Hye..nk tnya,produk ni brapa lma blh nmpk ksannye?

    ReplyDelete
  8. Hye..nk tnya,produk ni brapa lma blh nmpk ksannye?

    ReplyDelete