Testimoni produk Cosmoderm

Assalamualaikum , hai hai wahai blogger semua ..
sejak dua menjak ni, bila nak update blog ja mesti nak tulis , 'alahai , lamanya blog ni bersawang , ada ka orang tolong sapukan ?'
kalau dulu , zaman 2010 , 2011 .. sikit2 blog , p sekolah sembang pasal blog , balik rumah tgk blog , tidoq bayang blog . blog is everything , blog is my life .. petang2 tak keluar , terperap dengan laptop pon xpa , asalkan ada blog ,.. kadang2 tu , sehari berapa puluh new post pon tak tau .. memang blogger tegar lah , blogwalking tu sampai kena boh minyak angin , sakit kaki berlari-lari sana sini ke blog orang . amboii . 

sekarang ?? sekarang ? sekarang semua tu tinggal kenangan , muahaha .
2minggu tak buka dashboard pon no problem kot *kalau tak ada connection internet la* ehehe ..
OK , bulan April nanti blogger update design baru , tak sabo nak nengok ..
biasa lah saya ketinggalan sikit , malas nak tekan upgrade now , suprise la katakan !!!
cakap pasal suprise , hari ni ada suprise !!!! .

Post yang lepas , saya ada ajak anda semua bebaskan wajah anda daripada jerawat kan ?
dah beli produk cosmoderm tu ? dah dapatkan sample percuma ?
kalau belum , dapatkan sekarangggg !!!
sebab bagi anys cosmoderm tea tree oil series ni memang sangat bagus,
kebaikannya anys akan kupas satu2 nanti ok ! 


hoii , sat anys sat saya . hm lantak ko la anys . ^_^ saya belajar Japanese sekarang, konnichiwa , hajime mashite . o genki desu ka ? O namae wa nan desu ka? ?? Sigh ****

 Untuk post kali ni , saya nak letak beberapa bijik testimoni , yang rasa mampu yakin anda untuk terus mencuba produk cosmoderm ni .. harga memang sangat lah berpatutan , . ! seriously ,dan  jangan lupa kunjungi web site http://www.mycosmoderm.com/



For more testimonials , visit Testimoni Cosmoderm




Kalau tak bagi testimoni sendiri memang tak lengkap rasanya !
setelah seminggu menggunakan produk Cosmoderm iaitu Tea Tree Series , saya juga turut merasai gegaran ini !!! kulit memang lebih halus dan lembut , jerawat pula jelas berkurangan !! tak perlu risau-risau lagi , saya akan terus guna cosmoderm , yehh !!!



Jumpa kami di Guardian !! ;D
selamat malam semua . ^^^______^^^ 


39 comments :

  1. Hahaha...dah beli! Complete set!
    Baru 3 hari pakai, tp mmg ada rasa perubahan cket, cuma blom ketara!
    (1) Kulit makin licin & rasa sangat bersih
    (2) Kulit dah kurang berminyak
    (3) Anak2 jerawat baru, xde kuar lagi setakat ni & rasa mcm letak racun utk jerawat! Hahaha..

    Itu shj perubahan yang dirasai selepas 3 hari guna (^^,) Thanks sis sbb buat entri pasal Cosmoderm ney~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , wahh , thanks miss yanfie ..
      review yang sangat bagus , haha .
      ni baru 3 hari , cuba continue lagi ..serius anys suka gila dengan cosmoderm , even tea tree tak jnj untuk putihkn kulit ,, tp kulit anys seakan2 semakin cerah ! ;D
      yaaeey , gud luck .

      Delete
  2. mak saya bru belikn utk saye.. tetibe trbace lak post akk pasal produk nie... hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh , seronoknyaa , jangan lupa pakai lepas tu kongsi dengan kami semua !!
      hehe

      Delete
  3. hoho saya la yang tolong bersihkan sawang kat sini...kehkhekeh

    baru baru ni asyik promote ni je...hehe...nicee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha, wahhh rajin ! kena bayar gaji ni , hehehhe ;D
      hehe , a'ah , recently worked at here and anys pon pakai yang ni gak .. nak sebarkan speciality dia , hehehehe

      Delete
  4. salam anys.sy nak try cube produk cosmoderm tp xtahu nak pkai yg mane.haritu ade duk inbox dgn2 org2 yg expert ni tp they all xreply pulak.boleh x anys suggest kan product ni kat sy.. sy punye kulit muke bejerawat n nt die tinggal parut hitam.n then beminyak pulak tu.sy nak kene pkai yg jenis mane ni?sb ade byk sgt xtahu nak pilih.plis help me anys.muke dah truk sgt.xkonfiden rase...huhu.tq =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam farah ...
      ala yeke ,ok .. boleh ..
      berdasarkan masalah yang farah alami , produk cosmoderm yang paling sesuai adalah tea tree oil series ni la , .
      sebab produk ni sangat sesuai untuk kulit yang berminyak ,
      pencuci dan toner sangat membantu untuk mengurangkan minyak sekali gus buat kulit nmpk berseri2 dan gebu ..
      parut akan beransur-ansur tp memakan masa (bagi anys) :D
      untuk krim pula lebih kepada mencerah dan melembabkan kulit , tp tak tahu la kan ,
      krim kena letak nipis2 ja kalau nak keluar bawah cahaya matahari terik ;D
      overall , pencuci,toner dan krim tu sngat bagus untuk menjaga kulit ..tambah2 kulit kita yang jenis berminyak dan senang dijangkiti jerawat ;)
      malah , cosmoderm juga ada jual ubat express jerawat ..berkesan ! pakai sebelum tidur ;D
      beli satu set around rm50 kot , tengok dekat website atau fan page cosmoderm ya ;)

      Delete
  5. wah..mcam best..nk try..kulit kering ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ,, .
      kalau tea tree series ni lebih kepada kulit berminyak la cik yat ;D
      anyway boleh try ;)

      Delete
  6. amboi cik kak nih pandai niaga noh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya bekerja lah ;D
      g pon share pengalaman la cik adik . hehe

      Delete
  7. hehe. rajen berniaga anyss ea..
    guardian jual ea produk ney.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. anys bukan berniaga pon produk cosmoderm ni , tp mmg rajin !!;p
      yup !

      Delete
  8. ouh kerja ehh ? keja thru online ka anys ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ... thru online ja .. nak ke kl .. tak kot , hehe

      Delete
  9. tak pernah try lagi product nie..tengo testimoni cam ohsem jugak..nanti nak try cari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa .. try try , jgn tak try , hhehe .. oryte fatiema !

      Delete
  10. tak pernah try lagi product nie,tengok testimoni cam ohsem jugak..nanti nak try carila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa .. try try , jgn tak try , hhehe .. oryte fatiema !

      Delete
  11. sy dh cbe priduk cosmoderm tea tree ni,,satu set...ske sgt....sy rse sy dh jmpe jdoh sy..hehe..cosmoderm mmg pergggghhhh!!!...bgus gila...
    kulit sy xyh nk ckp le mmg full dgn pimples n acne..hehe..tp slepas sy gne cosmoderm tea tree ni,alhamdulilah,kulit sy jd bersih..jrwt pn dh bkurang n yg pling pnting parut dh xda..hehe..ske sgt!!!...thankz sbb promote produk niey..lw x mmg mke sy smkin dtumbuhi dgn popcorn lew....hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks muslimah92 .. a'ah setuju dgn statement muslimah92..
      sbb anys pon pernah pakai..anys pon suka that's why i promote it.:D

      Delete
  12. dh try dh...mmg best giler..kulit jd bersih n bebas dr myk..sy dh gne sminggu & kulit sy smkin bersih dr jerawat dan parut...ske sgt!!!..kulit dh x bmyk lg ble sy kluar time wktu pnas ke..heheh....stkt nie jrwt yg ske bermaharajalela msih blum keluar...hehe..kulit sy pn mjd smkin crh...tq cosmoderm tea tree and tq kpd anyss sbb mpknalkan produk cosmoderm ni kt blog ni..hehe

    ReplyDelete
  13. huhu..betul2 berkesan ke nie??muka saya berjerawat dan ade parut..leh ke hilang??

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah .. insyallah .. kalau diguna dgn consistent ,. jerawat akan berkurangan , parut akan semakin pudar . tetapi jika sudah tiada msalah jerawat, utk heal parut boleh guna Vitamin E dari cosmoderm jugak ..

      Delete
  14. salam....

    sy bru je guna cosmoderm nie 2 ari..alhamdulillah..kulit sy da x berminyak mcm dulu da..jerawat yg bru nk tumbuh pom da xjd membesar..he3...thnx kpd akak frmasi yg twrkn produk nie..1st beli x yakin..tp try la cube sndiri..insyaallah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam hakimah . thanks sudi kongsi .
      alhamdulillah , benda baik kita kongsi sesama :D

      Delete
  15. lgu ape yer dlm blog ni.best la :) bgtau tajuk lagu ni jap

    ReplyDelete
  16. lgu ape yer dlm blog ni.best lah..bg tajuk jap :) tqqq

    ReplyDelete
  17. muka saya dah takde jerawat, tapi kesan parut lama merah-merah tu ada la.. so set mana eh yang sesuai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguslah xda jerawat .. set yang sesuai adalah Vitamin E for Normal Skin
      . tu untuk scar healing .. cuba lah :D

      Delete
  18. Seminggu yg lepas sy ada p jln2 kat guardian sebab nak cari produk baru utk mengantikan safi rania yg dah mcm x berfungsi kat muka ni.. Pastu ntah mcm mna terberkenan dgn cosmoderm vit e... Beli tanpa usul periksa.. Pastu semlm baru terlintas nak search kat google.. Femes rupanya produk ni... Mmg muka dah x kering sgt dh skrg.. Lembut ja.. Tak sabar nk tggu parut2 ni nyah dari muka...

    ReplyDelete
  19. produk ni mcm ok jer... kulit makin lama makin licin dan lembap.. take time kalo muka terok mcam sy ni ha...

    ReplyDelete
  20. Anys. Klau kulit bminyak and pimples. Yang vit E punya pencuci muka yg okay atau yg tea tree?

    ReplyDelete
  21. Anys. Klau muka bminyak dgn pimples. Boleh guna yg pncuci muka vit E tak? Atau mmg kena guna yg tea tree?

    ReplyDelete
  22. Anys. Klau muka bminyak dgn pimples. Boleh guna yg pncuci muka vit E tak? Atau mmg kena guna yg tea tree?

    ReplyDelete